![]() |
|
nakonfigurovaný WINCSC + NEWCSMohl by prosím někdo upnout nakonfigurovaný WINCSC + NEWCS pro kartu Gital nebo alespoň verze který spolu komunikujou? :( |
Beavis
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 494 |
![]() |
|
RE: nakonfigurovaný WINCSC + NEWCSMáš skype?Jestli jo tak mi napiš na: colombo-666 Zkusíme to nějak vyřešit. |
colombo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 528 |
![]() |
|
RE: nakonfigurovaný WINCSC + NEWCSNapiš mi kdy večer budeš u počítače. Zkusím si udělat čas.Dneska končím. |
colombo
![]() |
|
RE: nakonfigurovaný WINCSC + NEWCSFrčim teď na dost pomalým netu takže skype nepoužívám :))) Časově se podřídím :8) |
Beavis
![]() |
|
RE: nakonfigurovaný WINCSC + NEWCSTahle kombinace mi jde spustit http://jany.ic.cz/download/newcs-wincsc.zip ale hází chybu http://img844.imageshack.us/i/63016134.jpg/ |
Beavis
![]() |
|
RE: nakonfigurovaný WINCSC + NEWCSPřes Skype nebo přes ICQ se dá i dopisovat.Těžko to budeme řešit tady. To bych na tom zestárnul. Krom toho nebudu zveřejňovat svoje nastavení. Takže dneska po osmé hodině večer. Nainstaluj si ICQ nebo Skype ať si můžeme aspoň psát. Zkusíš se připojit na můj server a pak uvidíme. |
colombo
![]() |
|
RE: nakonfigurovaný WINCSC + NEWCSVečer sem zkusil stáhnout ProgDVB a v něm mi obraz chvilku jde i když sem ve WINCSC a NEWCS nic nezměnil ale NEWCS píše porád client unknow |
Beavis
![]() |
|
RE: nakonfigurovaný WINCSC + NEWCSJá to hádám na starou verzi NewCS.Nepamatuju si už, jak jsem to zprovozníl já (je to moc dávno). Každopádně já když se připojím kartou SkyStar na server tak mám CLIENT: GENERIC. Když se připojuju z Dreamboxu tak mi to píše MGCAMD (což je klient na Dreamu). |
colombo
![]() |
|
RE: nakonfigurovaný WINCSC + NEWCSmoje ICQ 224106306 připojenej sem celej den ale doma budu až tak kolem 18h |
Beavis
![]() |
|
![]() |