![]() |
|
dvbt zilina- bytca severma uz niekto skusenost s prijmom dvbt v tejto oblasti?a kolko by tak vyslo cele zariadenie? ze vraj na prijem sa da pouzit aj obycajna analog antena....vie mi niekto poradit?potrebujem to na chatudakujem |
wiking18
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 373 |
![]() |
|
RE: dvbt zilina- bytca severÁno príjem je bezproblémový v súčasnosti je možné prijímať STV1, STV2, TV Markíza,TV JOJ. AK máš anténu na ktorej možný príjem anológového signálu na Kanály 68 tak ju môžeš použiť ale je potrebné ju otočit vertikálne čiže o 90 stupňov. A prijímač na DVB-T sa dá kúpiť za cca 30€ samozrejme sú aj drahšie, alebo ak máš nový LCD alebo Plazmový telvízor, tak ten by mal mať DVB-T tuner v sebe a nepotrebuješ prijímač, Tak to je asi všetkodm800 diablocamlan
|
silvercord
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 332 |
![]() |
|
RE: dvbt zilina- bytca severA ešte som zabudol musí byť možný príjem dvb-t v oblasti kde chceš dvb-t signál prijímať. Pre Žilinu a okolie platí výhľadna vysielač Krížava na Martinských holiach. dm800 diablocamlan
|
silvercord
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 332 |
![]() |
|
RE: dvbt zilina- bytca severno vyhlad tam nie je..akurat tak na klak co je pri rajci ale tak chce to stryko na chatu a chce to co najlacnejsie tak ja vidim len toto riesenie a kedze v jednej firme to aj zapozicaju na odskusanie tak potom by som to chcel vyskusat |
wiking18
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 373 |
![]() |
|
![]() |