Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Sky Deutschland problém

Už jsem zde před nedávnem o problému psal: Mám dotaz, když je karta aktivovaná a zaregistrovaná v Německu přesto je problém na dotovaném přístroji od Sky typ dotovaného přístroje Pace se na placených kanálech objevuje hláška Hinweis 309 a v menu přístroje Pace jsou údaje karty tyto: Status karty Hinweis 309 a číslo karty není identifikováno. Může být problém v mém disequ. Mám ze tří družic Astra 1 (19,2 st.), Hodbird, Astra 2(23,5 st.) veden přes Diseq do přístroje 1 vývod koaxiálem.Bohužel v jejich dotovaném přístroji je natvrdo nastaveno v Menu u Satelitu 1 Astra ta družice, která je určena na Sky bohužel u mého vstupu je to družice 23,5 st. Je možné že při skenu v jejim dotovaném sat. přístroji to dělá neplechu a istrukce do karty nedojdou, při skenu v přístroji totiž docháží, že se družice Astra identifikuje, ale při tom se tam namíchají i programy z Astry z 23,5 st. Proto si myslím, že je potřeba samostatný vývod z Astry 19,2 st. do dotovaného přístroje od Sky. Ta hláška je zvláštní.
2. nainstaloval jsem do Vantage 8000 S firmware, který jste mi doporučovali, který v univerzální čtečce dokáže přečíst origální kartu na Sky V13 v kódu Videoguard. Když jsem vložil kartu Sky do čtečky identifikovalo se Videoguard, ale bohužel program hlásí, že je kódovaný. Tak nevím kde je chyba v Německu tvrdí, že karta je aktivovaná a umě jak v dotovaném přístroji tak v univerzální čtečce ve Vantage 8000 S se programy placené neotevřou. Myslíte ,že je to tím diseqem a je potřeba samostatný vývod AStry 19,2 st. do dotovaného přístroje znovu udělat sken a pak se uvidí. Budu rád za každý podnět z praxe. dík.

viking
Registrace: 9/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Sky Deutschland problém

nejspis nemas zapisy. doporucuje se naladit stanici Sky Sport Info (11719.50 H) a cekat

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

u mňa bol min.táždeň švagor(Nemec)šupol kartu SKY do môjho GI a všetko ok....samozrejme až na HD programi... :)))

LG 50PV350, Golden Media Uni-Box 9060 HD PVR, Free Sat, parabola 80cm, DiSEqC motor Stab HH90

jofe
Registrace: 10/2007

Největší obavy mám, aby to nebylo spárované stím jejím dotovaným receivrem.
Aktivace karty se prý u Sky UK děla přes nějaký callback což nevím co to může být a modem připojený telefon. To by byla katastrofa.

viking
Registrace: 9/2005

sky deutschland a sky uk neni to stejne, stejny je pouze majitel

rj45
Registrace: 6/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra