![]() |
|
HBO HD skylinkSeká se někomu tento program ? Nerozpadává se ale vždy se na chvíli zastaví a pak jede dál. Právě sledovaný program Seznamte se s Davem. |
trust1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
RE: HBO HD skylinkto tu uz bolo snad 1000x...je to chyba skylinku...Inac akoze to fakt mozu taketo nieco predavat? Nikto sa este nestazoval "nejak viac"? Ved to neni normalne...dobre, keby znizia cenu na 3 eura v dosledku ze sluzba niekedy nefunguje ako ma...ale pytat za to 11 eur??? Fakt sa cudujem, ze im to stale prechadza Rv |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
RE: HBO HD skylinknechal jsem to bezet pet minut a obraz se zda v poradku (vantage). zadny sekani tam neni. ale bez ty orig. stopy to nema valnyho vyznamu, protoze ten dabing dela z kazdyho filmu parodii. zvlast zajimavy je to u komedii, to je potom parodie komedieVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
vortimondPreto si radsej pozriem film v blu-ray kvalite, s original dabingom, titulkami, zadarmo a o rok skor :DInak co tak pomocou SMS ochutnavok uz dost dlho sledujem sem tam ti HBO HD, tak sekalo mi len raz ci dva krat...pravda, sledujem ho len minimalne. |
radolaco
![]() |
|
RE: HBO HD skylinkja taky obcas neco ukradnu pres torrenty, ale moc me to nebavi. ja jsem typickej televizni divak a rad si vsechno sleduju na TV programech. casto takhle objevim nejaky zajimavy filmy nebo dokumenty, ktery bych nikdy nehledalVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: HBO HD skylinkpodobne...ja som skor na dokumenty ako filmy a preto ma zaujimaju hlavne dokumentarne kanaly...i ked mam doma aj asi 400 GB dokumentov, velka cast z toho je v HD...napriklad sa daju najst blu-ray ripy vsetkych casti "The Universe" s CZ audiom z History HD...to je dokument jak sa patri R^ :8) |
radolaco
![]() |
|
RE: HBO HD skylinkmne nic neseka opensat9900hd R^Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: HBO HD skylinktakže záleží na prímači to sekanie :-/🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: HBO HD skylinkVantage 8000S - HBO HD Skylink se neseká... Možná jsou problémy způsobeny i dekódovacími moduly některých HD přijímačů...Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
![]() |
|
RE: HBO HD skylinkpresne tak je to prijimacom a vyrobcom, mne to tiez sekalo ale po urgovani to bolo poriesene novym firmwarom |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
![]() |
|
RE: HBO HD skylinkZkoušel jsem Arivu 200 a golden media 9060 u zákazníku,kteří jsi tyto přijímače koupili vše v pohodě jak v uni čtečkách tak v červeném modulu cryptoworks. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 641 |
![]() |
|
RE: HBO HD skylinkkčemu potřebuješ original zvuk,seš angličan nebo co já sleduji filmy zásadně v češtině. nebo se odstěhuj do anglicky mluvících zemí.To zas tady jsou idioti co řeší takové hovadiny. |
kuri75
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
RE: HBO HD skylinkkuri75: to bys právě ty nepochopil, protože idiot jsi ty, já taky zásadně sleduju filmy v orig. znění s titulkama, protože dabing prostě film kazí, je jen velmi málo filmů, kdeje dabing lepší než originál. |
pepek89
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 59 |
![]() |
|
pepek89presne tak...ale nepopieram, ze obcas si rad pozriem aj film s dabingom ked sa mi zrovna nechce moc citat titulky |
radolaco
![]() |
|
RE: HBO HD skylinkpepek89 jestli sleduješ zásadně originál,tak potom nechápu proč sleduješ české programy. mi češi máme jeden z nejlepších dabingů,tak nevím proč bych si měl kazit film čtením titulků,ale to je věc názoru.Už vidím cizince jak sleduje českej film z titulkama. |
kuri75
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
![]() |