Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

předplacená karta Cyfra + ve Vantage 8000 S HD

Už zde byl výborný příspěvek - přesto dotaz, když si objednám roční přeplacenou kartu Cyfra+ aktivovanou ze zmiňovaného odkazu, která je v Seca 4 pojede v univerzální čtečce Vantage 8000 S (novější firmware), nebo je potřebný modul, který psal Hery v daném tématu. Je to kvůli PL. Tu kartu SKY kdoví, kde je problém proto se ptám po této možnosti.

viking
Registrace: 9/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE: předplacená karta Cyfra + ve Vantage 8000...

jeste si muzes taky pozadat a sky karta NDS ti bude vymenena za Nagru 3.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Mam Cyfru+ a Vantage 8000 (FW 2.52.01). V uni ctecce funguje.

RBL
Registrace: 12/2006

RE: předplacená karta Cyfra + ve Vantage 8000

díky za zjištění

viking

Přesně tak, já mám fw 2.57 (myslím) a taky funguje.

romanovo
Registrace: 3/2008

prosím vás a chodí ta karta Cyfra+ v Arivě dik

nepiju vodu protože je vní spousta bacilu

Ja127
Registrace: 1/2006

urcite kdyz je to polska karta

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Cyfra+ - správná volba, velmi slušná kvalita, dobrá cena R^

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

předplacená karta Cyfra + ve Vantage 8000...

Dnes jsem byl v Polsku za kámošema,přivezl jsem 3 karty Cyfra+ multi+ CANAL+ HD /sport film atd./Ta cena je uplně někde jinde na roční chod cifry+ než je na www.satsklep.pl/,dá se sehnat levněji/je to lepší než ještě platit 13 euro poštovné,a celkový rozdíl na jedné kartě je o 160 zl.dáš méně a nemusíš platit poštovné,hned si ji tam vyzkoušíš,dáš si dobrou kávu,pobavíš se hezkými děvčaty a radostně jedeš domů :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

předplacená karta Cyfra + ve Vantage 8000..viking

Ve Vantage,fergusonovi karta cyfra+ funguje ve čtečce,nepotřebuješ modul CAM,To platí pouze pro přístroje,které nejsou čtečkou kontabilní s kodováním seca a není pro ně přijatelný SW,potom je nejlepší použít Matrix Cam Reborn modul cca do 900,kč a je problém zažehnán.Tento modul nehřeje,dá se přeprogramovat dle Fun karty atd. má mnoho výhod.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

My, co to máme k našim severním sousedům tak kurewsky daleko, že cesta vyjde dráž, než kurýr, rádi využijeme služeb společnosti satsklep :-)

polulin

Mockrát všem děkuji za zjištění, škoda, že o tomto polském serveru, kde nabízejí roční předplacenou kartu Cyfra+ na Sporty neobjevil dříve. Bohužel dostal jsem se do problémů vlastní vinou upsal jsem se Sky Deutschland mám všechno Receiver i kartu v13, ale bohužel placené kanály hlásí jen Hinweis 309. V ponděli si půjdu objednat samostatný rozvod pro Astru 19,2 st poslední možnost jinak si nedovedu vysvětlit problémy s aktivací. Karta V13 se po 7 hodinách nerozjela ve čtečce Vantage 8000 a na dotovaném přijímači je ta nepříjemná hláška. Volné programy jdou. V menu přijímače je Status hinweis 309 bez čísla Smartcarty a prázdný řádek figuruje i u příjmu to je vybraný satelit, kde Sky působí. Když je vše OK tak tam je nastaveno vše. Jediný problém vidím u disequ, proto ten samostatný rozvod.
Polskou kartou nic ale nezkazím, chybami se člověk učí nikdy více Sky D jsou stím jenom problémy. O kartu typu S2 je prý nutno zažádat.

viking

Viking

Odkuď jsi?

polulin

taky bych mel zajem

vortimond

Chytáš tu ASTRU 19.2 vůbec ??? Je docela možné, že ti jen kvůli tomu ještě nepřišly zápisy. Nemáš někde ve svém okolí sat prodejnu ?

polulin

Viking

Dotovaný přijímač zřejmě neumí přepínat DiSEqC na jiný vstup než A(1), takže stačí zapojit LNB pro Astru 1 do vstupu A(1) na přepínači nebo kabel od přijímače napojit přímo do patřičného LNB a máš to...

dvb.cz
Registrace: 1/2006

Viking

dvb.cz má pravdu. Jestli máš Pace Sky HD 1, tak ten musí mít na pozici 1 Astru 19.2, takže si ti přehoď na tom Diseqcu, nalaď to, nech projít zápisy a pak to můžeš prubnout v tom Vantage.

polulin

Motor?

Ahoj. Teď dávají ten PACE ? Nevíš jestli umí ovládat motor? Možná bych se teď dostal ke kartičce přes známýho ale nerad bych přišel o ostatní družice.

keramik
Registrace: 1/2007

RE: předplacená karta Cyfra + ve Vantage 8000..

Jsem z jižní Moravy od Blanska. Určitě to bude tím DiSEqCem.
Udělal jsem instalaci na PACE volné programy jedou v pohodě jenom ty kódované (placené) hláška Hinweis 309.
Status Hinweis 309 číslo karty prázdný řádek stejně jako typ příjmu (z které družice). Proto usuzuji, že se musí diseqC správně nastavit.
Mám objednané Sky Welt+ dále Fussball Bundesliga + balíček Sport + HD. Do konce roku akce za vše 32 euro po novém roce je to horší 50 euro za vše viz zmiňované. Dám to na rok uvidím.
DiSEqC je u mě obsazen. 1 nic, 2 Astra 19,2 st, 3 Hodbird, 4 Astra 2A(23,5 st.) Astru 19,2 dát na 1.
Mám 2 paraboly vývod do přijímače. 3 parabola je motor. proto vynikající je Vantage 8000 S HD. 2 sat. tunery.
Pokud tohle nezabere zrada je jinde. Přítel v Německu mě varoval od firmy Sky, že prý jeho kamoš měl snimi také problém, ale s žádosti mě to přeci udělal. Uvidíme zatím mám Gammu na Bulharech a UPC. Fotbale zatím budou, ale HD jsou super. S tou polskou kartou mě to moc potěšilo cena je přijatelná i poštovným. Škoda, že to nebylo před mým odjezdem do Německa teď jsem na tom mohl být lépe, ale věřím že stím Sky to dobře dopadne. Přinejhorším mě to zaktivuje v Německu a doveze zpátky. Jinak díky za názory. Digi nikdy v životě za to co provedli s PL.

viking

Jak říkám, přehoď to na tom diseqcu, nech projít zápisy a máš to. Jinak, jestli máš vázanost na rok, tak po roce se jde dostat na 30 ojro za komplet nabídku.

polulin

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra