![]() |
|
STV má náhradu za reprezentačný futbal.Vždy v sobotu večer bude dávať Argentínsku ligu.zdroj: stv.sk |
Paterliny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 216 |
![]() |
|
RE: STV má náhradu za reprezentačný futbal.hmm zaujímavá liga R^🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: STV má náhradu za reprezentačný futbal.aspon konecne uvidite na STV fotbal :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: STV má náhradu za reprezentačný futbal.Já si to pořád pletu s kopanou. :laughing: |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
![]() |
|
RE: STV má náhradu za reprezentačný futbal.argentínska určite kvalitnejšia ako corgon liga... R^ |
Paterliny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 216 |
![]() |
|
RE: STV má náhradu za reprezentačný futbal.a kedy to vypukne neviem to nájst :(🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: STV má náhradu za reprezentačný futbal.dneskaEngland - Hungary na ITV HD Denmark - Deutschland na ZDF HD Česko - Lotyšsko na CT HD Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
STV-Nova SportNo to mohla taky NovaSport vysílat místo tý trapný ruský ligy a ještě brazilskou navrch a zas bych se na ní občas podíval. |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 903 |
![]() |
|
RE: STV má náhradu za reprezentačný futbal.Tyhle Argentinský,Brazilský a ruzný ligy jsou stejně tragický jako všechny východoevropské.Protože ten kdo z Brazílie a Argentiny atd. umí hrát fotbal tak dávno čutá v evropě.Tečka. Proto STV ty práva koupila protože stojí pár korun a v evropě o ně nikdo nemá téměř zájem a když kouknete tak to nikdo ani moc nevysílá. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
JupiPrvni prenos jsem nasel 28.8.2010 |
dakri
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 499 |
![]() |
|
dakriok díki R^🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: STV má náhradu za reprezentačný futbal.Ruska liga na NovaSport HUMUS nejvetsiho kalibru ( pekna nahrada za PL) to sned museli dostat zadarmo obraz je taky jak z roku 80 |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
To PATJe vidět že fotbalu moc nerozumíš, protože v Brazilské lize nastupují hráči jako Neymar, Robihno, Love, Adriano atd.takže kvalita je tam dobrá. Samozřejmě, že nejlepší hráči chodí do Evropy, ale argentinská a brazilská liga je zajímavá především odlišným pojetím hry a je zde mnohem otevřenější fotbal a také neopakovatelná atmosféra na stadionech. Myslím, že STV udělala dobře tímto tahem. Určitě lepší než vysílat kuličky nebo badminton. |
FI711010
![]() |
|
Fi7 111100Ano máš pravdu já tomu nerozumím dodnes jsme si myslel že se fotbal hraje s pukem a ten se hází do koše.fotbalem a sázením na něj se skoro živím takže snad malink o tom vím jinač by to nešlo... Když mi napíšeš že je na argentinských a brazil stadionech neopakovatelná atmosfera a hrají tam hráči jako Adriano,robinho atd..kteří už se prostě z evropy vrátili zpět tak nevím co si mám myslet. Zkus někdy zajet na fotbal do Dortmundu,Mnichova nebo zaletet do Londýna at vidíš co je atmosfera. Ty jejich poloprázdný stadiony a atletickou dráhou to tragedie na usnutí. ale souhlasím že je to pořád lepší než kuličky nebo šachy... |
pat
![]() |
|
To PatV Mnichově jsem byl, v Miláně jsem byl, V Parmě i na Emirates st. v Londýně , V hamburku i v Mancesteru na United mimo jiné. Přesto si troufnu tvrdit, že atmosféra jako je třeba na Internacionalu P.Alegre, Flamengu nebo Boce Juniors ajinde v J.Americe není v Evropě nikde. A to tu atmosféru z J.Ameriky mám jen sprostředovanou přes TV. |
FI711010
![]() |
|
Fit 11000Ok v pohodě každý má jiný chutě a každýmu se líbí něco jiného.Přeju at se daří a hodně pěkného fotbalu. cau |
pat
![]() |
|
RE: STV má náhradu za reprezentačný futbal.Na STV vidíme dobrý fotbal a nemusíme sa pchat nemcom do zadku, že? |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: STV má náhradu za reprezentačný futbal.jo vy mate k tomuhle ucelu madary :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: STV má náhradu za reprezentačný futbal.dúfam že budú flexibilne vysielať zápasy s výkopom okolo polnoci :) |
maxelko
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 171 |
![]() |
|
RE: STV má náhradu za reprezentačný futbal.Argentinsku ligu kazdy vikend dava spanielska platforma D+ myslim ze na C+futbol ale aj TV Deporte alebo tak nejako, asi 3-4 zapasy za vikend,Boca Junioirs nesmie nikdy chybat (ako Real Madrid v europskych TV) |
laky87
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
@patšach je genialny šport, ale ty tomu nerozumieš, maš bunky iba na to aby si tu pisal bludy |
marek66
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 481 |
![]() |
|
RE: STV má náhradu za reprezentačný futbal.Stále lepšie madar, ako okupant. ;) ............ |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
![]() |