![]() |
|
redukcia usb to RS 232kupil som si redukciu aj s driverom a illusion absolutne nechce spolupracovať ... neviete niekto niečo viac ?hello hello
|
martiner
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 336 |
![]() |
|
RE: redukcia usb to RS 232Viac nam povedz.Napr. aku redukciu,ci si skusal vsetky com porty,ktore ti ponuka zrejme.Aky komunikacny program pouzivas?Atď..Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: redukcia usb to RS 232problem bude v COMDreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
![]() |
|
RE: redukcia usb to RS 232Mne toto chodi ako hodinky.http://www.4world.pl/files/products_gallery/728058127243522428757.jpg Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
st-labredukcia st-lab a prihluply windovs vista ziadny problem ,vsetky illusiony ktore sa mi dostaly pod ruku bez problemov ! nastav si riadne ovladace a com port !! |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
Redukce USBMěl jsem ten samý problém redukci jsem reklamoval a vedoucí mě objednal jinou a je ok tady je značka www.i-tec.sk |
jerabek
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 134 |
![]() |
|
RE: redukcia usb to RS 232http://www.usbgear.com/computer_cable_details.cfm?sku=USBG-4&cats=461&catid=199%2C461%2C106%2C1009%2C601a mam vindows 7 a ovladač som dal a comy som skusal vsetky od kraja ,,, ja už nevieem :( hello hello
|
martiner
![]() |
|
RE: redukcia usb to RS 232loader 1,4 a a aj 1,5 beta a ani jeden nejde :(hello hello
|
martiner
![]() |
|
RE: redukcia usb to RS 232Ten kabel co donho davas je urcite krizeny?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: redukcia usb to RS 232ten kabel funguje odskusal som ho na normalnom com na starom kompe ... a neposlal by si mi tvoj driver ? napr skype alebo icq ?hello hello
|
martiner
![]() |
|
RE: redukcia usb to RS 232Moj driver ti nepomoze,mam inu redukciu.Robis to tak,ze das redukciu a medzi nu a illusion klasicky krizeny kabel?Uz mozes vyskusat len stiahnut zo stranky vyrobcu novsi driver na tvoju redukciu,ak existuje.Ine ma momentalne nenapada......Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: redukcia usb to RS 232ako myslis krizeny , ten kabel nie je doma vyrobeny je z obchodu a dovod prečo som si kupil tu redukciu bolo to že som musel vždy vlačiť stary komp k satelitu lebo na notebooku nemam com :/ ale podla mna driver by sme mohli skusiťhello hello
|
martiner
![]() |
|
RE: redukcia usb to RS 232Ja som mal k tomu male instalacne cd-cko,to nie je len o driveroch.Ten kabel ktory si pouzival pri starom pc ak fungoval je krizeny.Ten pripoj k redukcii a illusionu.Robis to tak?A pozri stranku tvojej redukcie ci neponukaju na stiahnutie k nej aj ine ako driver.Ty si nemal k tomu cd-cko?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: redukcia usb to RS 232st-lab dobrá voľba, dokonca prechod z kinga na ilusion soft nebol žiaden problém, používal som ST-lab s dlhším káblom a teraz mám len malú redukciu bez kábla a ide na tom všetko čo potrebujem |
murnak2
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
RE: redukcia usb to RS 232dostal som aj ja male cedečko ale je dodrbane potreboval by som immage spraviť z tvojho a poslať ho mne ... bude to tym podla mna ked ho dam kopirovať tak vyhadzuje chyby čitaniahello hello
|
martiner
![]() |
|
RE: redukcia usb to RS 232ovladace na stranke nemaju :(hello hello
|
martiner
![]() |
|
RE: redukcia usb to RS 232Ale maju,mozes aj predavat ;)http://www.usbgear.com/Downloads.html Moje ti nepomoze ma iny cip.Najdi svoju redukciu a download. R^ Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: redukcia usb to RS 232A kedze mas win7,skusil by som hned hore driver vistu.Modry riadok.Ked si dal dobry link mas cip prolific,takze uz nemas co len vyskusat.......Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: redukcia usb to RS 232moj vyrobca je nejaky :wch.cnje to činan ta redukcia neviem ako to uhram :/ hello hello
|
martiner
![]() |
|
RE: redukcia usb to RS 232Keď spustíš loader,vyskúšaj postupne všetky COM porty v nastavení.Mne to napr.funguje v noteeboku na COM 7. |
dziki
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 47 |
![]() |
|
usb-rs232je to hlupost redukcia musi slapat v tom porte ktory nastavis !ja mam povolene ovladace na vsetkych 4 usb-ckach v nootebuku a ziadny problem kam ho vrazim tam sa prihlasi ! tu je skor iny problem -najprv daco kupis a potom riesis problem! nemal si sa skor poradit aky ti bude slapat? jednoznacne by som ti doporucil na illusion st-lab asi 13eur ,pri illusionoch zvlada aj roolback asi za 20secund a to je co povedat!!! R^ R^ R^ :))) |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
usb-rs232Niektoré nemaju podporu Windows7 a je problém. |
lubecc
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 275 |
![]() |
|
usb-rs232Pomáhal jsem rozchodit redukci známému na notebooku s Win 7. Instalace ovladačů proběhla v pořádku, přesto nedošlo ke komunikaci s STB. Problém byl v tom, že systém viděl redukci jako COM12, což komunikační software nedovedl obsloužit. Jaký COM je použit se zjistí, když se stiskne WIN+Break. Potom se zvolí Správce zařízení. V seznamu zařízení se rozklikne "Porty (COM a LPT)". U USB serial portu je v závorce přiřazený port. Pokud je do 8, tak ho software dovede využít. Pokud je vyšší, tak přiřazení portu musíte změnit. Provede se to tak, že zvolíte na USB port "Vlastnosti" pomocí pravého tlačítka myši. Přepnete se na záložku Port setting a zvolíte volbu "Advanced". V novém okně u volby COM Port Number si zvolíte jiné menší číslo portu. Na notebooku byly COM 3 až 8 obsazeny. Vybrali jsme COM2 a vše začalo fungovat. Vyzkoušejte to. |
Miljan
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
![]() |