![]() |
|
Jaký SD STB s CW a CI slotem nebo s Irdeto do 2tisPoraďte mi někdo buď nějaký spolehlivý SD příjmač s Irdeto Pi-sys čtečkou, nebo s Cryptoworksem a CI slotem pro CAM moduly do 2000Kč? Povedlo se mě najít jen Mascom MC 1110Cr-CI, jaké jiné alternativy k tomuto přijmači jsou? |
DELETOR
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 102 |
![]() |
|
RE: Jaký SD STB s CW a CI slotem nebo s Irdeto...Když proběhneš pár bazarů, tak bys na nějakého Homecasta nebo Humaxe mohl narazit...Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Jaký SD STB s CW a CI slotem nebo s Irdeto...http://www.eltasat.cz/satelitni-prijimace/go-sat-gs-2020-crcitřeba toto. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Jaký SD STB s CW a CI slotem nebo s Irdeto...Zdravím Tomiku |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
RE: Jaký SD STB s CW a CI slotem nebo s Irdeto...a máte s Go Sat GS 2020 CRCI a Mascom MC 1110Cr-CI zkušenosti dívám se, že cenově i výbavou jsou skoro shodní a jak tam fungují nové ICE karty? |
DELETOR
![]() |
|
RE: Jaký SD STB s CW a CI slotem nebo s Irdeto...Měl jsem Mascom MC 1110Cr-CI (teď běží na CRT u rodičů) a několik jsem jich namontoval po rodině a známých a dodnes všechny běží bez zádrhelů (jediné co bylo, tak jsem některé musel přeladit (celkem asi 4x), ale vzhledem k tomu, že některé běží už asi 7 let a je jich 6, tak to přehlížím). Z mého pohledu je to spolehlivý přijímač plně dostačující pro "obyčejného" uživatele. Jak ale bude šlapat s CI modulem Irdeto - s tím zkušenost nemám.Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: Jaký SD STB s CW a CI slotem nebo s Irdeto...P.S. ICE kartu jsem tam taky nezkoušel, jak jsem psal, běží už řádku let - takže nové karty zatím nebylo třebaJste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: Jaký SD STB s CW a CI slotem nebo s Irdeto...GO Sat 2050CRCI jsem montoval tento týden 2x a je to jednoduchý a spolehlivý přijímač.Jeden jsem montoval někdy v lednu letos a byl jsem ho jen přeladit Óčko+Nova,Nova cin.Jinak nevím,Mascomů jsem montoval cca.6 v SD a Mascom v HD2000. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
RE: Jaký SD STB s CW a CI slotem nebo s Irdeto...Dík asi pořídím ten Mascom MC 1110Cr-CI |
DELETOR
![]() |
|
RE: Jaký SD STB s CW a CI slotem nebo s Irdeto...Openbox X-590 CI. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
![]() |