Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Polsat Cyfrowy prepaid

Zravím všechny,jen chci dát do "placu" moje zkušenosti,modul s kartou jsem koupil na Olmisat,tenkrát u toho nebyla ta debata co nyní,ze které je zřejmé že registraci si zařizuje každý sám.Po třech návštěvách Polska(bydlím blízko hranic),jsem sehnal spřízněnou duši.Modul naběhl do dvou hodin,vše funguje na 100 %,jsem naprosto spokojen,kupoval jsem ho kvůli HD programům,nabídka obrovská Mtv HD,Discovery HD,Animal Planet HD,FilmboxHD,NatgeoWildHD,AxnHD,PolsatHD,PolsatsportHD,
FoxlifeHD,oba EurosportyHD s cs audio stopou to vše za příplatek cca 95 kč měsíčně R^ ,HD balíček jsem u skylinku předplácel od začátku,dorazilo mě že nezařadí ESP2 Rv ,jedinéco mě bude chybět History HD ale člověk nemůže mít všechno :8)

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Polsat Cyfrowy prepaid

dobra volba R^ zajimalo by me: prodava taky ten skoro az kultovni obchudek satsklep zminene moduly (myslim jestli zaridi registraci)

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Ne, Polsat prepaid modul nikdo z prodejců neregistruje.
To Anubis : A cenu 95 Kč jsi vzal kde? Za pakiet HD pro prepaid modul je cena 30 zl./měs. a taky, aby jsi ho mohl abonovat, musíš mít základ pakiet Familijny za 42,90 zl./měs.
To vše budeš platit po promo období. ;)

SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE

4mk
Registrace: 5/2005

Polsat Cyfrowy prepaid

jede mi to také vše už rok,sehnal jsem modul s kartou od kámoše z Polska a vše OK,včetně HD,Teď s kartou Cyfra+multi+canal+,se rozšířil výběr i o další HD a další programy,nepočítal jsem to,ale je to nářez ,hodně přes 100 programů Ok R^

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

mne je divny, ze tam nabizeji dobijeni tech POLSAT karet (a s mensim navysenim). to by vypadalo jako sluzba pro cizince

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Njn, prostě něco jako digi s jejich Humaxem... :laughing: :laughing: :laughing:

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

To:4mk Samozřejmě vím že je potřeba platit základní balíček ale nevěděl jsem že je jiná cena HD paketu pro moduly.Ta cena je ale pořád v pohodě,těším se hlavně na holandskej fotbal R^

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra