![]() |
|
7st.EZdravím,chci se zeptat.Mám parabolu 85/75jde na ní chytnout tento satelit?Díval jsem se na referenční kmitočty a tam píšou parabola 75+ a v parabole(přehledy)90cm.Jestli má smysl přidávat další lnb.Teď jsem čelt na Kingofsat.net že jsou nějaké programi neuzamčeny:Penthouse HD,NGW HD,Fox sports Turkey HD a ještě myslím že English Premier League. |
bora
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 722 |
![]() |
|
RE: 7st.EMáš pravdu, zatím je na předmětných kanálech promo, jak oznamují,od zítřka by měli vysílat. Ovšem pochybuju, že FTA.Díky za upozornění! |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
7st.EMám na parabole 1W a 4,8E.Zjistil jsem že na Lnb 4,8E se dá chytit i 7E,ale kvalita nic moc. |
bora
![]() |
|
RE: 7st.EAsi ti to trošku šilhá, ovšem signál na těch turcích je jako bejk, mám maximmální Q ale na 120 offsetu. |
knawi
![]() |
|
7st.ETak že když dám vedle sebe dva Lnb Megasat Multifeed 0,1dB (Olmi.cz) mělo by to šlapat?Myslím tím 4,8 a 7E. |
bora
![]() |
|
RE: 7st.EJá to v Praze chytám v pohodě na 85 cm. Ty výše zmiňovaný NGW HD a Fox HD už jsem naladil. Je tam na obou stejný promo obrázek. Pravdou ale je, že se mi ještě nepovedlo z týhle družice chytnout nějakej feed. V přehledech se občas objevujou. Na ty je zřejmě ta 85 malá :-( Škoda, bejvaj zajímavý.. |
Arsenalek
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 193 |
![]() |
|
RE: 7st.EAhoj,mám parabolu 105 (střední čechy)a na 7E mi jede jen pár programů a to na "hranici" příjmu.Dost z nich je programově kvalitních hlavně filmy ,dokumenty,..,vše většinou v engl.jazyce.Z nich jede i dost na Badru 26E jako MBC apod.Ale myslím,že s tvojí parabolou to bude asi KO.Ale zase za pokus to stojí.Tady se podívej např.na tento test https://www.parabola.cz/clanky/3955/prijem-druzice-badr-4-s-antenou-60x68-cm/.Třeba Ti to pomůže ;) (: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
RE: 7st.E@marco37: nepleť 7°e s najlsatem na 7°w, zmiňuješ totiž MBC. |
knawi
![]() |
|
OPRAVA RE: 7st.ERE-"knawi"-máš samozřejmě pravdu.Přehlédl jsem se v dotazu.Jasně,MBC a můj popis byl na 7W.Omlouvám se.Přeji hezký den všem ;)(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
RE: 7st.E@marco37: to se stane.. :)) R^ |
knawi
![]() |
|
![]() |