![]() |
|
satcardsharing.commáte někdo s tímto serverem zkkušenost? |
belfegor
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 183 |
![]() |
|
RE: satcardsharing.comzkousel jsem napsat email asi na 6 podobnejch stranek, jestli by mi neposlali na test c-line. chtel jsem sky uk. prisla po x hodinach jedna jedina odpoved, ze pry nabizeji misto toho zaruku vraceni penez. tak jsem hledal dal. a nasel jsem nejaky tipy na cizi fora. hned na tom prvnim jsem se zaregistroval a za pet minut jsem mel c-line zdarma na jednodenni testVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
vortimondA Sky Sporty HD OK? :-/ |
Arsenalek
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 193 |
![]() |
|
RE: satcardsharing.comespn hd, espn america hd, sky sports hd, sky movies hd. jsem spokojenej, pres forum kde jsou placeny nabidky je to vzdycky nejlepsi. cena nizka a problemy prakticky zadny.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
vortiNedal by si prosím link na nějaký to fórum. Chtěl bych si udělat obrázek ;-) |
Arsenalek
![]() |
|
vortimondpls nemohl bys mne do mejlu hodit link na ten 1 denni test zdarma dik volume123@seznam.cz |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: satcardsharing.comjasne (teda poslu ti link na to anglicky forum, nebudu ti posilat c-line. to musis potom pozadat kohokoliv na tom foru v pay-server sekci. urcite budes mit uspech)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: satcardsharing.comhttp://www.bestcardshare.com/ |
PopoDag
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 696 |
![]() |
|
RE: satcardsharing.comtributer@email.cz prosím taky :-/ |
Arsenalek
![]() |
|
RE: satcardsharing.comhttp://bestcardsharing.co.uk/include.php?path=start |
PopoDag
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 696 |
![]() |
|
RE: satcardsharing.comhmm, cim viac sa budu podporovat payservery tym je vacsia moznost problemov a zanikuje na zvazenie skusit sa radsej zapojit do free komunity, sharing nie je namiereny proti prevadzkovatelom a podporuje abonenciu, pri dodrziavani urcitych pravidiel ak payserver tak len na kratky cas aby clovek vydel moznosti |
bleskone
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
RE: satcardsharing.comja myslim, ze to pujde do pryc stejne. protoze sky italia uz otestovala NDS 4 karty, ktery jsou zase o neco problematictejsi na sdileni. ty linky jsem vam poslal, kdybyste se divili proc se nemuzete obcas na ty stranky dostat, tak je to tim, ze jsou dost pretizeny.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: satcardsharing.comKdyž už se tu píše o kartách a problémech se sdílením, tak jednou z podstat nesdílitelnosti karty je omezení času mezi příchodem nového šifrovaného CW v datovém toku a okamžikem jeho potřeby pro dešifrování AV dat, ne? To se dá přece lehko obejít bufferem na šifrovaná AV data, což sice "normální" přijímač neumí, ale na něčem mírně "sofistikovanějším" je to zcela bez problémů...Samozřejmě, pokud by karta byla párovaná s přijímačem, už by to tak lehko nešlo, no ale na druhou stranu i v takovém případě výsledný CW zas musí být stejný pro všechny přijímače, takže by se nesdílela karta, ale sdílel by se CW pro daný program - kolik sdílených programů, tolik (někde "na serveru") přijímačů s ofiko kartou... To by šlo, ne? Nebo je nějaká rafinovanější metoda pro zamezení sdílení? |
Louskacek
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 390 |
![]() |
|
RE: satcardsharing.comja o tom moc nevim, ale myslim jak to popisujes, ze je to dosela rozumna uvaha. a zkracovani tech dob ktery jsou nutny pro pouziti CW klice je urcite hlavni zpusob jak se proti tomu nejlepsi kodovaci systemy brani (NDS, Irdeto). pak jeste testujou kodovanej prenos CW klice mezi kartou samotnou a oficialnim prijimacem.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: satcardsharing.comudajne nejlip se da sdilet system conax. nevim co je na tom pravdy, ale tam pry je mozno nejvic divaku na jednu kartuVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
Louskacekale vis co bude asi problem, ze pri tom tvojem navrhu by se dala dekodovat jenom jedina stanice. protoze jestli se nepletu tak to funguje tim zpusobem, ze prijimac se pokazdy dotazuje karty na CW (jednou za par vterin). a to je ruzny u kazdyho programu. neni to stejny pro kompletni paketVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
vortimondTak to ti dávam za pravdu. Conax na 99% a bez problémov. A dá sa to nájsť aj na internete.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: satcardsharing.comMesiac som na skušku://cccamsharing.com/index.php.CONAX fungoval super ani raz nezamrzol zato,ostatné ničmoc.:-/ :8) |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 738 |
![]() |
|
RE: satcardsharing.comvsak ona vam ta zlodejna chlapci brzo skonci |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
To maji zato, ze si me dovoluji ozarovat z vesmiru. |
jura555
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
vortimondDíky za info. To jsem teda myslel, že to mají mnohem víc promyšlené...Jo, je to píšeš, dala by se sdílet jen jedna stanice, no ale pro všechny přijímače v síti. Takže pokud by byl počet přijímačů v síti větší než počet programů v dané platformě, už by se to začalo vyplácet... ;-) No ale už by to nebylo tak elegantní jako dnes, to dá rozum. Tak ještě jednou díky a přeju klidný pátek! |
Louskacek
![]() |
|
P.S. :-)Fakt, že CW je opravdu jedinečný pro daný kanál mě, když jsem se to kdysi dozvěděl, docela překvapil. Sranda je, že když se nechaly CW průběžně logovat (někdy i po několik dní) příležitostně na různých programech (a byla jich teda ve výsledku tuna), tak se opravdu žádný z těch klíčů už nikde neopakoval, natož aby se vyskytla nějaká podobná sekvence - zkrátky byl to čistej šum (jasně, čistě teoreticky je pro CW 2^48 možností, no ale znáš generátory "náhodných" čísel... ;) Ikdyž mrkací smajlík tady není na místě, neboť tyhle generátory jim fungují líp než by člověk v takovéhle aplikaci čekal) |
Louskacek
![]() |
|
![]() |