Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-T přijímače

DI-BOX T30

Dobry den, chcel by som sa opytat (hlavne tych, co sa vyznaju :)), ci prijimac DI-BOX T30 ma obdobne vlastnosti (citlivost od 32 dB na mikroVolt, odolnost voci pre-echu a pod) ako jeho legendarny predchodca DI-BOX T22. Pretoze k 22 sa akosi nemozem dostat a predajca mi ponuka iba DI-BOX T30 ako jeho nahradu.

profak
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DI-BOX T30

Di box 22,podľa netu ešte majú v jednom -nechcem menovať obchod,ak máš záujem daj kontakt na viac info ;) :8)

Openbox S2 HD, SS2,

jank
Registrace: 4/2007

v ruce jsem ho neměl ale všude píšou že je to se stejnými parametry. Dokonce i firmware které zruší vypínání po 3 hodinách je dostupné. Jukni na http://www.12345.cz/.Měli by je tam mít.

Modřina
Registrace: 1/2006

Starší T-22 má vynikající tuner. Víc ti k těmto STB může určitě říct Ja nebo Saxon ;). Jinak v Brně je T22 ještě bezproblémů k sehnání, zrovna včera jsem jeden kupoval.

jerik
Registrace: 8/2009

Skusal som ho zohnat na Sk web strankach, kedze som zo Slovenska. Objednavat ho z CZ by asi nebolo ekonomicke a bolo by to komplikovanejsie. Nie kazdy zasielkovy obchod z CZ dodava aj na SK. Cez prehliadac som nasiel na Sk niekolko web obchodov, kde zarucene mali este niekolko kusov, no dnes mi odpisali, ze uz ho nemaju. Ak poznate nejaky net obchod, kde este zarucene maju T22, davam kontakt na seba: andy.svk@centrum.cz
Samozrejme, ze este aj sam pobeham po nete a pozistujem :). Ak tu budu Ja, alebo saxon, poziadal by som o ich vyjadrenie k T30. Pekny den.

profak

mrkni sem:

https://www.parabola.cz/forum/topic-50437/

milanm
Registrace: 3/2006

profak

Poslal som Ti email ;)

Openbox S2 HD, SS2,

jank
Registrace: 4/2007

RE: profak

dik, pozriem na mail

profak

RE: milanm

diky za link. takze jedine T22.

profak

RE: jank

Kukni sa na mail, odposlal som ti mail. skype nemam, iba ICQ a na pokec sa nemozem akosi dostat. Asi mi uz zrusili po 2 rocnej necinnosti ucet :).

profak

Mam tiez

T-22-ku a kupoval som na Slovensku

Ylva

RE: Ylva

Uz viem, precital som si starsie vlakno v diskusii. Je to urcite zo SNV. A ake skusenosti mas s tym prijimacom ty?

profak

No som

v dosahu vysielacov : Kralova Hola - OK, Lucenec- OK,Roznava - OK, a 110 km vzdialeny Tokaj nacitalo zial MPEG-4 Kekes-nic.
Prijimac je lahko ovladatelny a mne sa paci ako hori kamos " ako vino "

Ylva

profak

posleni legenda byl tank T34, ne vsak nejaky cinsky shengenovsky shit, radeji se vyjadruj prosim presne

rj45
Registrace: 6/2007

Snaž se sehnat T 22 za každou cenu. T 30 nikdy.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

RE:

Dnes mi dosiel T22 postou... Takze som max spokojny. Diky za pripomienky a rady.

profak

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra