Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Vantage 1100 - tuner

Zdravim,

chcel by som vas poprosit o radu.
Mam par tyzdnov stary Vantage 1100. Sporadicky mi vypadava signal, raz za 2 az 14 dni. Skumal som to, zapojil na kompletne inu parabolu/tv a znova to iste. Mam najnovsi oficialny SW 02.61. Ako som tak pozeral menu, nasiel som info v nastaveniach, ze: TUNER - NO ?! Ma to plug&play tuner? Je na to daka finta co by som mohol vyskusat bez straty zaruky? Je to dostatocny dovod na reklamaciu? Kupoval som to cez profisat.sk.

Vopred dakujem za info.

evil
Registrace: 7/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Vantage 1100 - tuner

to nebude resitelny pres menu. ale mozna za to muze spis LNB nebo kabel

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

evil

A nedělá Ti to při zapnutí nějakého jineho spotřebiče v bytě/třeba mikrovlnky,žehličky atd./když se něco spíná,vyzkoušej to!!

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Parabolu máš 100% nastavenou takto se muže projevovat i nekvalitní montáž paraboly.

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

Ten Vantage som testoval na dvoch roznych miestach a dvoch roznych zostavach - rovnaky vysledok. Iny sat prijimac na tych dvoch parabolach funguje normalne. Mne sa skor zda, ze mam odpaleny tuner alebo zly kontakt tuner/doska.. v tom menu satelitu mi nedetekuje tuner, ani cas si nenastavi. Neviem co by som mohol este vyskusat, asi to poslem rovno na reklamaciu.. :/

evil
Registrace: 7/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra