![]() |
|
Vantage 1100 - tunerZdravim,chcel by som vas poprosit o radu. Mam par tyzdnov stary Vantage 1100. Sporadicky mi vypadava signal, raz za 2 az 14 dni. Skumal som to, zapojil na kompletne inu parabolu/tv a znova to iste. Mam najnovsi oficialny SW 02.61. Ako som tak pozeral menu, nasiel som info v nastaveniach, ze: TUNER - NO ?! Ma to plug&play tuner? Je na to daka finta co by som mohol vyskusat bez straty zaruky? Je to dostatocny dovod na reklamaciu? Kupoval som to cez profisat.sk. Vopred dakujem za info. |
evil
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Vantage 1100 - tunerto nebude resitelny pres menu. ale mozna za to muze spis LNB nebo kabelVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
evilA nedělá Ti to při zapnutí nějakého jineho spotřebiče v bytě/třeba mikrovlnky,žehličky atd./když se něco spíná,vyzkoušej to!!Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: Vantage 1100 - tunerParabolu máš 100% nastavenou takto se muže projevovat i nekvalitní montáž paraboly.Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: Vantage 1100 - tunerTen Vantage som testoval na dvoch roznych miestach a dvoch roznych zostavach - rovnaky vysledok. Iny sat prijimac na tych dvoch parabolach funguje normalne. Mne sa skor zda, ze mam odpaleny tuner alebo zly kontakt tuner/doska.. v tom menu satelitu mi nedetekuje tuner, ani cas si nenastavi. Neviem co by som mohol este vyskusat, asi to poslem rovno na reklamaciu.. :/ |
evil
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
![]() |