![]() |
|
Karta Irdeto/CW - SkylinkChtěl bych se tu pozeptat,v jakém Irdetu karta skylink běží ?Jsou 1/2/3 a zda už to v tomto systému běží nebo je to jen předurčeno ?DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 287 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
RE: Karta Irdeto/CW - SkylinkIrdeto Premium ICE (Irdeto CryptoWorks Embedded). nebo zjednodusene Irdeto 3Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Karta Irdeto/CW - SkylinkA co myslíte chlapi půjde tato karta bez problémů ve fergusoně ariva 200 |
Miroslav B
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
RE: Karta Irdeto/CW - SkylinkNo já bych řekl, že nová ICE karta CAID 0D96 komunikuje pomocí instrukcí cryptoworks a "vevnitř" je Irdeto. Je to tunel, jak známe z jiných platforem.SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE
|
4mk
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 635 |
![]() |
|
RE: Karta Irdeto/CW - Skylinkjo presne. je to tunel Irdeto 3 --- Cryptoworks. a ta karta se da v pripade potreby prepsat na Irdeto 3Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Karta Irdeto/CW - SkylinkICE karta tam ZATIM funguje, cista Irdeto karta, ktera se pro bezne uzivatele objevi na trhu na podzim, ani omylem.Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
RE:Hm takže pokud tomu dobře rozumím ta karta v irdeto modulu či přijímači s irdetem který vlastním z dřívějších dob jednoduše a prostě nepůjde,krom toho jsem se z jedné z nabídek skylink karet povšimnul a vypátral ze strany chipu viz zde :http://shop.atoselektro.cz/?cls=stoitem&stiid=5442 že je tam za názvem iredto napsáno 2 takže tomu nerozumím nebo je to přinejmenším pro zákazníka netransparetní a z karty nezjistitelné. DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
![]() |
|
RE: Karta Irdeto/CW - Skylinkjedna se o irdeto 3. ten obrazek z toho eshopu je fotomontaz a ta dvojka je zbytek carovyho kodu co tam zustalVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Karta Irdeto/CW - Skylinkproste na nejaky emu zapomen :))) otazka jestli se vubec irdeto 3 da sdiletVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE:To:Vortimond ,mě se nejedná o sdílení ale o to zdy je možné použít v současně době tuto /kombi/ kartu rovněž v irdeto dekodéru,jasná otázka ale nejasné odpovědi.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
![]() |
|
DodatekJeště to rozepíšu detailněji poněvadž jsem si uvědomil že se v naších končinách dosud neprodávaly přijímače vybavené dekodérem irdeto ,já takový z dávnějších dob mám pod ozn. D-Box 1 /Nokia 9200/ který se toho času používal v německu pro premiere paket ,tak mě to nyní inspirovalo k tomu že by se snad tento přijímač dal /ale asi v budoucnu/ použít s touto kartou Skylink ICE tod vše.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
![]() |
|
RE: Karta Irdeto/CW - Skylinkno a vemte si modelovou situaci... CW padne, a az pak se zacnou dit veci, hlavne pokad si nekdo uplatni sve prava vyplivajici ze vseobecnych zmluvnych podminek....at se dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Karta Irdeto/CW - Skylinkjestli CW padne, tak to pro skylink nebude takova katastrofa. ten na tom bude nejlip. dobre ze mysli na budoucnost a neodkladaji zbytecne nevyhnutelne (jako to dela UOC a CSlink)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Karta Irdeto/CW - SkylinkICE karta by měla korektně fungovat v přijímačích s oficiální licencí Irdeto a CryptoWorks.SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE
|
4mk
![]() |
|
Padre Pio/vortimond/deltagama:Houbeles myslí na budoucnost, akorát se zviditelňuje, protože počet nově prodaných karet a hlavně abonentů Multi je asi katastrofální :razz:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Karta Irdeto/CW - Skylinkno jo, to je cely hrozne nepopularni, protoze u nas v CR vzdycky platilo ze jedina dobra ctecka je uni ctecka. ale vyvoj se ubira uplne jinam a neni daleko doba, kdy si UPC bez toho jejich smejdu nekoupisVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Karta Irdeto/CW - Skylinkhoši hoši ževás to bavý furt otom kecat :-/🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
To:4mkJak vidím jediná trefná odpověd na můj dotaz,znamená to teda opravdu že již nyní bych mohl v daném přijímači skylink kartu používat ?DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
![]() |
|
RE: Karta Irdeto/CW - SkylinkNeni irdeto jako irdeto, stary d-box mel irdeto 1. Nabidka prijimacu s irdetem PI-sys je uz ted siroka a bude se dale rozsirovat a budou i CI moduly pro Irdeto PI-sys, ty soucastne pracuji v CRW modu, to ze je tam napis Irdeto, je nazev firmy ktera to vyrabi, nikoliv oznaceni kodovaciho systemu, to je Cryptoworks ...Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
RE: Karta Irdeto/CW - SkylinkTaky si myslím, že CA moduly pro Irdeto Pl-Sys teprve budou. Jsem jen zvědav, jak na tom budou s cenou proti současným CRW modulům, protože u nich je prý cena vyhnaná licencí...Jen je mi divné, že když Glisník tvrdil, že Irdeto je nejrozšířenější kryptovací přístup, že CA moduly teprve Skylink testuje. Myslel jsem si, že to je typové a lze to prodávat jako housky na krámě. Skoro to vypadá, jako kdyby Irdeto Pl-Sys bylo vyvíjeno a implementováno pouze pro Skylink a ORF. |
richtrj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
RE: Karta Irdeto/CW - Skylinkjinak na netu už se CA moduly pro Irdeto Pi-sys prodávají cca 1500Kč |
DELETOR
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 102 |
![]() |
|
1500 Kč ?Tomu se říká lichva Rv Rv |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
To DVBNečetl jsem ten tvůj dodatek ohledně d-boxu. Tam to chodit nebude, je to jak píše 007, já jsem myslel nové přijimače s certifikací Irdeto, aby zase nedošlo k nedorozumění.Ale bylo by krásné, kdyby starý dobrý Humax 5400 zvládal nové karty ... :))) SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE
|
4mk
![]() |
|
RE:No takže názorů a vyjádření jako máku ale skoro každý jiný a hlavně ne jednoznačný čili asi nejlépe se obrátit na p. Hlisnika,takže karta skylink pracuje toho času v irdetu 2 /to jsem nakonec zjistil z jednoho německého fora Ird 3 ještě není ale mají to předchystaný do budoucna v případě potřeby u prolomení což je z jejich hlediska naprosto bezchybné.Stále ovšem visí ve hvězdách zda karta skylink půjde na mém přijímači ,jedni tvrdí že ano druzí že ne ale irdeto je irdeto až mi dojde karta vyzkouším uvidím a pak sdělím.Nechce se mě věřit že by se na každou novou verzi irdeta či jiného kodovacího systému musel pořizovat nový přijímač s daným dekodérem.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
![]() |
|
To DVBJak jsem psal,nová ICE karta CAID 0D96 komunikuje pomocí instrukcí cryptoworks, tak žádný Irdeto modul, nebo Irdeto čtečka kartu ICE neakceptuje, mimo ty, co mají licenci Irdeto - PI-sys.ICE karta nepracuje v modu Irdeto 2,jak píšeš, protože kdyby to tak bylo, Newcs i Cccam by ICE kartu obsloužil. ;) SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE
|
4mk
![]() |
|
To:_4mkHm tak to se krutě mýlíš ,kolega včera přišel s kartou skylink ICE a po nainstalování Ccam 2,14 to jelo na mém DM7000 jako hodinky ,čili vše naopak nasvědčuje tomu že kolegové z německa mají o tom větší přehled jako u nás což mě trochu překvapuje což by pak vysvětlovalo že to skutečně jede v Irdetu 2 ,diví mě že máš dokonce 2 dreamboxy a nemáš to vyzkoušené ;)DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |