, sekce: DVB-S přijímače |
|
HDBox 9200Ahoj,jak jste sním spokojený? Rád bych s někým pokecal.Vím,že je forum o tom. Ale i tak,jaké sou skušenosti +/- atd.... Hlavne mě nekamenujte. Děkuji..... |
kutil
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 115 |
|
|
RE: HDBox 9200no nevím, já mám pár dní 9100 a zatím nevím co si o tom myslet. Při určitých situacích mi zatuhával a čtečka mi po určitej době přestává číst kartu gital.Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
|
|
RE: HDBox 9200Taky by mě zajímaly zkušenosti.Mám zájem koupit HDBox 9300.Splňuje moje požadavky - vestavěný HDD,PIP a 2 tunery. Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 140 |
|
|
eemilNahral si si tam posledny sw ,aj ked je vsade pisane,ze nove API nieje odladene. 1.08.26 a mas pokoj .9300 je dobry ,ale 3,5" hdd by som tam nenechal . 320GB 2,5" Samsung to isti - nejakych 5400rpm nieje na skodu ,nehreje sa a vobec ho nieje pocut. Hdbox ma aj chyby a obcas ked testujem ma ide aj vystriet ,ale bezny uzivatel sa nemusi stresovat. Existuje stabilna verzia sw(novsie nemusi byt zakonite lepsie) , chce to len citat,ked je nieco na figu , napisem to rovno,falosnou loajalitou netrpim . |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
|
|
grantecJo, večer jsem tam narval ten starší .26 a zdá se to být OK.Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
|
|
RE: HDBox 9200No tak to bude asi opravdu totální kšunt, po několika hodinách to i na ten starší soft přestalo číst v uni čtečce kartu gital, na obrazovce začne blikat hláška "přístupová karta spuštěna", v menu CAS to o kartě píše střídavě zhruba 2 vteřiny "prosím čekejte" a pak 4 vteřiny "cryptoworks". ;P Zlatá zde tolik zatracovaná Ariva 200, ta za 2 měsíce co jí taky mám neměla žádnej problém, zato na tenhle šrot vydrží bez problému pracovat maximálně několik hodin. :dead:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
|
|
RE: HDBox 9200to je ale tvoja chyba . :))) |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
|
|
grantecano, je to moje chyba, že sem si takovej sr*č koupil. Jim ho asi pošlu zpátky, ať si to strčí za klobouk. :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
|
|
RE: HDBox 9200emil to je fakt tvoja chyba, to je linux a ten ked zaseries tvojimi "neumel" instalaciami tak sa necudujtiez nedavas do gulasu naraz zmrzlinu a parky, vsak nie? |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
|
|
RE: HDBox 9200originál Fortis pod značkou HD box verze je opravdu velmi povedená linuxová mašinka (dále jen stroj), která uspokojí jak běžného uživatele, tak i více zkušeného a to ve všech funkcích, který tento stroj nabízí,Jsem velmi rád, že zde padlo, že soft (firmware), tedy dva poslední jsou zcela nefunkční (nevidí USB,mrzne obraz...)proto zcela dostačující je zmíněný firmware 1.08.26, kde to chce, ale také dodržovat určitá pravidla při přehrávání firmweru, tedy notoricky známá ku příkladu reset do továrního nastavení. Tyto linuxové stroje se nedají srovnávat s komerčně úspěšnými Arivami (octavia-supeb), značky jako Octagon a Optibox (Koala HD je HD BOX 9100 i Octagon 1008 Inteligence), proto doporučuji zvážit koupi linuxového stroje, stím, aby uživatel vůbec věděl co stím, i když tyto stroje jsou v základu nastaveny tak, že obsluhu zvládne hravě každý i nový uživatel, včetně karty Gital, problém může i nastat i použitím nelicencovaného modulu (přímo se nesnáší se všemi verzemi Diabla) a s kartičkou ve čtečce, ale to jsou pouze dohady... Jde o můj čistě subjektivní názor na věc s pozdravem Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
|
|
losparabono nevim co tu plácáš o zmrzlině a párkách, ale já tam nic necpal, žádný plunginy sem neinstaloval, do linuxu nevrtal. Jediný co jsem udělal bylo nahrání nejnovějšího fw ze stránek sapra, potom jsem se teprve vrátil na trochu starší fw. Samozřejmě po nahrání fw dávám tovární nastavení, nic vic a nic míň... Nevim proč mi ten (nevhodné slovo) psal na displeji po vypnutí WAIT OFF :bomb:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
|
|
RE: HDBox 9200@eemilgulas so zmrzliny a parkov by ti nechutil rovnako ako linuxu nechuti mixovanie fw ak nemas skusenosti s linoxom, preco si tam cpal najnovsi fw? preco si si najprv neprestudoval, ze ho nemas davat to ze ti mrzne, je len a len tvoja vina, pretoze tym, co vedia ako urobit upgrade alebo downgrade fw v linuxe nic nemrzne ano s Gitalom su problemy, ale aj na to existuje spolahliva a fungujuca kombinacia fw a pluginu a mimochodom plugin potrebujes |
losparabo
|
|
RE: HDBox 9200Ještě vyzkoušej podložení(podlepení) čipu na kartě. V některých čtečkách to blbne. R^ |
Cronos
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 125 |
|
|
RE: HDBox 9200problem bude pravdepodobne v tom, ze uzivatel si nanastudoval, ze od istej doby su fw upravene tak, aby nikto nemohol ukazovat na to, ze unicitacka podporuje kodovania, na ktore nie je licencovanaprave to riesia pluginy tretich stran |
losparabo
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|