![]() |
|
Neumím mocanglicky na jednom fóru mi to padlo do oka tak jestli někdo znalej jazyka a problematiky by nenapsal o čem je řeč. překladač to valí pátý přes devátý. DíkHi folks ive just started to see if a modified firmware can work in FTA and with Nagravision3 smartcard ive a french canalsatelite receiver pioneer TS7 since no one working on it i want to start todo a update like the last Generator version compatible via3 ect for now the firmware work only with Nagra3 smartcard but i hope someone can teach me or explain me what i ve todo when i start from scratch how patch the code of channel store to save more than 500channels how to add new section ect... im not a noob i think i can understand it very quickly for now i upload the alpha1 work like a charme on Canalsatelite and canal+ france HOW TO to enable the nagra3 smartcard when you are on any channel you have to press [+] , (D) ,[5] and [3] AUTO SYS SECA press |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
RE: Neumím mocma francouzskej oficialni receiver pro canalsat a chtel by nejakou upravenou verzi firmware, ktera by mela moznost ulozit vic kanalu, pouzivat ve ctecce jinou kartu atd.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Neumím mocneumim také moc anglicky nicméně zkusím dát kůži na trh. Pisatel článku zřejmě francouz neumí také moc anglicky . volně přeloženo zdraví celý francouský národ a sděluje mu že právě přemýšlí nad tím zda s nějakým upraveným firmware může sledovat FTA a s Kartou Nagra3 kterou má i s přijímačem Pioneer TS7. Zatím mu nic nejede ale rád by udělal UPdate podobný poslední versi Generátoru kompaktibilní s 3 apod.Nyní to (stroj ,Firmware)pracuje pouze s kartou N3 ale doufám že někdo mne vysvětlí a naučí co a jak mám od základu udělat, jak zadat kody, uložit více jak 500kanálů, jak prídat novou sekci atd.Nejsem lama a myslím že tomu porozumím velmi rychle. Uploudoval jsem ALPHA 1, krásně chodí na CANAL digital a Canal+ JAK POVOLIT nagra3 kartu pokud jste na libovolném kanálu musíte stisknout + , D , 5 , 3 , AUTO SYS SECA zmáčkni můj názor že slapet zde nenajde co hledá a pisatel ač to tvrdí je lama a já asi taky! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
vortimondDík ještě k tomu byl nějakej emulátor tak jsem jenom chtěl vědět oco jde. Už jsem se lekl, že jde o hack N3 :))) R^Pěknej večer |
slapet
![]() |
|
tonekTaktéž dík R^ |
slapet
![]() |
|
RE: Neumím mocnagra 3 hack asi nehrozi. taky se pise, ze ta nova nagra 4 karta (pouziva vedle trochu starsich N3 karet napr. digi) uz si taky klade vyssi cile a da se obtizne sharovatVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Neumím mocteda kde pisatel prisel na to ze nekdo zdravi celej francuzkej narod netusim... asi bych mnel zajit do skoly a pozadovat vraceni penez za anglinu... :)))inak vorti ve svem prispevku mnel pravdu... at se dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Neumím mocto je fakt. hi folks = cau lidiVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
alfasexhttp://dvb-upload.com/index.php?dir=2010-08-13Třetí řádek od spoda (jen pro info) |
slapet
![]() |
|
slapet???ja reaguji jenom na to co je napsane zde, ne nekde na dvb-upload (jinak jsem ani nekliknul) .... takze tak.. at se dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Neumím mocTak jsem to taky bral v pohodě ;) R^ |
slapet
![]() |
|
![]() |