Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Neumím moc

anglicky na jednom fóru mi to padlo do oka tak jestli někdo znalej jazyka a problematiky by nenapsal o čem je řeč. překladač to valí pátý přes devátý. Dík

Hi folks ive just started to see if a modified firmware can work in FTA and with Nagravision3 smartcard
ive a french canalsatelite receiver pioneer TS7 since no one working on it i want to start todo a update
like the last Generator version compatible via3 ect for now the firmware work only with Nagra3 smartcard
but i hope someone can teach me or explain me what i ve todo when i start from scratch how patch the code
of channel store to save more than 500channels how to add new section ect... im not a noob i think i can
understand it very quickly for now i upload the alpha1 work like a charme on Canalsatelite and canal+ france

HOW TO
to enable the nagra3 smartcard when you are on any channel you have to press
[+] , (D) ,[5] and [3] AUTO SYS SECA press

slapet
Registrace: 11/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Neumím moc

ma francouzskej oficialni receiver pro canalsat a chtel by nejakou upravenou verzi firmware, ktera by mela moznost ulozit vic kanalu, pouzivat ve ctecce jinou kartu atd.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

neumim také moc anglicky nicméně zkusím dát kůži na trh. Pisatel článku zřejmě francouz neumí také moc anglicky . volně přeloženo zdraví celý francouský národ a sděluje mu že právě přemýšlí nad tím zda s nějakým upraveným firmware může sledovat FTA a s Kartou Nagra3 kterou má i s přijímačem Pioneer TS7. Zatím mu nic nejede ale rád by udělal UPdate podobný poslední versi Generátoru kompaktibilní s 3 apod.Nyní to (stroj ,Firmware)pracuje pouze s kartou N3 ale doufám že někdo mne vysvětlí a naučí co a jak mám od základu udělat, jak zadat kody, uložit více jak 500kanálů, jak prídat novou sekci atd.
Nejsem lama a myslím že tomu porozumím velmi rychle.
Uploudoval jsem ALPHA 1, krásně chodí na CANAL digital a Canal+

JAK POVOLIT nagra3 kartu pokud jste na libovolném kanálu musíte stisknout + , D , 5 , 3 , AUTO SYS SECA zmáčkni
můj názor že slapet zde nenajde co hledá a pisatel ač to tvrdí je lama a já asi taky!

tonek
Registrace: 1/2009

vortimond

Dík ještě k tomu byl nějakej emulátor tak jsem jenom chtěl vědět oco jde. Už jsem se lekl, že jde o hack N3 :))) R^
Pěknej večer

slapet

tonek

Taktéž dík R^

slapet

nagra 3 hack asi nehrozi. taky se pise, ze ta nova nagra 4 karta (pouziva vedle trochu starsich N3 karet napr. digi) uz si taky klade vyssi cile a da se obtizne sharovat

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

teda kde pisatel prisel na to ze nekdo zdravi celej francuzkej narod netusim... asi bych mnel zajit do skoly a pozadovat vraceni penez za anglinu... :)))

inak vorti ve svem prispevku mnel pravdu...

at se dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

to je fakt. hi folks = cau lidi

vortimond

alfasex

http://dvb-upload.com/index.php?dir=2010-08-13
Třetí řádek od spoda (jen pro info)

slapet

slapet

???

ja reaguji jenom na to co je napsane zde, ne nekde na dvb-upload (jinak jsem ani nekliknul) ....

takze tak..

at se dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Tak jsem to taky bral v pohodě ;) R^

slapet

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra