, sekce: Příjem satelitů |
|
Multibeam E85-jak vám jedou kraje?Ahoj. Chtěl jsem se zeptat jak moc dobře se vám podařilo nastavit krajní pozice na E85? Bohuzel nemam merici pristroj :( U mě střed na 13st, kraj 28st a 1stW. Obě krajní pozice vykazují na dreamu 500 cca 79/90 a BER v radech jednotek az stovek. Nic moc rezerva. Jen transpondery jako 28e - travel ch, 1w - romantika ce, ostani z tech pozic jako upc, bbc stream jsou ok. Parabola ma samozrejme sklon cca 83st kvuli thoru, lnb jsou na ryskach - vyslo to tam nejlip. Akorat 28e uz se na rysku moc neveslo.Diky :-) |
mar001
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 100 |
|
|
RE: Multibeam E85-jak vám jedou kraje?Mám tam totéž, 28E jede ok na obyč měřáku stejné hodnoty jako ve tvém DM, na druhým konci mám 4W, tam je to horší, když prší je fuč.VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 414 |
|
|
RE: Multibeam E85-jak vám jedou kraje?Jo, tohle je normální. 28,2 a 0,8W jdou na krajích v pohodě, 28,5E a 1W jsou na hraně. Tohle je strop pro E-85, lépe to nastavit v našich končinách nelze.Můžeš zkusit Visiosat BIGBISAT, tam se mi to podařilo o něco lépe, ale za ty prachy.... Kup si raději T90, nebo druhou anténu typu Ofset. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: Multibeam E85-jak vám jedou kraje?Super, diky za informace.Toho maleho rozdilu 0.3st a 0.2st u danych pozic jsem si malem nevsimnul, to bude ono. Mel jsem dve paraboly, ale chtel jsem snizit stozar a udelat to hezci, mam to pred oknem. Na ty dve paraboly to opravdu chodilo lepe, ale s E85 jsem cekal zhorseni na kraji. Kazdopadne 23e, 19e, 13e jedou fajn. Do E85 bych sel znovu, jen ta hmotnost je mazec... |
mar001
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 100 |
|
|
RE: Multibeam E85-jak vám jedou kraje?Nejde ani tak o ten rozptyl, ale spíš o výkon beamu a charakter laloku pokrytí. Eurobird1 je prostě slabší a toahle pozice by měla mít při nastavování přednost.U Intelsatu to platí také, ale od minulého týdne je to vlastně jedno... ;) On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|