Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

modul Eurocam...

Zdravím, mám problém s tímto modulem. Někdy jakoby zapomene rozkodovat obraz, takže se musím vrátit na předchozí program a pak teprve obraz naskočí, někdy nepomůže ani to. Myslím, že by pomohl třeba nový FW. Je nějaká možnost jak tento modul aktualizovat? Zkoušel jsem to přes OTA na Astře 19.2 na frekvenci 12.692H ale neuspěšně...

Technisat DIGIT ISIO STC 4K Ultra HD, Humax Icord HD, Gibertini 135x125cm

Dan_zx12r
Registrace: 8/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: modul Eurocam...

je to originální certifikovaný dekodér na cryptowoks,ve svých análech jsem nenašel žádný FW pro aktualizaci tohoto modulu.Za chvíli se ozvu,možná něco bude mít kámoš. :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

To ti budu vděčný, někdo tu psal v nějakým příspěvku, že snad na stránkách výrobce www.smardtv.com je nějaký nový FW ale já jsem ho tam nenašel a hlavně netuším, jak bych ho dostal do modulu... CAS3 to nejspíš nepůjde :((

Dan_zx12r

Mám stejný problém tento týden Nova SD,ale Nova Cinema funguje.Dal jsem SMIT zelený,a je pokoj.

robokop
Registrace: 5/2009

přesně tak se SMITem není jediný problém... uvidím jestli se mi to nějak povede aktualizovat a v nejhorším to budu asi reklamovat. Jenže tyhle reklamace jsou dost složitý, protože prodávající to zasune do receiveru dvakrát projedou kanály a řeknou že to funguje bezproblémů a budu tam za trotla...Zajímavý je že se to snad někomu povedlo aktualizovat přes OTA, tak neví jestli dělám něco špatně :(( mám tam FW 4.02.006

Dan_zx12r

Přesně už jsem jednou reklamoval.

robokop
Registrace: 5/2009

Byl to originální certifikovaný dekodér na cryptowoks do doby změny bios,od té doby to vyvádí Tebou jmenované ptákoviny.Po rozhovoru s kolegou/aktualizace přes OTA na Astře 19.2 na frekvenci 12.692H nefunguje zdárně.Jediná možnost prý je dostat tam poslední FW do modrého CAM joker,to bude chodit,ale aplikace je trochu komplikovanější/možná by pomohl Babui/ten má Jokery v malíku.Jinak kolega říkal jestli si to koupil teď tak vrátit a vzít novější typ mudulu,třeba irdeto/cryptoworks/,jestli budeš aplikovat FW jokera,dej vědět jak si pochodil.A´T se daří. :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

Mám ten modul ani ne měsíc a žádný zásah jsem u něj nedělal, a vzhledem k tomu, že je na něj ještě 23 měsíců záruka, tak se mi ani do toho zasahovat nechce. Jen jsem myslel, že by pomohla ta aktualizace. Ale asi to teda budu muset zkusit reklamovat, jenže už teď vím jak to dopadne... Zase budu za vola

Dan_zx12r

... jinak co se týká výměny za jiný kus, tak je z těmi eshopy těžký jednání, protože oni jaksi nechtějí vyměnit nefunkční kus za jiný funkční a to už nemluvím o tom, že bych chtěl vrátit špatně funkční Eurocam a vzal si místo toho SMIT a případný cenový rozdíl doplatil. To se se mnou radši budou dohadovat, že jim to funguje bez problémů

Dan_zx12r

Dan_zx12r

já po Tobě nechci nový kus,to co jsi koupil je staré,a špatné,naše prodejny to obědanaly a stále to prodávají,i když už to není aktuelní/ viz diablo 2.2 a 2.3/chtějí se toho zbavit a zákazníky vůbec neiformují,že nastala změna a musí být pro daný produkt,něco jiného.To co já Ti radím,je To,že kdybys se toho zbavit nemohl,tak Ti pomohu to zprovoznit,/samozřejmě zadara/,ale snaž se toho výměnou zbavit a nevěř u nás podnikatelům.Mám zkušenosti ze švýcarska s různými kartami/tak mi to u nás nedělá problém.
Jinak ahoj a ať se daří,když to nepůjde,dáme to dohromady,dám Ti email,a celou záležitost ku prospěchu vyřešíáme i se starým modulem,neboj,

hery

hery

dobře v pondělí jim to pošlu tak uvidím co mi řeknou. Každopádně děkuji za nabídku pomoci. Myslím že, mail na Tebe mám. V minulosti jsi mi tuším dobře pomohl s diablem (ale nejsem si jistý, pokud jsou Tvé iniciáli "JJ", tak to budeš ty) :))) :))) :)))

Dan_zx12r

Dan_zx12r

Dovedu je perefekt přesvědčit o tom,že mi prodali něco,co už mělo být cca 5 let v hajzlu,to je jejich chyba,že si to objednali a nevěděli o případných změnách.Obchodník je pak tak malý,že si to ani sám nedovede vysvětlit,aspoň zde u nás,když přijdu,tak si to radší vždy co budou hovořit se zákazníkem šeredně promyslí,už jsem jim udělal mnoho problémů a jsou rádi,když u prodeje zboží,třeba nejsem.Vše dělám dokazovací metodou a pak jsou v hajzlu,volají na všechny strany,ale je jim to na prd. :ogre:

hery

hery...

dokazovací metoda je dobrá věc, jenže když se jedná např o tento modul tak to tam přede mnou zapojí přepnou pár kanálů a zjistí že to u nich (zrovna)funguje, takže bude chyba někde u mě doma... a nepochopí že jiný moduly fungují v pořádku. takže pak tam jsem za blbce a oni si pořád stojí na svým. nakonec se mi taky snažili jednou naznačit, že pokud jim budu pořád posílat na reklamaci stejnou věc, tak mi začnou účtovat poštovný což při ceně modulu udělám tak 4x a jsem na ceně novýho modulu...takže mě nenapadá tak pádný důvod, že to nefunguje tak jak má, aby uznali chybu... nevím jestli mám smůlu na špatný prodejce, ale v tomto obchodě si už v životě nic nekoupím... kdybych věděl, že nedostanu nějaký banán, tak sem klidně napíšu o jakou firmu se jedná, aby si dali ostatní pozor

Dan_zx12r

Dan_zx12r

kdybys nepochodil,tak tam narvem toho jokera a mělo by to chodit,ty moduly pro cryptoworks jsou si hodně podobní a funguje to. R^

hery

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra