Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Digi Sport ?

Datový rate průměr 2,6 Mbit/s (Dreambox Bitrate Viewer) - můžete doplnit další technické informace. Je to skutečně 4:3? To je návrat do doby 10 let zpět ...

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 95
Odpověď v diskusním vlákně

Fanyn

Dik, kludne mi to potom mozes poslat sem: majkee@chello.sk.

Majkee
Registrace: 4/2010

RE: Digi Sport ?

neviem to posudit ja to pozeram na CRT 4:3, ale myslim, ze ked nastavis vsade 16:9 malo by to byt OK

mjamriska
Registrace: 4/2003

To mjamriska

Když všude nastavíš 16:9 je to jak screen od freee. Použiješ zoom, obraz roztáhneš, zdá se že je to OK, ale logo je opět šišaté. Z 4:3 neuděláš 16:9. :)))

SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE

4mk
Registrace: 5/2005

Blooddog

Ta cena je na rok.Už to tady někdo rozváděl.Kolega mi to platil cca 172 euro karta + modul seca 4 asi 39e.Jinak ceny se mění takže teď co ti říkám tak to bude zitra jiný.Jinak jsem mluvil se zákaznikem co jsem mu montoval astru 19 pro něm.Premiere před asi 3 lety k vůli golfu,tak ten teď kouká na Skysport 2 Sd a zde je záznam toott. + man.city i z anglickým komentářem.

Fanyn
Registrace: 11/2007

Ak máš starý televízor, ešte sa to nejako dá pozerať. Ak to hodiš na nejakú plazmičku, nebodaj LCD, tak to stojí za veľké h...o. Ani vo sne by ma nenapadlo, že tohto ročnú sezónu Premier league už na Nove Sport HD neuvidím. To je hotová katastrofa, vlastne na Skylinku už ani nemáš kde si pozrieť cez víkend nejakú dobrú ligu. Dúfam, že Nove Sport ubudne klientov a že potom skrachujú...toto sa nerobí, aby som nevedel zabezpečiť to, čo je najviac sledované. :fuming: ;P Rv

Dreambox 800 HD PVR, Optibox CX PVR Ready, LNB Opticum duo 0,1 dB

zidane69
Registrace: 7/2006

zidane69

navrhujem ta na generalneho riaditela NOVA si fakt pacak hochu......viem zobrali ti hracku PL tak si dupkas a nadavas.....co tak snazit sa urobit tlak na prevadzkovatela DIGI aby zlepsil kvalitu ??? Na celu Novu sport ci Novu kaslem su to uboziaci co tazia zo slavy ze boli 1 normalna suromna TV v Cesku. Ich programova napln je uboha

satfanusik
Registrace: 4/2007

@satfanusik

Na DigiTV môžeš tlačiť, koľko chceš, lepšiu kvalitu obrazu od nich nikdy nevytlačíš. Je to úbohá spoločnosť, ktorá ponúka podpriemernú službu. Na plazmách a LCD televízoroch je DigiTV NEPOZERATEĽNÉ!!!!!

Dreambox 800 HD PVR, Optibox CX PVR Ready, LNB Opticum duo 0,1 dB

zidane69
Registrace: 7/2006

@ zidane69

udajny zamestnanec na webe dsl.sk pri definitivnom odpojeni N2 a moznostiach HD napisal citujem:
"Takze ja pracujem na centrale Digi TV. Informacie ohladom HD uz koluju, a su v priprave. Pre zakaznikov ktory budu mat zaujem tak za vyssi mesacny poplatok bude bezplatne vymeneny STB na prijem HD. Bude sa tym samozrejme predlzovat aj zmluvna viazanost. Blizsie info neprezradim, nechajte sa prekvapit "

mjamriska

mjamriska

A od zajtra Skylink pridava 10 programov v HD :laughing:

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

to som tam nepisal, ale mozno zacnu ponukat aj HD stanice

mjamriska

ako tu poniektori vypisovali, ze digi pojde v emu este aspon do konca roka, ako boli prekvapeni, ked zrazu bol koniec, ako tu poniektori vypisovali, ze digi krachuje a sup ho na 3 roky vysielacie prava na premier league, tazko predpokladat co bude dalej, ale za digi stoji mocny kapital

mjamriska

S takovým hnusem může jít tak Digi do háje. Doufám, že se v brzké době dojde k tomu, že budou moci občané ČR so objednat za stejnou cenu co je u nich placené televize ze zahraničí třeba SKY US nebo Deutschland.
Takové Digi by si ani nevrzlo možná u těch méně přizpůsobivých.

viking
Registrace: 9/2005

digi sport celkom fpoho ale sport1 cz otras

tomas1
Registrace: 9/2009

RE:Digi sport?

Jsem dnes kůkl na Sport5,Skylink a vydržel jsem to asi 5 minut.Tákovej humus není ani na YouTube :bomb:

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

RE: Digi sport?

Ludia je to takto: promo slucka isla v 16:9 bez WSS. Teraz to ide bohuzial v 4:3 letterbox natvrdo, cize na CRT TV to je dobre, na LCD TV su pruhy hore,dole,vpravo,vlavo - vtedy nieje obraz deformovany, da sa roztiahnut na celu sirku 16:9 ale logicky bude deformovany siroky, cize nanic, jedine pillarbox. Logo je v obraze cize da sa to teoreticky vyriesit zoomom (kvalita ide dole) co mna teda urcite nebude bavit prepinat. Teda ide tak isto ako Sport 1. Skoda, nakupia jedny z najlepsich futbalovych lig za tazke love a potom ho vysielaju s takto domrvenym obrazom....

LG 32LH5000 1080p - Kaon CO1300 HDMI - Magio Sat L

Eddward
Registrace: 3/2010

S tým formátom to dajú do poriadku, Spektrum keď prešiel na 16:9, chvíľku to trvalo, možno 2 dni. V priebehu budúceho týždňa to bude ok. Mňa viac hnevá zvuk, hlasitosť veľmi kolíše a pri zápasoch takmer nepočuť zvuk zo štadióna, nedá sa vnímať atmosféra na štadióne...

LuboTS
Registrace: 5/2006

LuboTS: no bodaj by mi mal pravdu s tym formatom. Spektrum je ale podla mna kus ina vec, je to kanal mimo Digi. Digisport zas vyraba Digi samotna. A ako ich poznam za tie roky ani velmi nedufam v riadny 16:9 s WSS. Ak to ale v priebehu buduceho tyzdna nebude tak skusim im nieco napisat :D Ten zvuk mas pravdu. Velmi zly, komentar pocut dost slabo a ruch zo stadiona este menej, ale to by sa malo vyriesit urcite. Ak toto vsetko vyriesia a pridaju WSS do Eurosportu 2 a JOJ Plus tak budem nateraz spokojny :)

Eddward

digi nabrala novych ludi pre stanicu digisport medzi nimi aj zvukarov a aj ti sa musia naucit mixovat zvuk tak ako sa to ma

mjamriska

Koscom SDC 3510

Lidi neukamenujte mě, ale zkoušel někdo zda funguje v jeho UNI čtečce karta Cyfra+. Díky za odpověď.

Otek1
Registrace: 9/2007

Vyzera to tak ze zvuk uz je relativne dobry :) Este uvidime ci urobia nieco s obrazom...

Eddward
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 95

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra