, sekce: LCD, plazmy, CRT... |
|
LCD samsung LE40C570 recenziaRad by som sa opytal ci niekto nemate tento typ LCD doma resp. nepoznate kde by sa dala najst nejaka lepsia recenyia. Za kazdu radu a typ vopred dakujem |
satfanusik
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 333 |
|
|
RE: LCD samsung LE40C570 recenziaSkús www.hdtvtest.co.uk je tam síce 58O ale v podstate je to ten istý model ako 570 len určený pre uk.No ak Ti možem poradit ja by som na tvojom mieste pouvažoval nad LE40c650 resp.670 ak chceš tv s integrovaným sat. tunerom. |
sagvan
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 34 |
|
|
to sagvanpreco by si isiel skor do 670 ked ta stoji oproti 570o cca 200 euro viac ??? Ma skoro totrzne funkcie okrem internetu a nejakej malickosti.....rad si vsak necham poradit. Chcel som aj integrovane DVB-S mam inak receiver FERGUSON 7318 ale preco nemat moznost pramo cez TV...btw. mam tiez kartu Skylink. Dakujem za radu a vysvetlenie |
satfanusik
|
|
RE: LCD samsung LE40C570 recenziaPreto lebo 670 má oproti 570 lepší lcd panel má 100hz technologiu.Test 650 si možeš pozrieť tak isto na hdtvtest.co.uk.Ja mám LE40B650 pre ktorý som sa rozhodol na základe testu z vyšie menovaneho servera a som s ním naprosto spokojný.A ešte k tým cenám samozrejme že je o niečo drahší no to musíš zvážiť ty či sa ti to oplatí. |
sagvan
|
|
to sagvanNazdar Sagvan. No na tych 100Hz som zabudol ale osobne si myslim ze to nie je az taka super vyhoda...viem ze pri sporte alebo este pri dokumnetoch to trochu vylepsi obraz ale inak to je vraj kontraproduktivne a radi sa to vypnut leboze je inak obraz ako z telenoveli....no proste taky umely. Inak ak mas zaujem dobry link je www.tvfreak.cz....a je tam aj totelne vymakana recenzia a odkaz na link www.juce.sk ...hod si do vyhladavaca recenzia LE40C670 juce a najdes to hned. Ak by si mal problemy napr. so zoradenim kanalov a ine najdes tam zaujimave odpovede, videa ako vsetko naladit a nastavit a fotky......jedna z lepsich recenzii. Btw. aky mas panel AA alebo SQ1, SQ2....?? Zhodneme sa na tom ze okrem toho internetu a 100Hz su to rovnake prijimace s vyhodami a nevyhodami ake ma aj 670. Inak co som cital tak rada B je vraj lepsia kvoli moznosti sowft. zasahu a ze pri rade C su uz dost obmedzenia. Inak tie 670 radu C vraj dost bzucia a veal ludi ich muselo menit mas nejaku skusenost aj ty?? Inak co pokaldas za najvacsie nevyhody a co za vyhody tvojho LCD ( subjektivne ). Dakujem za ochotu a snahu pomoct |
satfanusik
|
|
RE: LCD samsung LE40C570 recenziaVdaka za link určite sa nan pozriem,čo sa týka bzučania zatial som u mojho tv žiadne nezaregistroval pri akej kolvek hlasitosti a som prekvapený,že u C rady sa také niečo objavilo.Neviem ako si to myslel s tým softw.zásahom ja som ho za dobu čo vlastním tento tv aktualizoval 2x ale všetko závisí od samsungu ako často ponukne novšiu verziu softw.pre jednotlivé modely tv.Okrem brilantného obrazu za najvacsie výhody považujem možnosti jeho nastavenia(kalibrácia obrazu)ktorá je lepšia tj. vernejšia ako u modeloch s led podsvietením.Za nevýhodu by som považoval snád trochu horší zvuk,ale v bežných podmienkach plne postačujúci. |
sagvan
|
|
to sagvanVed si precitaj tu recenziu na JUCE.sk a budes vidiet......mna oslovil C670 ale ked som si porovnal s C570 tak som zistil ze ak si odmylsim 100Hz a ten internet tak je to to iste a platit o 200 euro viac sa mi zdalo v porovnani s tym co by som ziskal pri 670 vela ( jasne moj subjektivny nazor ). Pozeral som este nejake TV od LG....ine znacky ako SONY ci PAnasonic ma nejako neoslovili.Inak mas kupeny aj externy modul na Skylink kartu aky mas ( ide ti v pohode ) a kolko ta asi stal? |
satfanusik
|
|
RE: LCD samsung LE40C570 recenziaRecenziu som si prečítal,ale ty si prehliadol,že ja mám LE40B650 takže cam modul nepotrebujem. |
sagvan
|
|
to sagvanjasne uslo mi ze mas B650 a nie B670.....inak dufam ze na tvfreak najdes mnoho podnetnych napadov a postrehov pre tvoj prijimac...btw. ak by si vedel nieco nove k mojmu C 570 nejaku recenziu ci link posli prosim. Kazda skusenost co ma tento stroj ma potesi. DIK |
satfanusik
|
|
to sagvanjasne uslo mi ze mas B650 a nie B670.....inak dufam ze na tvfreak najdes mnoho podnetnych napadov a postrehov pre tvoj prijimac...btw. ak by si vedel nieco nove k mojmu C 570 nejaku recenziu ci link posli prosim. Kazda skusenost co ma tento stroj ma potesi. DIK |
satfanusik
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|