Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

první zápas Premiere League TT vs. MC

na bulsat novasport obraz přibližně stejně kvalitní (SD) jako loni na naší novasport, občas mikro seknutí obrazu, se zvukem měli problém, ruch z hřiště jim padal a pletl se do něj anglický komentář, takže byli dva komentáře do hromady, za darmo docela dobré, russia2 obraz hodněhodně špatný, i když má russia2 bitrate okolo 6Mbit/s což je jednou tolik co u novasport v bulsat která má okolo 3Mbit/s

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008
Odpověď v diskusním vlákně

na DIGI TV

na DigiSportSk (původně Music Box) obraz velice špatný - rozhodnuto - dát vypověď

amc
Registrace: 11/2006

amc

uz tu vipoved pis :-).....jaj dalsi kecalek.

satfanusik
Registrace: 4/2007

oprava

vypoved..nejak mi usli prsty :-)

satfanusik

oprava

ušly..nějak mě to nedá:-)

knawi
Registrace: 3/2007

na DIGI TV

Jděte už někam s těmi blbými kecami o obraze. Když se vám to nelíbí, nikdo vás u Digi nedrží.

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

to knawi

to vis hochu po slovensky sa pise usli nie usly.......nie sme jazykove okienko vsak:-)?

satfanusik

RE: první zápas Premiere League TT vs. MC

Tuz synci,jak to vyglonda?Jsem az do zari pryc,tak prosim abonenty a subjektivne/objektivni posouzeni obrazu DIGI SPORT a take pripadne paru slov ke komentari:).

hdpe
Registrace: 11/2007

Komu sa zdá že je zlý obraz, nech si vystrčí z okna nejakú na kolene vyrobenú anténu a skúsi si naladiť analógový signál z nejakého pozemného vysielača. A keď niečo naladí, nech to sleduje na metrovej uhlopriečke zo vzdialenosti najviac 2 metre. Verím že bude mať z tohto sledovania skvelý zážitok...

LuboTS
Registrace: 5/2006

Aston Villa - West Ham United zatím 3:0. To je panečku fotbálek R^

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

@satfanusik

promiň, z těch dvou příspěvků nebyla slovenština až tak patrná, snad jen to "jaj", z nicku už jsem se domyslet mohl.
Odpusť.

knawi
Registrace: 3/2007

první zápas Premiere League TT vs. MC

Koukal jsem na Cyfra+ C+sport,teď budu koukat na C+ 2sport chelsy,vyzkoušel jsem mnoho možností,všakl víte kde tojede a nedělá mi to problémy,ale nejlepší program jsem zjistil na C+ sport HD/a je mi jedno jsetli poland,frans,nebo finský./tam je to ok.Ke koukání je také Bulsat,i když né v HD,a jsme zato vděčni,že to jede taky někde normál. R^ R^ :8)Jinak jsem rád,že Premium lig anglie nějak každý už kouká!!!!Přeji pěkné zážitky!!!! :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

bulsat diema Aston Villa vs. West Ham obraz o krapet lepší než na bulsat novasport, bitrate průměr 4Mbit/s, obraz na SD docela dobrý bez výpadků, první půli problém z ruchama ze stadionu a komentář anglický z bulharským dohromady, druhou půli už ruchy i jeden komentář ze stadionu v pořádku, bulsat novasport Bolton vs. Fulham obraz i zvuk v pořádku, jak už jsem napsal před tím zadarmo dost dobré, škoda jenom že není jediná česká stanice která by vysílala PL SD v pořádné kvalitě a nebo v HD, rad bych i zaplatil za tento jediný program okolo 200kč něsíčně, ale žádný není to je na tom neuvěřitelné, c.i.g.i.TV do toho nepočítám obraz hrůza a hlavně se nedá dát karta do jiné přijímače Rv Rv Rv

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps

fpsfps

A jak hodnotíš program Sport 1.1 NED :8) Canaldigital,taky valí Premium lig,ale musíš mít GAMMA kart

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

rossija 2(40E,10995 V)obraz o hodne lepší ako na 11676H...

Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.

marval450
Registrace: 1/2010

marval450

tak vidíš jak konečně začínáš sbírat poznatky,to je OK R^
přesně takhle dál."!!!!!

hery

na rossija 2(40E,10995 V) je potřeba 120cm parabola, mam jenom 100cm, to je škoda

fpsfps

fpsfps

vážený kolego,chodí to perfekt i na 90 cm MASCOM,ppokud je doře seřízená,tak se snaž,a nevzdávejto!!!!! :8)

hery

Tak nějak bych řekl,že záleží,kde momentálně byvakuješ.U tebe to u vás na 90cm jde?? :))) :))) :laughing: :laughing: Rv

zzaner
Registrace: 9/2006

zzaner

Ano a bez problému a přitom s rezervou.ZZaner,zzaner Ty starý harcovník a Tobě to nejede?????Vždyť je to úplně jednoduché,fuj tajbl.Vše OK :8) R^ signál je jak bejk,už jsem to tady někde psal,tak se snažit.!!!!

hery

Ty jsi ses přestěhoval do mukačeva? :razz: R^

zzaner
Registrace: 9/2006

Premier League

Co je na nej take genialne?

Robert
Registrace: 8/2005

samozrejme,ze ve skutku nic az na par drobnych malickosti,jakymi jsou trebas nasazeni a tempo,u tymu bez "hvezd" zadne simulovani,naboj a atmosfera stadionu.To jsou nektere duvody,proc cucime na PL,presto,ze anglicke reprezentaci se v poslednich letech nedari.

hdpe
Registrace: 11/2007

@ Robert

kazdemu sa ine paci, mna na PL fascinuje hlavne to nasadenie, komu sa paci tvrdost a zakernost pozrie si bundesligu, kto ma rad simulantov pozrie si taliansku ligu, ... ved zijeme v demokracii kazdy ma pravo si pozriet to, co sa mu paci

mjamriska
Registrace: 4/2003

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra