Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

LG 50PK250

cetl jsem na netu na tuto plazmu hodne chvali v cenove relaci pry neni s rozlisenim ful hd konkurence ,chci se zeptat vas zkusenejsich na nazor v koupi teto tv ,jestli bych nemel spise doplatit za nejaky panasonik nebo samsung ale nechce se mi presahnout financne 20 tisic diky za vase odborne nazory

nella
Registrace: 2/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: LG 50PK250

Při koupi dnešní jakékoliv TV do cca 20 tisíc počítej s tím, že jakmile ti odejde po záruce, půjdeš koupit novou.

tvman
Registrace: 10/2008

Je teda zajímavé že mi Panasonic po dvouleté záruce eště neodešel.Nevím proč si tady děláš z lidí pr..l,to bys musel vlastnit tak ledy televizory od firmy "Technika" či jiné křápy. :laughing: Rv

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

a jak to je v zarucni dobe u lg pry opravu provadi u zakaznika doma jedna se o vsechny tv nebo jen u urcitych typu

nella

to petr33

nevím co řešíš. Máš problém s chápáním, čtením?

tvman
Registrace: 10/2008

Já tady na rozdíl od tebe nepíši bludy a nesmysly a nedělám z lidí blbce jako ty.Proč by si někdo kupoval po skončení záruky novou tv? :bomb: Jestli nechápeš tak eště jednou: nesmíš kupovat křápy.Renovované značky nemají poruchy ani po 6ti letech provozu v zakouřené hospodě.Takže blbni lidi někde jinde.nella-to se dá zjistit u prodejce v místě bydliště,třeba tady/Kolín/ prodejce prodá tv a stará se o ní celou záruku. R^

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

petr33

chci to objednat z netu http://elektrosok.cz/lg-50pk250-d1379.html tak nevim jestli by to bylo dobry reseni,kvuli doprave ppl

nella

nella

Představ si že od této firmy jsem jak více před 2ma roky objednával tv Panasonic,107čku naprostá pohoda.PPL zavoplala kdy přijede +- 2hod a dodržela.PPL přijelo ,řidič tv vyndal na rudlu ji dopravil domů/cca12m/ doma rozbalil a po kontrole neporušenosti tv jsem zaplatil. To znamená až po kontrole!A tv maká více jak dva roky takže z nějakejch pisálků co tady píší hámotiny si nic nedělej spíše si udělej úsudek o "odborné" radě. :laughing: Doporučuji tento eshop i dopravu PPL-tato přepravní firma mi už vezla xy věcí a naprostá pohoda. To je moje skušenost. R^ :))

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

petr33

diky za nazor a zkusenost,kolega tvman asi opomnel ze v urcitych obchodech se da priplatit maximalne 4500kc za prodlouzenou zaruku o 1 az 3 roky takze mu napovim cirka 5 let bez obav :O

fram

nella

ale zkusenost jakou ma petr33 asi bych uvital

fram

fram

Třeba takový Technisat přidává 1rok záruky automaticky navíc, zdarma bez placení jakékoliv částky.Zbytek je plácání do větru.Co nevydrželo dva roky to byl výrobek made in SSSR typ rubín kde jsme cca 1/2 roku měnily obrazovku.A málokterý značkový!! výrobek zkolaboval 14 dní po záruce, a jestli přestane jít tak je vše opravitelné/kromě panelu/takže opět nesmysly.A oprava tv řekněme za litr /při ceně tv 20 litrů/po určité době je normální.A třeba u auta se taky po záruce taky něco pos..e a taky si nejdu koupit nové.Asi těžko si nornální člověk de koupit nové auto že nu odešla trubka ke chladiči.Takže žádná nová tv ale!!! stačí vyměnit modul. A jestli má tvman dost peněz tak ať si kupuje křápy každý rok, protože!! to napíši znova značková tv málokterá odejde ihned po záruce. Takže opět hámotiny.A jentak mimochodem PPL se mi jeví jako nejlepší dovozce-ptám se prodávajíciho kdo to veze protože se mi stalo že to zboží/elektroniku/přivezl taky nějaký čičmunda v rozhrkané a omlácené dodávce typu pikap,přehraboval se v kufru jako (nevhodné slovo) v žitě a po čase tu mojí věc našel tak sem nu řekl že si jí může strčit někam , protože jak vše házel sem a tam tak chudák elektronika. Eště se rozčiloval že to nechci,tak sem napsal na dodák důvod proč sem zásilku nepřevzal a nepřevezmu.Strašně se divil.Třetí den volal prodejce omlouval se a říkal že tento "rozvozce" už u něj nejezdí, nebyl to první případ stížnosti. Toť moje skušenoost.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra