Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

sport1 skylink Inverness-Celtic Glasgow

před začátkem PL jsem se kouknu na sport1 skylink na Inverness-Celtic Glasgow, něco tak hrozného jsem ještě nikdy neviděl, míč nebyl skoro vůbec vidět, určitě se kvalita obrazu ještě zhoršila oproti loňskému ročníku, jak můžou něco tak hrozného pouštět do éteru

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: sport1 skylink Inverness-Celtic Glasgow

jj ten obraz je fakt SHIT Rv nedivam se na to ani to mne za to nestoji

tanabe
Registrace: 7/2010

tuhle stanici vysila na Astru CSlink. distribuce je z paketu UPC na 1W

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

vortimond

si si isty,ze CSLink uz signal prebera z 1W??

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

nejsem, to si jenom myslim. jestli ne, tak by meli brzy zacit

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Samozřejmě ,že je to hnus,ale že by zase nebyl vidět míč to zas nepřehánějte. Jsem zjedav kdy to konečně bude stát ke koukaní. A zajimalo by mě co na to Skylink. když jsem jim psal ,tak mi nikdo neodepsal.

kuri75
Registrace: 12/2009

uvidime od noveho roku

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

http://www.birdz.sk/webka/woxellinka/blog/jeden-myslel-a-vymyslel-furik-a-ona-myslela-ze-ju-miluje/97361-blogspot.html

Milan C
Registrace: 4/2006

Španělský superpohár taky HUMUS, chudák komentator ten se na to musí koukat Rv

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

Nesleduji to, opravdu se na to nedá koukat... Ostuda, takové programy vysílají pouze do zdi a mají minimum diváků... Škoda.

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra