![]() |
|
Karta GitalDobrý den (večer), rád bych optal na problém, který mám s kartu Gital. Kartu jsem nějaký čas (téměř 2r) nepoužíval. Nyní nastala doba (mnozí odhadnou proč se tak stalo ;) ) ji opět používat. Bohužel ji používám ve vražedné kombinaci s přístrojem F7318uci, kde není jistota příchozích zápisů, a zjistil jsem, že nemám, některé programy s nabídky, které jdou volně. Mám na mysli zejména STV. Je nutné provést opětovnou aktivaci volných programů (za 200,-) na webu poskytovatele? |
mich
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
michUz si platil za STV-cky??(predtym)Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: Karta GitalNe, neplatil. Aktuálně mám na kartě Tarif Základ (ČT,Prima,Nova) - neomez.TAkže musím provést tu aktivaci základního tarifu znova, že? |
mich
![]() |
|
michNo,prihlas sa do spravy kariet a tam pozri,kolko musis doplatit na novy tarifČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: Karta GitalNeplacené TV programy bez omezení + plac. TV 1 měsíc ... 200,-NOVA HD ... 200,- =400,- |
mich
![]() |
|
RE: Karta GitalTak uz vies kolko ti treba,ked chces mat cely zaklad :)Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: Karta GitalF 7318 UCI je legenda dej kartu do CW modulu a budeš spokojený +ofiko soft 6820 R^ |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
RE: Karta GitalModul CW je naklad navic, radeji si priplatim HD Novu a pujdu do HD Arivy.Jinak díky za informace. |
mich
![]() |
|
![]() |