Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Kevin komunikuje, pánové!

Digi Sport je pro ČeskoSlovensko.

kevin
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Kevin komunikuje, pánové!

ale nie pre všetkých takže jeto na prt ;P

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Tak to si nás teda neváží ,když mají pro nás takovej HUMUS ;P

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

Na určitých typech televizorů je Digi slušně sledovatelná. Je to pánové jen ubohá závist, protože my jsme s Digi spokojeni a není nás zrovna málo.

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

kvasnak

lutujem ta aj s tvojou digi. mal som ju ale uz by som sa za nic na svete ku nim nevratil. ani keby mali uz len oni vysielat premier league!!!

motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink

drto
Registrace: 6/2010

kvasnak

Ano máš naprostou pravdu takže budeš sledovat dnešní zápas PL v HD jako já a oba tím pádem budeme spokojeni R^ :laughing:

bigj

Jen dotaz, jaký je význam tohoto tématu ?? I s tím nadpisem ?

Používejme mozek

King
Registrace: 9/2005

King

https://www.parabola.cz/forum/topic-52049/

bigj

bigj

Jo, už je mi to asi jasný. Jen nechápu, proč střelenej Kevin zakládá další téma jenom na to, aby nám ukázal, jak komunikuje. Fakticky, nechápu takový lidi :zombie: :scared:

Používejme mozek

King
Registrace: 9/2005

bigj

Pochopte sakra, že někomu stačí SD. Proto ta spokojenost.

Skylink + O2TV

kvasnak

kvasnak: SD vám stačí, ale netušíte o co přicházíte... Trabantem člověk také může cestovat, ale s BMW, nebo Audi se to srovnávat nedá... Tak mnoho nerušených zážitků s digi... :laughing: R^

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

kvasnak

no ono ani sd nieje ako sd. a u digi je ten najhorsi obraz aky som doteraz videl. aj dvb-t ma kvalitnejsi prijem ako digi.

drto

"kvasnak: SD vám stačí, ale netušíte o co přicházíte... Trabantem člověk také může cestovat, ale s BMW, nebo Audi se to srovnávat nedá... Tak mnoho nerušených zážitků s digi..."

Ale zapomínáš, po jakých cestách jezdíš. BMW či Audi ti na polňačce bude na dvě věci. A o tom to je. Všichni jste si nakoupili nové televize se "super" výbavou na které běžný program vypadá hůře než na skleněnce. V dnešní situaci zůstávám stále u skleněnky a na ní DIGI TV je ucházející. LCDčko jsem pořídil jako zálohu máti do ložnice.

petr121
Registrace: 4/2008

petr121

TO je nejlepší investice :laughing:

bigj

A nebo můžete BMW či Audi postavit před dům a vůbec nikam nejezdit. Ale hlavní je, že jej máte. Viz analogie s televizemi. Na co vymakaná televize, do které nemám pořádný signál?!? A nebo jen pár programů... :)

petr121
Registrace: 4/2008

Mám TV Finlux 82 cm a obraz celkom slušný, nejaký veľký rozdiel medzi tým a Nova Sport HD ani nie je.

dreamb
Registrace: 1/2006

O co přicházím? Televize není v životě, to co člověk nejvíc potřebuje. Já jsem s obrázkem na svých CRT 37 a 55 cm spokojený. Televizi používám při práci či ve volných chvílích hlavně na sport a proto tvrdím, že HD je snad pro ty, co u televize stráví veškerý čas, co jsou doma. Proto je Digi TV pro mě vyhovující a samozřejmě, abych měl komplet nabídku k tomu mám základ Skylink.

Skylink + O2TV

kvasnak

kvasnak

jj, cca 90% ludi to vidi presne tak ako ty. Tazko to ale vysvetlis niekomu, kto od toho co ma doma nic ine nevidi :)

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

kvasnak

a preco by mi malo stacit len nejake poondiate digi ked sa momentalne da pozerat aj na ovela kvalitnejsi prijem? a pozerat to na 37 crt tak to ti zelam uprimnu sustrast. ani sa necudujem ze sa ti zda ze mas nadherny prijem z digi. keby si si pozrel poriadny futbal aspon na 107cm lcd alebo plazme v HD tak na 1000000% uz by si nic ine nechcel sledovat. ja uz by som isto nemenil. ako som uz pisal aj keby bola digi jedina co ponuka premier league tak by som ju nechcel ani zadarmo. mal som ju cca rok a pol a stacilo mi. nechapem ze si digi niekto vobec moze objednat. aj ked co sa tyka programovej ponuky / cena su jednoznacne najlepsi.

drto

Trápny anketár Kevin

Chlapče, ty si tu robíš srandu...? Alebo si na hlavičku???? Už si trápny!!!!!Skús inú stránku a niečo iné....tu je to otrepané.

Milan C
Registrace: 4/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra