Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

VANTAGE VT-1

Zdar synci,nema kery z Vas teho stroja?
Ja sam mam pomerne dobre zkusenosti s 8000,kterou vlastnim.Firmware pro VT-1 je pouze oficialni (a tedy nepodporuje moznost vlozeni CS LINK-SKY LINK do ctecek) jsem se docetl.Co uz jsem se nedocetl,zda pri pouziti CAM modulu (napr.EASY TWIN s CS a SKY LINKEM nebo UPC) fachci bezproblemove nahravani na HDD a sledovani i pri prepinani programu bez vypadku zaznamu,zda se modul neprehriva...Prosim tedy nektereho z majitelu,zda se podeli o zkusenosti s timto strojem.Nejsem prodejce,tudiz kupovat tento pristroj pro testovani,je pro mne neunosne.Pokud ho nektery zasle,pak v prubehu zari ho mohu otestovat:).
Diky

hdpe
Registrace: 11/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: VANTAGE VT-1

Nekupovat....zbytočne prehnaná cena a lepšie poslúži, za lacnejší peniaz, Vantage 7100 so stabilnou podporou./ aj keď už menej častou/. Do 7100- ky naládovať FW 25201 alebo od Jepssena a nie je skoro čo riešit!!!

Milan C
Registrace: 4/2006

Zdar Milan,diky akorat bude nutna 8000 kvuli 2 tunerum DVB-S/S2 (pro soucasne sledovani a nahravani),tusim ,ze 7100 ma 1xDVBs/S2 + 1xDVB-T tuner

hdpe
Registrace: 11/2007

Ahoj hdpe. Presne tak. Keď chceš mat 2 x tuner tak 8000-ku. 7100-ka má len jeden, ale pri mojom "nahrávaní" stačí.

Milan C
Registrace: 4/2006

mal som minule VT1 opat doma.

Po pociatocnych problemoch mozem zodpovedne povedat,ze je to obrazovo a zvukovo to najlepsie co som videl.

Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000

gorefan
Registrace: 5/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra