Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Octagon SF 918HD

Ahoj,dnes mi přišel e-mail,že Octagon stále provádí výměnu 918HD za 1008HD a 1018HD 95 a 275 éček.Asi to vyměním.

grower
Registrace: 2/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Octagon SF 918HD

Pokud provádí 918HD za 1008HD bez doplatku,bylo by o tom možnost uvažování.Vždy je otázka,kdo to bude zde měnit.A proč to chtějí měnit.Pokud je přijmač funkční= proč?Když budu měnit,tak asi za Dream HD 500 a za ten mně to nevymění,že? :)

zzaner
Registrace: 9/2006

Vždy se psalo že je to špičkový orginální přístroj který se stále prodává za dosti vysokou cenu. Sam jsem o něm uvažoval - má nějaké nectosti? Optibox Panthera navíc disponuje 1 čtečkou navíc - a cenově je někde úplně jinde - tak nevím.

Displej
Registrace: 2/2008

Protože se stále prodává za vyšší cenu,tak asi něco na něm bude.Není to linux,ale je otázka,zda ten linux je stejně dobrý.Mám jej nějakou dobu,zatím mně vyhovuje.Teď s ním zrovna experimentuji,tak zatím,ahoj. R^

zzaner

@zzaner -máš tam org. FW nebo nějakou alternativu? Mám zkušenosti, že přehráním jiného FW začne se přístroj / a nejen Octagon/ chovat odlišně a mnohdy s problémy.

Displej
Registrace: 2/2008

Momentálně 10690.BISS,někdy i DCW si dopíši.

zzaner

Octagon SF 918HD

Sie senden Ihren OCTAGON SF 918 HD Receiver zu uns und überweisen
zur gleicher Zeit die Summe in höhe von € 125,00 auf unserem Konto.
Nach Eingang Ihres Überweisung und Receiver, tauschen wir Ihnen den Receiver aus.
Sie bekommen einen neuen OCTAGON SF 1008 HD Receiver in Silber oder Schwarz.
Bei Sendung Ihres SF 918 Receiver legen Sie das Formular ausgefüllt dazu.

Für weitere fragen stehen wir gerne für Sie zu Verfügung.

grower

To víš,oni jsou srandisti.Za tu cenu máš Arivu 200HD. :laughing: :laughing: :fuming: Rv

zzaner

zzaner

Ahoj,ale ta Ariva 200HD,není v Linuxu!! Rv

grower

Uvedeno jako příklad.Sehráli s námi betla.Pro pdporu Linuxáků,zařízli náš přijmač.Toto jednání hraničí s podvodem i když si hledají obezličku.U mne jsou to šmejdi,od nich už nic i kdyby se sebe víc snažili.Já už jedině dream i když s něj mám strach,ale pokud budu něco nového kupovat,tak pujdu do něj.Mně zatím přijmač šlape k mé spokojenosti,co se jedná ,co musí každý přijmač umět.Natáčení parabolou=OK.Citlivos(nízký šumový prah)=Vynikající.Solidně se nechá dopisovat BISS+DCW.Umí i HD na 28E.Celkově slušný přijmač,ale Bulsat neumí,bohužel. R^ nebo Rv :) u mne R^

zzaner

Octagon SF 918 HD je výborná mašinka, je velkou škodou, že ji přestali podporovat, jelikož taky vlastním OC 1018 HD, můžu je oba porovnávat, OC 1018 bych si už nikdy nepořídil, oproti OC 918 je složitější na ovládání a má další drobné nedostatky se kterými, pokud by jste se k výměně těchto sat. přístrojů rozhodli, dost potrápili. Zlatý DM 800 HD proti OC 1018 HD, už se ale těším na VU+, doufám, že to bude mnohem lépe ovladatelnější sat. přístroj než je OC 1018. :)

klokan49
Registrace: 4/2006

TO:klokan49

DM 800HD,je možná dobrej stroj,ale jedna čtečka karet a bez možnosti vložit cam je to za ty prachy drahé! Kdy vyjde DM 500HD nebo DM 800HD Second Edice?

grower

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra