![]() |
|
Cyfra + předplacená karta.Jenom dotaz při objednání s ročním předplatným karty Canal + i s HD za 670 PLN.. Jsou k dispozici jenom kanály Canal + nebo i ostatní na zmiňovaných frekvencích. Pokud ne to co si myslím - na které kartě pokud se dá také objednat ze Satsklepu.pl jsou výše zmiňované kanály např. HBO, Orange Sport, Eurosport HD atd.Dík za zjištění. |
viking
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 499 |
![]() |
|
Cyfra + předplacená karta.Proto je lepší než z toho satsklepu koupit kartu osobně v krámku elektro,kde se prodávají karty cyfra+ v klidu si dát kafíčko,podebatovat s polským kámošem a děvčatama z krámku,nejprv si dát nastavit základ cyfra+ a když si to tam vyzkoušíš,tak kočka zavolá na centrum,že na tuto kartu,chce ještě doplnit o HD programy.Po chvilce pokecu se Ti to aktivuje,znovu vše odzkoušíš na jejich přístroji a televizi , koupíš děvčatům čokoládu a v klidu jedeš domů.A je to o 160 Zl. levnější a neplatíš 13,5 euro poštovného a máš co jsi chtěl.,Zaplatíš si benzin 50 km obě cesty a doma pak jede vše ku prospěchu věci. Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: Cyfra + předplacená karta.A kolik to přijde základ + sport + hd + canal+ , Horší je že já to mám do Polska tam i zpět dohromady asi 500 km a ne 50. |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 631 |
![]() |
|
RE: Cyfra + předplacená karta.670 zl to stojí v satsklep, v tom krámku o 160 zl méně a se vším.Ale musíš tu kartu brát přes kámoše z Polska.Tobě ji jako neprodají,ta je vedená na oko přes něj. Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: Cyfra + předplacená karta.proto je genialni ten satsklep. jejich ceny jsou super, kdyz to porovnas kolik si bezne nekdo uctuje za zprostredkovani cizich paketu. casto i dvojnasobek, nekdy i vic.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Cyfra + předplacená karta.Zdar pánové,takže tahle karta mi bude fungovat v uničtečce Dreamboxu 800 (image dreamelite BH) bez problémů ? |
stapes
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 64 |
![]() |
|
RE: Cyfra + předplacená karta.Herymu patří velký dík. Výstižný návod. Bohužel nemám žádného v Polsku známého či kamoše, a tak jsem rád, že alespoň v tom satsklepu.pl to mají základní a jemožnost to poslat do ČR, i když tam není všechno. Jak říká Vortimond,někteří obchodníci si u nás za zprostředkování a aktivaci účtují dvojnásobek. Takže Satsklep.pl se dá taky. Já třeba mám známého v Německu, který pro mě zaregistroval Sky Deutschland bohužel problémy aktivace přetrvávají, i když mám samostatný rozvod na Astru zvlášť do jejího přijímače dotovaného. Počkám až ke mně přijede v září a zkusím to přes tu aktivační linku ta je v pohodě ale přes operátora to je horší aktivizovat. On satelitům vůbec nerozumí a já neumím moc německy. V tom operátorském centru se začnou ptát bohužel tam je ten zádrhel. Myslel jsem, že stačí automat bohužel po zadání čísla Smartcarty se to přepně na operátora/ku. Ne nadarmo je důležité umět jazyky. Jinak děkuji Herymu a Vortimondovi za pomoc. |
viking
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 499 |
![]() |
|
RE: Cyfra + předplacená karta.mozna kdyby heryho poprosite, tak se i na necem domluvite ;)at se dari, ahoj ;) ps: viking, nestresuj... jede jak vino Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: HERYMáš nějaký kontakt? Mám prosím dotaz. |
pipiviki
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 54 |
![]() |
|
pipivikimoje skype hery120 ,LanškrounDreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
heryTy máš tu ročnú predplatenú kartu ? Vieš mi povedať aké je caid tej karty ?vďaka |
Jeff24
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 31 |
![]() |
|
Jeff240100 0068 |
noha
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 382 |
![]() |
|
nohavďaka už som to zistil |
Jeff24
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 31 |