![]() |
|
Smart wifi thor ..Pouzivam smart wifi na upc kartu na primacov openbox 810 vsetko bezalo v pohode po pretoceni paraboly na thor mi vypisuje sat primac kanal kodovany chvilu ide a potom zas ale ked dam spat na astru 19 tam mi to slape v pohode .Nechapem to , dakujem za radu |
maxis
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
RE: Smart wifi thor ..Ano, máš pravdu.Po pretočení je tam malý problém. Musíš UPC kartu resp. klientskú kartu už nedávať do čítačky, ale do modulu.Problém je aj v DVB titulkoch, musíš mat aj v tomto prípade modul. V čítačke to naďalej robí u niektorých prijímačov problém, ako aj mne na Vantage 7100 HD. |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: Smart wifi thor ..Modul sa neda zdielat , akych primacou to nerobi ?aka inaksia kombinacia ? dakujem |
maxis
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
RE: Smart wifi thor ..Ja som nepísal, že sa dá modul zdielať. Klientské karty musíš dať do modulu a nie do čítačky, potom to ide v pohode.Dúfam, že sa bavíme o smart wifi ? Tak si to napísal... Čiže o tomto:http://www.sortec.sk/index.php?lang=sk&akcie=no&novinky=no&catid=5&sekid=&spos=0&view=333 |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE:Smart wifi thorJa ho mám doma a ešte som to nahadzoval jednému kamarátovi a ide úplne v pohode. Smartwi beží na týchto prijímačoch:Bigsat BS-67, Bigsat 9060HD, Showbox S-500 a na Homecaste, neviem presne typ... |
xxxjozko
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 53 |
![]() |
|
![]() |