Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Showbox podpora

I když jsem na supersatu našel pár podpůrných softů, přesto prosím o info, který funguje pro Cryptoworks (Skylink karta - model S300 Platinum) Díky předem.

Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD

Dejf
Registrace: 11/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Showbox podpora

používej soft z 30.září 2009.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

a aky je tam rozdiel od inych

polki
Registrace: 2/2010

Soft z 30. 9. je ok, ale mám pocit, že má problémy s ICE kartami Skylink. Aspoň S500-ka ho mala. Musel som dať soft z júla 2010. Ten zas robí problémy, že niekedy začne sekať obraz a zvuk, či napr. pri prepínaní kanálov priamo číslami zostane svietiť číslo zvolenej predvoľby, no prijímač sa neprepne.

Baky
Registrace: 9/2003

No, já se tím bavím už dobrou druhou hodinu. Do S-300 dávám spoustu softů, které jsem mimo jiné našel i na stránkách Sapro, s.r.o. a po jeho přehrání v něm hraje bez problémů pouze stará karta Skylink, ale nová s ICE za boha ne. Saxone, prosím poraď, díky předem!

Dejf

Tak už jsem to vyřešil, zavolal jsem jednoduše do Sapra do Třince a dali mi soft pro tohoto šouboxíka. Problém je dle slov prodejce zatím jen v tom, že s novou ICE kartou to po 3 hodinách nepřetržitého sledování jednoho kanálu zamrzne a musí se to přepnout jinam aby se to zase rozjelo. Dá se i vypnout zápisy, ale když Skylink pošle nové, tak se to zase blokne. Čekají prý na aktuální nový software, který tento problém s novou ICE Skylink kartou už vyřeší definitivně. R^

Dejf

Dejf

Ten z 30.9. nebyl pro ICE karty, ale to už máš asi vyřešeno tím softíkem ze Sapra. Zaregistruj se na Openbox fóru - tam jsou všechny aktuální softy. Já ICE nepoužívám, ale na Crypto kartě třeba včera - JOJ Plus - Tajemství hradu v Karpatech brutální sekání. Vždy seknutí obrazu, pak nabídka je kódovaná. Stačilo přepnout kanál zpět a vrátit se a už to jelo. Myslím, že to dělalo i na Barrandovu. Má s tím někdo zkušenost? Díky.

gaston
Registrace: 1/2006

Jenže problém je, že můj hlavní a nejlevnější dodavatel karet - omko z brna už nemá druhý týden skladem staré karty od Skylinku ale má jen ty nové. Brzo to bude to samé u ostatních dodavatelů - prostě staré dobré karty nebudou nikde :-/ :8)

Dejf

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra