![]() |
|
Country rádioNeví se jak to vypadá s volným vysíláním,nebo jaký dekoder? |
mistrdana
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
Volně ze satelituTaky čekám na volné vysílání jako na smilování. Je prakticky jisté, že bude, ale v našem úřednickém státě všechno trvá dlouhé měsíce, takže když jsem se i já těšil na léto na chatě s Country rádiem, netušil jsem, že to bude (bohužel) až léto 2011. Nejvíc mne štve, že ačkoliv to na Country rádiu věděli už dlouho předem (o vysílání v DVB-S), nebyli schopní si potřebnou licenci včas zajistit. O nic jiného, než o řádnou licenci k satelitnímu vysílání, tady totiž neběží (je to totéž, jako loni s Beatem). |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 139 |
![]() |
|
RE: Country rádioJenže Beat o ni požádal prakticky okamžitě, a hned na dalším zasedání RRTV ji dostal.Country Radio o ní asi ještě vůbec nezažádalo! Satelitní licence je vlastně registrace, není většinou důvod k jejímu zamítnutí. CR na potencionální satelitní diváky kašle, hlavní důvod je zajištění levnější distribuce na vysílače. Pouze u Beatu se to trefilo do doby kdy se začal rychle rozpínat po republice, a tak se hodilo ho pustit i pro našince, i když ho na satelitu asi poslouchá jen málo lidí. Mně by se na satu hodilo Radio 1, jenže to nikdy z Prahy nevyleze. Škoda. |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
![]() |