Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

sparta vs zilina live

zdravim ide vam niekde na nete live.....dik za radu

satfanusik
Registrace: 4/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40
Odpověď v diskusním vlákně

miloush

Ja predsa viem....aká liga , taká klubová súťaž a taká repre...všetko zo všetkým súvisí. Inak Sparta je moje druhé mužstvo , okrem môjho materského, komu fandím.

Milan C
Registrace: 4/2006

RE: sparta vs zilina live

České kluby by vůbec neměly evropské poháry hrát. Plzeň,Ostrava a Jablonec si už uřízli ostudu,Spartě do toho moc nechybí!! Zápas v Žilině bude pouze formalita. :)))

dechovkar
Registrace: 5/2006

Zdar,gratulace Ziline k vybornemu vykonu ,ale zaroven...kazdy zapas je jiny,proto si pockam na zaverecny hvizd sudiho v Ziline :) Dle meho soudu jsou na tam oba tymy priblizne vykonostne stejne, "muziku" tvrdi krajanci a proto je vsechno mozne.

hdpe
Registrace: 11/2007

tento zapas

som sledoval na CT4 lebo ma lepsi obraz aj zvuk ako STV3...spartani by sa mali naucit hrat poctivy fotbal a makat/makat ma cela spolocnost CR/,pretoze to bola od sparty ceska vychcana prahsprosta kopana...zo spartanov hral fotbal iba Kucka...ZILINA BRAVO!

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

tento zapas

V tej Sparte maju za to aj peníze nebo brambory.

lubecc
Registrace: 7/2008

lubecc

...jede traktor, je to zetor, jede do hor, orat brambor...za ten vykon si zasluzia spartani len zemiaky!

bohus31

Hráčum Žiliny gratuluji ,ale těm vy--baným slovenským fonoušků je mi líto.A vůbec celého Slovenska je mi líto jak se vynášíte do nebes když někoho porazíte hlavně ČECHY. Ale že jste od nás dostali aspoň 100 nakládačku v různých sportech to už tady nezmiňujete,je mi vás fakt líto Rv :ogre:

kuri75
Registrace: 12/2009

kuri75

mam slovenske obciastvo hoci niesom rodeny slovak...no skor mi je luto teba a vsetkyh vychcanych cechov ktory doteraz nepochopili ze staci len poctivo makat ci uz v osobnom zivote alebo trebars v sporte. pri cestach po europe vidim aka je obluba cechov napr. u srbov, nemcov, talianov...cesi maju profil prespekulovaneho naroda...

bohus31

kuri75

Mne je ľuto teba....sme maličký štát, máme radosť aj z voňavého prdu.... :) aj ked ste nás už 100 x pobili... :)

Milan C
Registrace: 4/2006

kuri75: si zkoplexovaný chruňo. :8)

fsat
Registrace: 2/2006

fsat

ma pravdu, pretoze kuri75 je bud zvlastny clovek alebo potomok sliepky z roku 1975...

bohus31

kazdy

namysleny a povysujuci sa prazak by mal dostat poriadnu ranu pestou do nosa aby pochopil aku hodnotu ma v cehach, v europe a svete...ved prazaci a cesi ako ich poznam budu hladat vseliake vyhovorky nato ze prehrali z malou zilinou a dokial to nevytrhlo srdce ceskemu fanusikovi tak tych ran pestou do nosa bude viac...a staci len poctivo makat a byt skromny, pretoze viac namysleny ludia ako su prazaci snad v europe ani nie su!!!

bohus31

kazdy

namysleny a povysujuci sa prazak by mal dostat poriadnu ranu pestou do nosa aby pochopil aku hodnotu ma v cehach, v europe a svete...ved prazaci a cesi ako ich poznam budu hladat vseliake vyhovorky nato ze prehrali z malou zilinou a dokial to nevytrhlo srdce ceskemu fanusikovi tak tych ran pestou do nosa bude viac...a staci len poctivo makat a byt skromny, pretoze viac namysleny ludia ako su prazaci snad v europe ani nie su!!!

bohus31

Chleba levnější nebude.

Satmen
Registrace: 1/2006

Mám na Slovensko hodně dobrých přátel i s rodiny ,ale nikdo není tak zaslepenej k nám jak někteří zakomplexsovaní slováci samazřejmě je to i na opak. A za druhé nejem z Prahy ale z moravy.Tak ať třeba Žilina vyhraje ,když bude lepší,ale hlavně zůstat na zemi a né v oblacích. Ať se daří

kuri75
Registrace: 12/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra