![]() |
|
Zkušenost s plazmou Panasonic TX-P42X20(1024x768)3.8. jsem zde vás prosil o radu, jetli mám rodičům, kteří budou koukat výhradně na DVB-T a DVB-S v SD kvalitě, koupit Panasonic TX-P42X20. Měl jsem strach, jestli nemá malé rozlišení. Nakonec jsem tuto plazmu za necelých 12500 Kč s DPH koupil a jsem naprosto spokojený. Vynikající obraz i zvuk, za tu cenu prostě pecka. Ověřil jsem si, že pro SD vysílání je naprostá blbost kupovat Full HD televizor. Všem, kteří svými příspěvky pomohli, ještě jednou děkuji. Tuto plazmu pro SD vysílání mohu vřele všem jen doporučit. |
xroman
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
Vidíša ja do 42px80 pouštím i HD a taky je to v klidu,nemám na to měnit co 2 roky tv,to jen někteří zuřiví/investigatívní/prodejci se musí zviditelnit !!! :laughing:Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: Zkušenost s plazmou Panasonic TX-P42X20(10...Jo, jo. V této cenové relaci neexistuje na trhu LCD, LED ani nic podobného, co položí plazmu na lopatky. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Zkušenost s plazmou Panasonic TX-P42X20(10...Panák je Panák ,kdo neviděl neuvěří :laughing: a bude tu furt cpát ty ...... Rv však víte coPanasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
RE: Zkušenost s plazmou Panasonic TX-P42X20(10...plazma je smejd do 50000.doporucil by som ocneho lekara.aj ja som sa rozhodoval...sedive farby plazmy nic moc...lcd uz davno zdokonalilo svoju technologiu ze ziadna mazanica tam nieje..ale chce to aspon 1000 euro.. |
sysy
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 524 |
![]() |
|
RE: Zkušenost s plazmou Panasonic TX-P42X20(10...To jsem rad, ze jsem ti dobre poradil. :)Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC
|
pavsla
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 509 |
![]() |
|
RE: Zkušenost s plazmou Panasonic TX-P42X20(10...ty Lcdéčkáře bych vyhnal povinně na oční,pak tady blábolej,prostě si na ten hnus zvykli,ať nám to necpou,stačí, že se spálili sami R^ R^ R^ Plazma=TV,LCD=monitor k PC R^ R^ R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Zkušenost s plazmou Panasonic TX-P42X20(10...Hlavně, aby bílá bílá byla... Jinak za 12500 i s daní to musí být opravdu pecka! R^ :laughing: A ještě jste zapomněli na ty batohy co mají fotbalisti na LCD při pohybu... Teď to (ne)bylo vidět na těch HD přenosech předkol LM... Jen žasnu, nad těmi poměry prodaných TV plazma-LCD... No nic, asi si všichni kupují monitory k PC... Že se vůbec ještě ty LCD vyrábějí, že,,,Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
![]() |
|
to sysyDakujeme ti vsetci za odborne a erudovane vysvetlenie......v buducnosti ta poprosime aby si prispieval na ine fora. Dakujeme |
satfanusik
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 333 |
![]() |
|
RE: Zkušenost s plazmou Panasonic TX-P42X20(10...Neni zač . |
VYDRA004
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 729 |
![]() |
|
RE: Zkušenost s plazmou Panasonic TX-P42X20(10...Presne panák je panák a sysy je sysy.... |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: Zkušenost s plazmou Panasonic TX-P42X20(10...Já bych chtěl ještě dodat, že mám za kamaráda velmi dobrého očního lékaře a vidím opravdu dobře - mám to ověřeno. Musím upřimně přiznat, že pro mě byl velkým překvapením, jak základní plasma Panasonic ukazuje. Sám používám velmi dobrou LCD televizi Sony Bravia KDL-40W5800, mám k tomu připojený HD sat. přijímač Technisat HD8S a mám i full HD kameru Sony. Pokud bych ale dnes kupoval pro sebe televizi, tak bych asi koupil Full HD NeoPDP Panasonic. |
xroman
![]() |
|
RE: Zkušenost s plazmou Panasonic TX-P42X20(10...sysy sa raz na tomto fóre pochválil, že pracuje v Samsungu, takže bude vždy chváliť LCD svojho chlebodárcu!:))) |
jupol
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 214 |
![]() |
|
RE: Zkušenost s plazmou Panasonic TX-P42X20(10...On pracuje za pásom.... |
Milan C
![]() |
|
xromanmáš recht. Pri kupovaní nového TV ma zaujali nové LEDy od Samsungu, púšťali demonštračné video z BR. Obraz bol výborný.Predavač ten istý signál pustil aj do Panáka NeoPDP a skoro som sadol na zadok. Takže už ho mám aj doma. |
jupol
![]() |
|
RE: Zkušenost s plazmou Panasonic TX-P42X20(10...same deti.ja pracujem v upratovacej cate a v recyklacii...okrem toho samsung vyraba lcd aj plazmy...a korejci su mi nesympaticky..ako aj vy ktori mate obmedzene iq a stale len urazate a neberete iny nazor ako len svoj.nech sa vam dari... |
sysy
![]() |
|
RE: Zkušenost s plazmou Panasonic TX-P42X20(10...@sysy - Mě je 43 roků. Pokud myslíš, že jsem dítě, tak ti to vymlouvat nebudu. Názorů ostatních si velmi vážím a za konstruktivní názory jsem opravdu vděčný a všem tady za ně děkuji. A pokud se nemýlím, tak s tím urážením jsi začal ty - ty jsi nám doporučil návštěvu očního lékaře. Tak nevím, na co si pak tady stěžuješ a neustále všechny urážíš. Já jsem byl dříve zastáncme LCD televizí, sám velmi kvalitní LCD televizi 40 palců mám, ale po skušenostech s plasmou Panasonic své názory přehodnocuji a teď se spíš přikláním k ní. |
xroman
![]() |
|
RE: Zkušenost s plazmou Panasonic TX-P42X20(10...ty si zadal temu na teba moja reakcia nebola.ak som ta urazil tak sorry..inak ja som nebol zastancom lcd.urobili fakt vyrazny pokrok v kvalite..a ten samsung je najpredavanejsi obmedzili vyrobu plaziem ktora sa stahuje do madarska aby mali vacsie kapacity na vyrobu lcd a predovsetkym led.a maju odbyt ako svina kamiony nestacia cuvat na rampy..samozrejme 90 percent zapadna europa tam asi vedia co je kvalita tu sa o tom len hadame..pred kupou telky este dobre popremyslaj a hlavne porovnaj.rozhodnutie je na tebe aby si nelutoval.cau.. |
sysy
![]() |
|
RE: Zkušenost s plazmou Panasonic TX-P42X20(10...Já jsem také zastáncem LCD. Jak jsem psal mám LCD také. Ale daný typ plasmy Panasonic mě mile překvapil a co se týká poměru cena - výkon - kvalita obrazu, tak nemá konkurenci. Znovu podotýkám, hledal jsem televizi pro rodiče, kteří koukají jen na DVB-T a S v SD kvalitě. Po této zkušenosti a po tom, co jsem viděl několik různých plasem, tak musím uznat, že obraz je pefektní. Nevím pro co se v budoucnu rozhodnu, teď to řešit nebudu, ale rozhodně plasmu nebo NeoPDP odsuzovat nebudu a budu jejich vývoj dále sledovat a uvidím. Jinak beru to, že Samsung vyrábí vynikající LCD, ale mě se víc líbí LCD TV Sony. Zdají se mě přirozenější barvy a i lepší - přehlednější menu. Samozřejmě, že Sony je ve stejné výbavě dražší než Samsung a platí i to, že co člověk, to názor. Je každého věc pro co se rozhodne. |
xroman
![]() |
|
SAMSUNG HNUUUJtato značka u mě skončila navždy,měl jsem v kuchyni TV 62cm LCD,typ už nevím,ve výšce asi 150cm,stojím,dobrý,sednu si ke stolu ,tma,hrůza,z boku hrůza tma,nekoukatelné,před dovolenou jsem koupil kameru samsung,hnus fialovej,kostičky při pohybu i na nejvyšší kvalitu,už mě nesmí do baráku nic od samsungu |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
sysyPracuj kde chceš, ale korejci nerobia plazmu Panasonic a o tej tu bola reč. Kup si ju a padneš na riť. Zabudneš na tie tvoje....od korejcov!!!! |
Milan C
![]() |
|
RE: Zkušenost s plazmou Panasonic TX-P42X20(10...Ja som si nakoniec kúpil NeoPDP Panasonic TX-P50G20 a mám s TV 2 mesačné veľmi dobré skúsenosti. LED Samsung v 55" stál o 1.000€ viac a bol v tej istej výbave! |
jupol
![]() |
|
pierrepetrzaujimave...a to si nevidel uz v obchode ze ten televizor je tak spatny?preco si ho potom kupoval?napis presny model a ja ti poviem co vlastne mas..ak je to model ktory sa vyrabal pred rokom 2008 tak mozes mat pravdu inak nie... |
sysy
![]() |
|
RE: Zkušenost s plazmou Panasonic TX-P42X20(10...Chci se zeptat na zkušenost s TX-P42X20E a to ohledně těchto dvou záležitostí :- bzučení a jeho slyšitelnost¨ - názor na odlesky okolí Děkuji |
rrajnoha
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
![]() |