![]() |
|
Nejdou kódované programyZdravím, mám problém s příjmem s kódovaných programů, žádný nejde, karta Skylink, přijímač Ariva 200 HD, včera jsem instaloval nový firmware, ale i pak to šlo bez problémů, dneska nic. V nastavení jsem koukal, že zápisy na kartě jsou. |
barahir
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 26 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
RE: Nejdou kódované programymáš ode mě dárek na emailu musíš nastav.disecRIVA 200, ARIVA 100, technisat mf 4 cc, AB CryptoBox 450 HD, Dreambox 800
|
romik5
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 486 |
![]() |
|
RE: Nejdou kódované programyok, díky pánové, už jdu spát, ráno se v tom ještě pošťourám (ale je mi divný, že v pondělí to chodilo i bez diseqc) |
barahir
![]() |
|
RE: Nejdou kódované programyto sou mi věci |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Nejdou kódované programy:laughing: :laughing: :laughing:Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: Nejdou kódované programyteda niekto ma arivu pol roka a nevediet s tym nic, to si mal kupit nieco co nevie nic len skylink a neviem preco radia taky co nemaju o tom ani sajnu |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 357 |
![]() |
|
RE: Nejdou kódované programyJak můžou dvě družice jít bez diseqC ? Ony ty přijímače zase nejsou tak neschopné, aby nevěděly, proč píšou "není signál" ! A taky na nich jsou "teploměry" ! Bože ! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
Tondoměl jsi v ruce allboxe? ten si přiřazuje sám diseqc porty ;) velice vhodné pro šťouraly typu barahir :D |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: Nejdou kódované programyhmm tak ten diseqc to vyřešil :) i když úplně to nechápu, když nebyl nastaven, tak intenzita a kvalita signálu byla u obou družic v modrém a zeleném, stejně jako teď, a nekódované programy na obou družicích šly (@Tondach přijímač nepsal "není signál" ale "zakódováno")díky moc všem, hlavně gunterovi! |
barahir
![]() |
|
RE: Nejdou kódované programyNechápu, jak si může někdo dovolit změnit FW, když nemá o nastavení sat. rec. ani páru a potom tady brečí...V poslední době je to tady stále častější! |
migr
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 384 |
![]() |
|
RE: Nejdou kódované programy...no tak nemá ani páru, poprvé jsem si to nastavil taky sám, akorát to bylo před rokem a už si to nepamatuju (ale tak mě to hned po tom přehrání FW šlo, kdyby mě to dělalo ty problémy hned, tak mě to třeba trkne, že jsem něco nenastavil, ale takhle) |
barahir
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |