Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Digisport - názory TechnikaTKR a PetraT

Pánové nic ve zlém, ale Vaše hysterické výlevy vůči Digisportu ve mě vyvolávají dojem, že jste placení agitátoři konkurenčních platforem a že nemůžete přenést přes srdce, že jim teď hoří koudel u pr... Měl jsem UPC, mám CSLink a teď jsem si pořídil díky bezkonkurenční sportovní nabídce i platformu DIGITV a jsem mile překvapen, že ve kvalitě obrazu vůbec nezaostávají za UPC,CSLink nebo Skylink. Samozřejmě HD kvalita to není, ale na LCD s 82cm úhlopříčkou je srovnatelný obraz s ostatnímy platformami.Bohužel rumuni nám ukazují, že i za málo peněz se dá nabídnout hodně muziky a ne obráceně jako u ostatních distributorů sat. vysílání. Takže pokud Vás téma Digisportu a vůbec celého DIGI TV tak rozpaluje tak se k němu už laskavě nevyjadřujte a nás nechte ať si můžeme předávat informace o tomto novém kvalitním sportovním programu, který teprve začíná vysílat, takže určitě se vyskytují různé nedostatky (absence progr. nabídky, která však již běží každou chvili na programu samotném, či špatný zvuk v ruchových mikrofonech, který byl už také částečně vyřešen).Díky.

FI711010
Registrace: 6/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39
Odpověď v diskusním vlákně

Digisport-názory Technika.

Zdravím když sleduju tuto diskuzi tak nevím o co tady jde!!Každý má možnost vybrat nabídku podle peněženky a Digi TV je určena především pro nízké socialní skupiny které mají hluboko do kapsy!!!Viděl jsem v televizi záběry z Rumunska a tam byly paraboly Digi na polorozpadlých chatrčích!!!

jerabek
Registrace: 1/2010

RE: Digisport - názory TechnikaTKR a PetraT

na to sa nemusis divat na zabery z rumunska staci si pozriet slovenske ciganske geta

funtomas
Registrace: 12/2009

digi i digisport je k ničemu.vždyť se na to neda koukat!

ondra700
Registrace: 1/2009

neviem co tu plieskate za voloviny! hadam vam niekto ubera pravo na kvalitu? nie, ved stale sa mozes prestahovat do nemecka a predplatit si sky sport hd. stojite na prasnej ceste, vedla vedie dialnica a nadavate preco ten majitel prasnej cesty z toho tiez neurobi dialnicu. je to predsa jeho vec. vy kludne mozte zaradit spiatocku a ist sa premavat po susednej dialnici. no nie?

dalko
Registrace: 11/2006

@dalko

Tvoj rukopis mi velmi pripomina nedavno od nas odideneho pana Travnička. Zeby dalsia registracia?

matov3
Registrace: 11/2007

dalko

Porovnávaš hrušky s jablkami. Píšeš o jednom mieste, kde máš na výber prašnú cestu a diaľnicu. Porovnávaš to s výberom providera v CZ/SK a Nemecku (t.j. na dvoch rôznych miestach). To, na čo chce PeterT poukázať je, že nemá možnosť výberu na jednom mieste v rôznych kvalitách a to je v oblasti TV v roku 2010 naozaj málo. Nechápeš? Cyfra+, SkyDE, SkyUK nie je úplne legálne priíjmať v CZ/SK, pretože títo provideri majú vysielacie práva limitované na územie, na ktorom oficiálne pôsobia, hoci vysielajú v takej kvalite, o ktorú má Peter a ostatní, vrátane mňa, záujem.

Naproti tomu, DiGi kúpila práva za cenu (je jedno akú), vyhrala súťaž a dáva ponuku len v jednom jedinom stupni kvality - dosť slabej kvality.

Na porovnanie - predstav si, že by ti tvoj obľúbený model tvojej značky auta vyrábali len v jednej jedinej výbave (napr. len základnej) - bol by si spokojný, alebo by si chcel aj ABS, ESP, autom. klímu a pod.?

Prosím ťa neporovnávaj viac neporovnateľné. Zavádza to celú diskusiu.

Majkee
Registrace: 4/2010

dalko

v druhom odseku chýba ...DiGi kúpila práva "pre strednú Európu (CZ, SK, HUN a tuším ROM)" za cenu...

Majkee
Registrace: 4/2010

Za prve - kup si riadny TV, musi to byt hrozna TV ak ti to zobrazuje DigiTV a Skylink v rovnakej kvalite, alebo si slepy jak patrona. Mam SkyLink, UPC, mal som DigiTV (a cez EMU som tiez nedavno porovnaval kvalitu Digi) a este mam Magio (ale nie satelitne). Myslim ze porovnavat mozem velmi dobre. A Staci zapnut TV JOJ z kazdej tejto platformy a uvidis.
Za druhe - DigiSport kupila za vela penazi prava na PL, CL a nasu repre, ale uz si nedala namahu za tie peniaze aj urobit kvalitky kanal s kvalitnym obrazom , vysielajucim v 16:9 a s EPG. Je to hanba.
Za tretie - zaujimalo kto stanovil ze prava na ligy sa rozdeluju pre CZ, SK, HUN a ROM? Ako ktomu pruideme? Preco neni pravo pre kazdy stat ine? Preco sa vlastne prava predavaju excluzivne a nie kazdemu, kto je ochptny danu sumu zaplatit? Podla mna je to monopolne spravanie a malo by sa to trestat. Kazda TV by mala mat pravo kupit cokolvek. Preco sme v skupine s ROM a HUN? Preco nie napt. s POL a GER? Preco SFZ predal prava excluzivne a nie normalne aj DigiSport aj STV a aj inej TV ak by mala zaujem? Viac TV dohromady casto zaplati viac ako jedna excluzivne, nie? Minuly rok to slo: PL na Nova Sport, Prima, STV. Ako to ze vtedy to nebolo excluzivne a teraz to je? Ako to ze mobilny operatori v EU NESMU viazat internet na telefonovanie a naopak? Ako je potom mozne ze TV prava sa mozu viazat na jedneho? Ako to ze Digi moze viazat sluzbu iba ich prijimacom? Nie je to vsetko hnusny chaos? Ako to ze TV prava sa v EU neriesia? Preco sme v EU ale kazdy kus EU ma ine prava na sledovanie? Volny pohyb tovaru a osob ano, ale TV prav nie?

Billysk
Registrace: 4/2006

Billysk, myslím, že to máš trochu pomýlené. Tu vôbec nejde o voľný pohyb osôb ale o tvrdý biznys. Tu nikdo nestanovuje práva pre určité krajiny, tie práva si musíš draho kúpiť (a ak na to máš, tak si ich kúp trebars aj pre územie Nemecka). A prečo exkluzívne? Pretože zaplatili aj exkluzívnu cenu, tým pádom v zmluve to určite majú zakotvené. Myslím, že konečne by ste sa mali prebrať. Už nie je socializmus (bohužiaľ) aby niekto niečo zaplatil a Vám dal zadarmo a to ešte v špičkovej kvalite, alebo aby Vám to dával donekonečna možnosť kradnúť. A už vôbec Vám neprináleží určovať v akej kvalite to majú vysielať, je to ich vec. Ešte raz vravím, preberte sa, všetko je tvrdý biznys pri ktorom sa nehrá o fazuľky. To ako keby ste v čínskom obchode povedali majiteľovi nech nepredáva lacný čínsky textil, ale aby predával len značkový textil vyrobený priamo v Nemecku ale za cenu toho čínskeho. Myslím, že by ste sa mali konečne už prebrať a prestať snívať.

niekedy stačí na skvalitnenie obrazu, dať si na nos okuliare

rogi
Registrace: 7/2005

Proč

tady haníte společnost Digi, která si dovolila (o proti přání většiny tady diskutujících)nezkrachovat a navíc z mála vybraných peněz od zákazníků koupit vysílací práva? Proč nejdete brečet například K UPC, která si pomalu z každého programu udělá balíček a nechá si to řádně zaplatit? :laughing: :fuming:

Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V

Pikollo
Registrace: 6/2008

rogi

Už nie je socializmus (bohužiaľ) aby niekto niečo zaplatil a Vám dal zadarmo a to ešte v špičkovej kvalite, alebo aby Vám to dával donekonečna možnosť kradnúť

Tady někdo píše že to chce zadarmo,nebo ukradnout ?! My si to chcem zaplatit,ale není kde.Pučil jsem si ten jejich přijímač od matky na jeden zápas a stačilo.Nikdy více.Ty se prober,protože to tvoje-už nie je socializmus (bohužiaľ)-o něčem svědčí
;P

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Já mám Skylink i Digi TV , ale více koukám na DIGI TV třeba 3x Diskovery , eurosport 2 na který Skylink nemá peníze ( psali to přímo oni ) Hallmark ,AXN , Animal PLANET atd. Na Skylinku je dobrý jen HD ale zatím málo programů českých samořejmě koukatelný asi 4 neberu vrzání nebo jinou řeč jsme v čechách a jak to čtu i poruchy za hodně peněz.Teď se zlepšila jen o trochu kvalita na Skylinku u programů Sport5 MGM, KINO CS atd. jinak to byla placená mazanice taky . Rv

standa111
Registrace: 11/2009

Skylink nemá peníze na Eurosport 2 HD, ne SD.Poruchy za hodně peněz ???? .Když to zaplatíš na rok,tak je cena 229 za měsíc,to je víc než 260 Kč.S didi jsem skončil já (do 30.9) a končí i brácha.Nikdy více. ;P

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

229 za měsíc za 4 HD koukatelný programy + VEŠKERÝ POPLATKY je dost než 260 kč na 40 dobrých programů . Proto já HD mohu chytat ale nechci , ale zase na Skylinku jsou jiný programy v SD - mazanice než na digi tv ve stejné kvalitě takže je to jedno .Zdali u Digi tv koukám na eurosportu 2 na rally IRC přímí přenos v nějaký kvalitě nebo na Skylinku Sport 5 , VE FINÁLE JE TO STEJNÁ KVALITA atd. Otázka je na co chci se dívat .Dříve při analogu jsme chytaly Němce atd. zrnilo to a dost a nevadilo to taky jsme mohli přitom koukat na naše programy v lepší kvalitě. R^

standa111
Registrace: 11/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra