![]() |
|
Techni sat anténa 33cmZdravím otázka pro znalé je možné aby tak malinka anténa šlapala slušně bez výpadku na Skylink!Name:Techni SAT DIGI DISH 33cm.Děkuji. |
jerabek
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 134 |
![]() |
|
RE: Techni sat anténa 33cmTahle anténa je přednostně určena pro příjem Astry 19,2E na Německém území.Skylink ti na tom asi hrát bude taky, ale padat ti bude při sebemenším zhoršení příjmových podmínek. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Techni sat anténa 33cmTakže lepší jít do 45cm!Jinak Děkuji. |
jerabek
![]() |
|
RE: Techni sat anténa 33cmKaždopádně to bude lepší volba.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
ak si sat.fanusik, potom neskor kupis vecsiu. avsak na skylink ti bude stacit aj mala parabola...len aby moc nesnezilo, alebo prudko neprsalo...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
@jerabek33-ka je na stabilný príjem príliš malá, s 45-kou je aj na strednom SVK príjem relatívne stabilný, výpadok cca 3-4 krát do roka. Ak ti to pomôže, tu nájdeš odkaz na hodnoty z 45-ky (sú staršieho dáta, ešte zo starej Astry)https://www.parabola.cz/forum/reply-284033/ Pre porovnanie, odkaz na údaje z Gibertini AL40 nájdeš tu: https://www.parabola.cz/forum/topic-50742/ TechniSat 45-ka je na tom ale rozhodne lepšie. |
Kvinto
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
@bohus31 Kvinto.Chlapi!Já mám 9Ocm kamarád bydlí v paneláku a chce to kvuli estetickým duvodum.Je pravda že tady v Novém Jičíně tyto antény jsou nainstalované na Skylink a jedou!!Tyto antény musí být precizně vyrobené soused má 45cm a přijímá astra 19.2 23.5 13.0 jinak se používá 80cm Gibertini jinak Děkuji za vaše reakce. |
jerabek
![]() |
|
jerabekjasne, chapem ta. teraz byvam v RD avsak davnejsie som byval v panelaku a ked som na balkon v 80-tych rokoch min.storocia vytrepal parabolu 1,85m tak niektory susedia mi klopali na celo...pri vecsom vetre mi skoro odtrhlo balkon. plne s tebou suhlasim cim mensia parabola tym je to estetickejsie...v RD uz vieme aj vecsie paraboly na zahrade vselijako maskovat...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
![]() |