Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Techni sat anténa 33cm

Zdravím otázka pro znalé je možné aby tak malinka anténa šlapala slušně bez výpadku na Skylink!Name:Techni SAT DIGI DISH 33cm.Děkuji.

jerabek
Registrace: 1/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Techni sat anténa 33cm

Tahle anténa je přednostně určena pro příjem Astry 19,2E na Německém území.
Skylink ti na tom asi hrát bude taky, ale padat ti bude při sebemenším zhoršení příjmových podmínek.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Techni sat anténa 33cm

Takže lepší jít do 45cm!Jinak Děkuji.

jerabek

RE: Techni sat anténa 33cm

Každopádně to bude lepší volba.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

ak si sat.

fanusik, potom neskor kupis vecsiu. avsak na skylink ti bude stacit aj mala parabola...len aby moc nesnezilo, alebo prudko neprsalo...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

@jerabek

33-ka je na stabilný príjem príliš malá, s 45-kou je aj na strednom SVK príjem relatívne stabilný, výpadok cca 3-4 krát do roka. Ak ti to pomôže, tu nájdeš odkaz na hodnoty z 45-ky (sú staršieho dáta, ešte zo starej Astry)
https://www.parabola.cz/forum/reply-284033/
Pre porovnanie, odkaz na údaje z Gibertini AL40 nájdeš tu: https://www.parabola.cz/forum/topic-50742/
TechniSat 45-ka je na tom ale rozhodne lepšie.

Kvinto
Registrace: 6/2009

@bohus31 Kvinto.

Chlapi!Já mám 9Ocm kamarád bydlí v paneláku a chce to kvuli estetickým duvodum.Je pravda že tady v Novém Jičíně tyto antény jsou nainstalované na Skylink a jedou!!Tyto antény musí být precizně vyrobené soused má 45cm a přijímá astra 19.2 23.5 13.0 jinak se používá 80cm Gibertini jinak Děkuji za vaše reakce.

jerabek

jerabek

jasne, chapem ta. teraz byvam v RD avsak davnejsie som byval v panelaku a ked som na balkon v 80-tych rokoch min.storocia vytrepal parabolu 1,85m tak niektory susedia mi klopali na celo...pri vecsom vetre mi skoro odtrhlo balkon. plne s tebou suhlasim cim mensia parabola tym je to estetickejsie...v RD uz vieme aj vecsie paraboly na zahrade vselijako maskovat...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra