![]() |
|
Pozor na Gula s.r.o. Galanta, SRUž 10 mesiacov sa márne snažíme vyreklamovať u pána Gubiša jeho neodbornú amatérsku inštaláciu otočnej paraboly. Dotyčný nedvíha tlefóny, nereaguje na faxy, listy. Budeme musieť podať trestné oznámenie pre podozrenie z podvodu. |
pepin0
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 10 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: Pozor na Gula s.r.o. Galanta, SRno to je znama "firma" |
freee
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 555 |
![]() |
|
su tito pani k najdeniu vo svojej predajni v Galansu tito pani k najdeniu vo svojej predajni v Galante? Lebo telefonicky ani pisomne nie su zastihnutelni. web stranka im stale funguje. budem vdacny za akukolvek informaciu o tejto firme. vdaka |
pepin0
![]() |
|
RE: Pozor na Gula s.r.o. Galanta, SRnapis na bene@rejk-net.sk |
freee
![]() |
|
RE: Pozor na Gula s.r.o. Galanta, SRmyslis predajnu na bratislavskej ulici za kruhacom? |
sysy
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 524 |
![]() |
|
RE: Pozor na Gula s.r.o. Galanta, SRano to myslí.. |
freee
![]() |
|
RE: Pozor na Gula s.r.o. Galanta, SRviem o jednom probleme u nich.niekto si tam objednal montaz nadrozmernej paraboli na rusky paket programov a nejak im to neslapalo....neviem presne ci bol aj problem s kartou alebo primacom ale skoncilo to na sude..neviem ako to dopadlo |
sysy
![]() |
|
natolko sfušovali inštaláciu, že na tejto parabolenatolko sfušovali inštaláciu, že na tejto parabole ledva chytim 10°E - 23°E, motor namontovali dole hlavou a na žiadne písomné reklamácie nereagovali. Rv |
pepin0
![]() |
|
tú montaz nadrozmernej paraboly na rusky pakettú montaz nadrozmernej paraboly na rusky paket som si objednal ja, ono ked mi to jeden pan z Nitry hore otocil, chvilu to islo aj s tymi ruskymi programami z 40°E tuším 20 programov v MPEG4 tam slo, ale stacila jedna veterna smršť a anténu úplne posunulo - kedže Gubíš z Gula sro namontoval Stab HH120 dole hlavou a motor sa vo vetre zjavne poškodil. Ale to je len moja laická domnienka. Hľadám niekoho, kto by stav veci hore na streche posúdil a pomohol problém vyriešiť, stálo ma to už cez 600 €♠ samotná anténa s montážou.. |
pepin0
![]() |
|
Kto opraví nastavenie otočnej paraboly?Anténa: offset Gibertini 125 ALMotor: STAB HH 120 Umiestnenie: 48,0°N 18,1°E na streche rodinného domu - plochá strecha Statív trojnožka + betónové tvárnice 6x3,5 LNB Diavolo 0,1 dB Tel. 0915839839 Vďaka. |
pepin0
![]() |
|
RE: Pozor na Gula s.r.o. Galanta, SRa bol aj ten sud ja som pocul ze ano...snad niekoho najdes nemal by to byt az taky problem.. |
sysy
![]() |
|
RE: Pozor na Gula s.r.o. Galanta, SRKomponenty máte,takže si objednejte "nějakou" pořádnou firmu,která Vám to znovu nastaví=dá Vám na to "nějakou" záruku a vystaví "papír" na částku,kterou přičtete k předchozí "špatné" montáži a stím asi uspějete jedině v soudní síni.Jiná cesta nevede.Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: Pozor na Gula s.r.o. Galanta, SRkasli na sudy zbytocne vyhodene prachy a usetris si aj kopec nervovta suma urcite nestoji to za to, u nas nie su zakony pre ludi cinsky prijimac
|
rudo281
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 404 |
![]() |
|
RE: montaz125 nie je nadrozmesna parabola,motor hh 120 je do 120 paraboly-tam spravili mensiu chybu,mpeg 4 u 40e je s uvedenou parabolou na hranici prijmu a veterna smrst dokaze urobit svoje(aj uplne zdeformovat paraboly,na streche duplom).Sud by bol komplikovany,bez spickoveho pravnika by si prehral.A neviem,co myslis motor dole hlavou-rahno motora dole,alebo motor dole,rahno hore? |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 607 |
![]() |
|
RE: Pozor na Gula s.r.o. Galanta, SRteraz sa divam na nete na ten tvoj motor stab HH 120.on ma by namontovany dole hlavou vidim to na fotke.zadaj do gooole nazov motora... |
sysy
![]() |
|
@sysyPrave preto som sa pytal-nema sg,ale hh! |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 607 |
![]() |
|
RE: Pozor na Gula s.r.o. Galanta, SRano,HH ma byt dole hlavou.. |
freee
![]() |
|
RE: Pozor na Gula s.r.o. Galanta, SRvraj tieto motory dole hlavou maju mensiu zataz na prevody a tym aj dlhsiu mechanicku zivotnost.takze su vhodne aj na vacsie paraboli.. |
sysy
![]() |
|
to mate odkial?ze motor HH120 ma byt namontovany dole hlavou.Prave ze opacne,hore hlavou,presne opacne ako ma SG-2100 atd...Sam tento motor HH120 mam a tocim od 68E do 30W bez problemov a hlavou hore.Sa mi zda ze aj v navode tak to je. |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 926 |
![]() |
|
RE: Pozor na Gula s.r.o. Galanta, SRZáleží na tom čemu říkáš hlava. Pokud je hlava konec k.o.k.o.t.u, tak máš pravdu. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: Pozor na Gula s.r.o. Galanta, SRsamozrejme, že 120-ka ma byť "hore hlavou"... Tí, ktorí tvrdia opak - no... |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 790 |
![]() |
|
@ visper:))) :))) :))) |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 790 |
![]() |
|
RE: Pozor na Gula s.r.o. Galanta, SRHore hlavou,dolu hlavou,dohodnime sa,že F-konektory musia smerovať nadol.Na HH120 sa parabola nasúva zvrchu. GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
![]() |
|
RE: Pozor na Gula s.r.o. Galanta, SRno prijimal som tym motorom rozsah od 80°E až po 15°W, dalej mi to ani za svet nechcelo točina smerom na W. A celkovo pri 18°E (moja zemepisna dlžka) tam vtedy montér hovoril že je problém, že spodok antény narazal o prekážku aku to nepovedal ale dal tam vraj nejaky medziclánok.. skrátka budem rád, ak mi to niekto príde spraviť aby to šlo, to je podstatné. Díky |
pepin0
![]() |
|
To pepin0Motor Stab HH 120 se montuje "nohou" motoru nahoru.Žádná seriozní firma ti nedá záruku na tak velkou parabolu na střeše, která je "jen ukotvená" na trojnožce a jako zátěž jsou betonové tvárnice. Velká parabola patří k zemi, ukotvená do zabetonovaného sloupu. SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE
|
4mk
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 635 |
![]() |
|
zo zemezo zeme to nejde. pozemok je spoločný, kable, stromy atď. iba zo strechy je kvôli stromom výhľad na orbitu |
pepin0
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |