![]() |
|
Pozor na Gula s.r.o. Galanta, SRUž 10 mesiacov sa márne snažíme vyreklamovať u pána Gubiša jeho neodbornú amatérsku inštaláciu otočnej paraboly. Dotyčný nedvíha tlefóny, nereaguje na faxy, listy. Budeme musieť podať trestné oznámenie pre podozrenie z podvodu. |
pepin0
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 10 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: Pozor na Gula s.r.o. Galanta, SRkotvenie betonovými tvárnicami nieje " ideálne " a s 125 cm dishom je viac ako isté, že sa pohne. Motor je v poriadku. Strecha je problém sama o sebe. A pokiaľ príde vetrisko - smršť * no smola.nikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku
|
pepiino
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 356 |
![]() |
|
RE: Pozor na Gula s.r.o. Galanta, SRZáleží od hmotnosti betonových tvárnic a ich rozmiestnenia.Jednu 120cm PF som montoval pred 18 rokmi na plochú strechu a odvtedy sa ani nepohla. GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
![]() |
|
anobody can help me with the dish?pomoze mi s tym nastavenim niekto? tie tvarnice maju kazda asi tak 50 kg. boli tu ozaj silne smršte (do 120 km/h) a trochu sa to pohlo (1~5° max) ku kominu by som to neriskoval pripevnit, najlepsie je vec pozriet na mieste, mne sa skor zda ze motor je naopak a ze antena ma na zavese vôlu v motore, ale to by musel odborník preveriť na mieste |
pepin0
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
anybody can help me with the dish?Ak Ti to pohlo s 50kg tvarnicami,pridaj betonu ak nie je iná možnosť.STAB HH120,ktorý mám doma má tiež vôľu v prevodoch (+- 1°),ale je na streche 7-8 rokov. Motor má byť takto: https://www.parabola.cz/galerie/ctenari-tobolka/. GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |