![]() |
|
FW Technisat DigiCorder S2Tento HD přijímač má vestavěné dvě CONAX čtečky. Potřeboval bych z nich udělat CRW nebo IRD. Poradí mi prosím někdo, odkud stáhnout příslušný FW. Zkoušel jsem Bratra Googla, ale nějak jsem se nechytl. Díky.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 683 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
RE: FW Technisat DigiCorder S2Je to nemozne. To je pristroj DAS ORIGINAL, ktere neni mozne pajcovat jako nejakou plecku! Pristroj ma 2CI sloty, takze staci vlozit jen prislusny modul ...Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
Ouvej.Tak to se nedá nic dělat. Ono nejde o můj přijímač. Koupil si ho jeden zákazník, který ho chtěl namontovat. Jenže to koupil přes net, a poslali mu k tomu CI modul, který neumí dekódovat dva programy současně, takže je potřeba vyměnit ten modul. Pokud by šlo flešnout FW, tak by to mohly vyřešit ty dvě čtečky. Tak se nedá nic dělat. Díky za info. Zákazník si koupí jiný modul, a hotovo.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
![]() |
|
RE: FW Technisat DigiCorder S2mozna se pletu, ale nemusi v tomhle prijimaci byt 2 moduly a 2 karty? |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
Už to tak vypadáJeště jsem trochu Googlil, a našel jsem to. Ten přijímač je za ty peníze naprosto k ničemu. On neumí dekódovat jednou kartou dva různé TP. To je naprostá katastrofa. Dvě karty a dva moduly je docela darda. Až to zítra tomu zákazníkovi řeknu, tak ho asi mrskne.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
![]() |
|
Bylo to už tady diskutované.Našel jsem to tady: https://www.parabola.cz/forum/topic-27336/Je to neuvěřitelné, ale je to tak. U přijímače za tolik peněz bych to nečekal. Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
![]() |
|
RE: FW Technisat DigiCorder S2jj, das original |
milanm
![]() |
|
Enikmam taky jeden takovy cerep u zakaznika uz nekolik let, tenkrat to neslo, tak jsem mu nakonec nadelil 2 moduly a 2 karty. Pripadal jsem si tenkrat, ze ho chci snad okrast :-/. napsal jsem Ti to, protoze nevim jestli se od te doby neco nezmenilo. Asi ne. |
milanm
![]() |
|
Nezměnilo se nic.V návodu k přijímači je to popsané stejně. Jednu kartu je možné použít jen na dekódování jednoho TP, tedy pokud je použitý CI modul Dual decrypt. V normálním modulu dekóduje jen jeden program. Pro plnou funkčnost přijímače je tak nutné použít dvě karty a dva moduly. Proto tam také jsou dvě čtečky a dva sloty. Už jsem to pochopil, ale je to něco příšerného. Takový přijímač je naprosto k ničemu. Aspoň vím, co nemám doporučovat. Technisat ani náhodou.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
![]() |
|
RE: FW Technisat DigiCorder S2Ach ach, bohuzel nevite o cem mluvite ... Ano ta masina musi mit dva moduly a dve karty a pak dokaze DEKODOVANE nahravat dva programy, to je napr. s Topfieldem nebo iCordem nemozne. A dvoutuneru s vestavenou cteckou moc neni a vse je to UNI dekoder, tedy jakmile budou jen Irdeto karty, tak jejich vyhoda bude pryc.Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
![]() |
|
RE: FW Technisat DigiCorder S2... no s topfieldem nebo icordem mozna, ale jsou nastesti i jine prijimace. a az budou jen irdeto karty na to si klidne pockam, za to mi to stoji nez vyhodit penize nekolikrat. platim si od skylinku vse vcetne HD a platit to 2x, to bych se na to mohl vys..., to mi ver ;) |
milanm
![]() |
|
EnikAno, tohle jsou další důvody, pro HD Technisaty apod nemontuji.Takový Vantage,to je jiná káva. Je mi vždY šoufl, když mi někdy padnou zraky do časopisů typu S&V, kde tupě vychvalují podobné stroje s nevhodnými čtečkami pro náš trh. Vantage stroje mám moc rád, někdy je vyzkoušej, je to radost s nimi pracovat. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Téma: FW Technisat DigiCorder S2Co to tady plantate je to jeden z nejlepšich přijimaču se skvělym obrazem prostě Technics je třída a kdo tvrdí něco jiného moc tomu nerozumí. |
emtech
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
RE: FW Technisat DigiCorder S2Souhlas s tím že je to jeden z nejlepších přijímačů, a to obrazem i zvukem - v tom možná vůbec nejlepší na našem trhu (snad krom DB8000), s perfektní, funkční a intuivní HDD editací ( v tomto např. Vantage hrůza). Obraz a zvuk - nejdůležitější aspekty všech sat.přijímačů, vše ostatní není až tak podstatné. Jinak je už ale načase, aby tenhle starej konzervativní dědek Dasoriginal vyrukoval s nějakým novým inovačním modelem. |
KOTAZ
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 262 |
![]() |
|
RE: FW Technisat DigiCorder S2Já sám vlastním HD8-SX a kolega tento Digicorder S2X Plus. Jasně, má tam dva moduly a dvě karty. Pro toho, kdo chce bezproblémový chod, jednoduchou obsluhu a nahrávání a hlavně perfektní obraz, tak toho snad ty 3000 Kč za modul a kartu navíc nezruinují. Já bych tento přístroj naopak doporučil, hlavně tedy těm, kdo jsou POUZE uživatelé (ovládání je velmi jednoduché a přehledné) a kteří potřebují často a snadno nahrávat na HDD. |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 847 |
![]() |
|
jirka67jirka67: normalnimu zakaznikovi bych naopak doporucil pro spolehlivost, jednoduchou obsluhu, nahravani a hlavne perfektni obraz prave ten Vantage, o kterym tady pise Saxon.KOTAZ: To asi nemyslis vazne, ze prave DB8000 (pokud se pod tim oznacenim skryva dreambox) ma nejhezci obraz a zvuk ;) |
milanm
![]() |
|
RE: FW Technisat DigiCorder S2Je s vámi sranda kluci. Vantage je v kvalitě obrazu přes HDMI hrůza proti Technisatu. Tak dobře, proč ne.To mu já říkam výplach mozků, nic ve zlém... Mám v telefonu tři zákazníky, kterým jsem vyměnil za Technisata S2, model Vantage HD8000 a klidně vám ty číla pošlu. Schválně co Vám asi řeknou. Klidně vám pošlou grátis ty dva moduly CRW, co se jim nyní válí aždému doma atd. U takhle drahých strojů chci mít zajištěn i pořádný servis a ten mám akorát u Vantage, na Technisat ho mám tak akorát někda na papíře, na jednom webu a obojí tak akorát na ho.no. Přeji hezký pátek a víkend. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
Téma: FW Technisat DigiCorder S2model Vantage HD8000 jsem měl žaden zazrak jak ho tady někteři tak chvalí přešel jsem na Technisat a ted je to super obraz je určitě lepší. |
emtech
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
RE: FW Technisat DigiCorder S2Nejspíš to bude tím, že si vůbec neuvědomuješ výhody a přednosti HD 8000S, ale to je vlastně uplně jedno.Hlavně že jsme oba spokojeni a o to jde především. Ahoj. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@SaxonKrom Technisatu S2 mám i Vantage VT-1, takovej svérázně-osobitej test jsem tady před časem psal (byl v tom i HD Topfield a Homecast). Výše dva zmiňované mám natolik do mrťě přečtělé, že můžu jednoznačně prohlásit že Vantage Technisat obrazově nepřevyšuje, v SD a vůbec nižších bitrate je naopak dokonce (o něco) horší, v audiu (digital out) zase o něco lepší. To prvotní nadšení z VT-1 jaksi trochu vyprchalo, navíc kde je ten slibovanej Linux..., a že by na tom byl starší a levnější V8000 lépe se mi nějak nezdá.@milanm: DreamBox8000 jsem ještě k dispozici neměl, ale na x fórech jsem nikde ještě nečetl, že by byl problém právě v kvalitách videa/audia, spíš naopak. |
KOTAZ
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 262 |
![]() |
|
KotazTvůj test jsem četl. Já prostě rozdíly v HD rozlišení přes HDMI neřešim, protože jsou to rozdíly naprosto zanedbatelné, jsou-li vůbec nějaké. Rozdíly v komunikaci s kartamy, další investice do dekódovacích modulů, možnosti např. skenování ITVHD, kvalita S2 tunerů, Menu a celkově v obsluze přístroje, zde zpatřuji ty podstatné odlišnosti.A rozdíl v kvalitě audia přes digitální výstup, no promiň, ale tohle ze své pozice vůbec komentovat nebudu. Nechci se nějak přít, ty jistě také ne, to je mi jasné. Je to můj názor, jak jsem psal, hlavně že jsem všichni spokojeni. Ahoj. ;) On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: FW Technisat DigiCorder S2No tak jsem se aspon dovedel, ze vantage ma vhodne ctecky pro nas trh :))) No takovy for jsem dlouho necetl. Jakmile se prestanou vyrabet ICE karty a budou jen Irdeto karty tak co budete delat, jedine moduly Irdeto PI-sys budou pouzitelne. Technisat je nemecky vyrobek proto ma Conax, protoze ho tam pouzivaji a maji to vice nez vychytane, staci jim jedna karta a nahravaji ze dvou tp jako draci, bohuzel u nas je jina situace.Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
![]() |
|
RE: FW Technisat DigiCorder S2no a tak to ma preci i vychytane Vantage, Octagon a jine ... jen s tim rozdilem, ze se daji pouzivat s nasi jednou kartou bez prikupovani 2 modulu a dalsi karty. A co "az bude jen Irdeto"? Tak se prikoupi modul(y), stejne jako v tech Technisatech, jen s tim rozdilem, ze tam to bude zakaznik platit uz podruhe. To mi pripada jako originalni (od toho mozna to DAS ORIGINAL) zpusob tahani penez ze zakaznika ;) |
milanm
![]() |
|
milanmMylis se, dva moduly ti nepomohou, ale na to prijdes casem sam, tyhle stroji umi pracovat soucastne jen s jednim modulem, to neni jako DAS ORIGINAL :)))Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
![]() |
|
007Na fory jsi tu predevsim Ty, za chvili to bude na malou brozuru.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: FW Technisat DigiCorder S2No ona se pravda leckdy do kramu nehodi ...Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |