Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

FW Technisat DigiCorder S2

Tento HD přijímač má vestavěné dvě CONAX čtečky. Potřeboval bych z nich udělat CRW nebo IRD. Poradí mi prosím někdo, odkud stáhnout příslušný FW. Zkoušel jsem Bratra Googla, ale nějak jsem se nechytl. Díky.

Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!

Enik
Registrace: 11/2005
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26
Odpověď v diskusním vlákně

@Saxon:

Ke zvuku přes digital out - kdyby mi tohle někdo kdysi dávno tvrdil, byl bych ochoten připustit max. nepatrný, v globálu zanedbatelný rozdíl. Realita je taková, že čím je kvalitnější externí DAC tím víc jsou rozdíly slyšet a jsou evidentně a jasně slyšitelné (a nemusí to být jen DAC z cenových řádů 4 nul, ale i takový CaratTopaz který se dal sehnat už za nějakých 7t by ti okamžitě a trvale stopnul nevěřícné kroucení hlavou). Pokud to ovšem porovnáváš přes levné AV rec. případně úsměvné sestavičky typu "All in One" či dokonce přímo jen přes dig. audio vstup televize tak tou hlavou budeš kroutit imrvére... K obrazu: co je to "zanedbatelný rozdíl", když ho trvale vnímám? Mně zas připadají podružné ostatní finesy a aspekty (tedy krom dobře fungující funkce DiSEqC 1.1, což bohužel konzervativec Dasoriginal mít asi nikdy nebude), co možná nejlepší obraz a zvuk - to je pro mne nejpodstatnější ze všeho.

KOTAZ
Registrace: 2/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra