Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Signal skylink

Zdravim.Mam dm 800,img. gemini 5.1.Chci se zeptat,nepozorujete caste vypadky signalu na astre3 konkretne na skylinku na HD programech?Nebo je chyba u mne?Delalo mi to jiz pri gemini 4.7,tak jsem preinstaloval na 5.1,ale je to to same.Vypadky jsou nepravidelne,nekdy to jde i cely den,ale nekdy to vypadne i nekolikrat za den,signal klesne na nulu a potom se to samo rozjede,cca nekolik vterin.Fka jsem konroloval,koax taky,jedine ze by to bylo LNB.Pokud ty vypadky nepozorujete i vy.Diky.

Jaroslav
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Signal skylink

no moc se na hd nedivam ale tedka od rana mne tam jede HistoryHD a zadny vypadek a nepamatuji si ze by mne nekdy HD signal vypadl teda kdyz neni bourka

tanabe
Registrace: 7/2010

já jenom sleduji, že třeba na Prima COOl došlo ke snížení kvality obrazu, ale to bude postupně za chvilku na všech TV na Skylinku.

JirkaP

U mně normálně jdou Hd programy.Asi to bude sw. v boxu.Kolega použivá geminu 4.7 a tam mu to nedělá.Jinak primu cool nevysílá skylink,ale konkurence na uplinku v Praze.

Fanyn
Registrace: 11/2007

Ještě to doplním.Kolegovi to dělalo taky,ale jen na HD programech.Příčinou bylo přehřivání přístroje,protože v případě HD kanálu je přístroj nucen zpracovávat více dat.Proto si pořídil externí větrák usb na 5v.Od té doby má klid.Větrák je položen na přístroji.Vyroben je v chorvatsku a dovážen k nám firmami a...,mi..., stojí asi 330kč.Přehřivají se jak klony tak originál DM 800.Větrák má 3 polohy vypnuto ,100%,50% otáček a hlavně je velice tichý.

Fanyn
Registrace: 11/2007

Vetrak pouzivam,takze chladim.Pouzivam ho asi mesic.Ty vypadky pozoruji tak cca 14dnu,doufam ze to nema na ten signal nejaky vliv.Pouzivam osvedceny vetrak z dvbtshop.net.

Jaroslav

DM 800HD GP 5.1,mám, jeden z prvních kousků.Nechladím jej od začátku a žádné výpadky signálu na HD programech nepozoruji.

JirkaKa
Registrace: 4/2008

DM 800HD - DreamEliteBH 133D, nechladím, výpadky nepozoruji.
Resívr mám ale umístěn ve stolku pod televizí úplně na kraji, police je do strany otevřená, přístroj se nepřehžívá a to má zabudovaný HDD.
Když jej ale dám doprostřed police, jeho teplota vzroste. Musí být na kraji.

Nervoš

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra