Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Illusion...

Mám Illision M3 (ten se dvěma čtečkama) a dnes jsem si koupil jsem si novou kartu Skylink a když ji strčím do receiveru, tak ji receiver jako by nevidí, multicam tam mám nahraný a karta v jiných receiverech funguje, takže je problém v Illusionu. Může mi někdo poradit jak to rozchodit?

quick
Registrace: 7/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Illusion...

v Illu problém nie je. Ten je medzi gaučom a Illusionom. Vypni si v menu čítačku ktorú používaš (closed). teraz ju máš not installed

lubomir63
Registrace: 6/2006

o prijmaci-tlac.A

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

a kde se v menu ta čtečka vypíná? kdesi jsem se dočetl, že taková položka je když dám menu-nastavení přijímače a pak žlutý... to když udělám, tak se mi ukáře okno s položkou hardware a remote. Mělo by tam být slot A a slot B jenže to tam není... a v multicamu jsem to taky nenašel

quick

v menu jsem nikdy čtečku nezapínal ani nevypínal používal jsem to jen na emu

quick

Nemám teraz veľa času, ale narýchlo, kartu kontaktom dole do spodnej čítačky. To je čítačka A. Na zozname SkyLink zatlač O.K. Potom kurzorom dole na označ všetky stanice, O.K., stanice sa Ti zmenia na červené, operácie-žlté na DO, dole na CI priority O.K. a zvolíš Card A. Ak máš aj inú kartu do hornej čítačky, tak tie programy označíš Card B.

FERI
Registrace: 11/2004

no mě se spíš zdá že ten illusion dělá že nemůže najít čtečku. protože když dám menu-nastavení přijímače-žlutý tlačítko tak by tam mělo být slot A - open slot B - open ale tam tyhle řádky chybí... nemůže to být verzí multicamu?

quick

To skryté menu je tam dvakrát jedno je pod zeleným a druhé pod žlutým tl.alespoň myslím a ty sloty tam jsou.

Dreambox 7000,Dreamsky 6200,Illusion M2S-motor SG2100-5W-75E-Gital-Skylink

toto
Registrace: 10/2006

mozna kdyby jsi vletel do Cs fora tak budes vedet vice....ani jim tu nenapises jaky multicam ,atd..jenom ze mas Il3 to bude asi malo... :(

VU+ZERO,Tv PHILIPS 40US6809/12 a Argus miniplus highspeed HD+ DVB-T Combo,Argus piccollo,LG 32LE5310

kos
Registrace: 12/2005

pod žlutým ty sloty prostě nemám... zkusím tam asi nahrát jiný multicam

quick

Tak zkus ten zelený!!!!!!!!

toto

Dej menu nastavení přijímače a Zelený nebo Žlutý objeví se ti skryté menu a tam to nastavíš.

toto

rodiče mají taky illusion a ty mají pod žlutým talčítkem 4 položky na první si teď nevzpomenu ale druhá je slot A - close
třetí je slot B - open a čtvrtá je remote...
já tam mám jen tu první a tu remote žádný slot A ani slot B tam není... a pod zeleným tlačítkem je něco jinýho

quick

Tak ji vypni a uvidíš jestli se ti zobrazí i ta druhá.I když některé M3 měly jen jednu čtečku zapojenou.Více se dovíš na cssf forum tam se illusionům věnují hodně.

toto

napíš číslo softu a multikamu

maxelko
Registrace: 3/2006

Tu je všetko potrebné, šlape to ok.
http://www.nemosat.szm.com/illusion.htm