Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

bundesliga

dnes od 20:15 prvni zapas nove sezony
FC Bayern München - VfL Wolfsburg
FTA na:
ARD HD
Dubai Sports 2
DXB Sports HD

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27
Odpověď v diskusním vlákně

RE: bundesliga

Ano už několik let 4-5 je fta první kolo na ARD samozřejmě že v SD.Ale někdo to uvítá v HD dnes.

Ufones
Registrace: 5/2010

bundesliga

Však i když ARD HD je FTA,tak kvalita obrazu je vždy srovnatelná s těmi nejlepšími HD i placenými jako je třeba CANÁL NORDIC na thoru,nebo HD Suisse na Hotbirdu atd.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

co se tyce bitrate tak urcite. ten se pohybuje kolem 12 mbps, coz je zvlast pri tom formatu 720p opravdu hodne

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

bundesliga

Také se těším Polsat Cyfrowy Eurosport 2 HD Na žywo R^

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008

pro zajimavost DXB Sports HD ma bitrate kolem 9 mbps, coz je solidni standard. ani hodne ani malo

vortimond

anubis

Jak si sehnal (prodává to někto aktivovaný?) a kolik platíš za HD EUROSPORTY a CANAL+ ?

keramik
Registrace: 1/2007

jo vlastně to je POLSAT tak bez CANAL+ Koukal jsem že to jde objednat přes satsklep (Familija + HD ) ale nevím jestli to aktivujou.

keramik

keramik

https://www.parabola.cz/forum/topic-51922/

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis

Anubis

A zítra a v neděli se Těším na holandský fotbal/POLSAT/ten je vždy perfekt utočný a člověk se nenudí!!! :8) R^

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

screenshot DXB Sports HD
http://img291.imageshack.us/img291/3098/dub.png

vortimond

hery

Máš pravdu,super obraz,žádné "zadrhávání"jako na NovasportuHD,rozhodl jsem se že investuju ještě do karty na Canal + a pak už snad budu spokojen :laughing: R^

Anubis

Anubis

To Ti garantuji že ano,mám ji a jede mi celá cyfra+ né jen CANÁL+ a jsem spokojený,s Polsatem to je více než 120 programů dobré kvality a když k tomu připočtu všechny HD eurosporty /ITAL,Spaniel,portugal,ruské a hlavně naše české 1 a 2 tak vše OK.

hery

Na rozdiel od Premier League je Bundesliga len slaby odvar.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

jo nejlepsi je corgon liga. ale tu nemame FTA na sklade

vortimond

Vyvedu vás všechny z omylu

Na Sky Sport HD1 je obraz proti ARD HD asi o 30% lepší a to zejména přes hlavní kameru.

Kdo je kdo a co je co.

Janik
Registrace: 1/2006

LucaBrazza

To máš možná pravdu,ale když nastoupí angl.klub s německým v nějakém zápase tak když němci nevyhrají/tak min. remizují.
A i angličani jsou v háji.Je pravda,že atmosfera angl. fotbalu má větší úroveň a i samotné zápasy PL.

hery

podle tabulky UEFA slovenska liga vubec neni mezi TOP 20
1. Anglie
2. Spanelsko
3. Italie
4. Nemecko
5. Francie
6. Rusko
...
18. Cesko

vortimond

Jediné čo mi vadí na Eurosport2 je katastrofalne slabý ruchový zvuk zo štadiona pri bundeslige

Paterliny
Registrace: 1/2006

vortimond

ty si pekny chuj. totalne neznasas slovakov a to pomaly v kazdom prispevku. uz mi s tym lezies na nervy. bodaj by da ravska rit bozala. a je mi jedno ze mi daju ban za to som tu napisal ty si obycajny (nevhodné slovo) a mam ta plne zuby.

motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink

drto
Registrace: 6/2010

Boha, to sů nerrrrrvy !!!!

Hlavně klídek...

broncek
Registrace: 8/2006

anubis

Ještě dotaz. Když se domluvím s někým v polsku , musí tam mít tu kartu fyzicky nebo mu bude stačit číslo karty? Mám to tam celkem z ruky.

keramik

vortimond

Ceska liga je dobra. Tohto roku si ju velmi pochvalovali aj cyperske a moldavske muzstva.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Bundesliga a PL nejlepší soutěže.
výborné jsou španělská, italská, holandská.
Ostatní už ne.

viking
Registrace: 9/2005

u mně je na koukání a atmosférou zápasu nejlepší pořadí tohle
1 - anglická liga
2 - německá liga
3 - španělská liga
4 - italská liga
5 - francouzská liga
6 - holanská liga
7 - portugalská liga

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008

Naši ligu dávají na třech kanálech přičemž kvalita naší ligy jde každým rokem dolů. S porovnáním od roku 1995.
Snaží se fotbalovým fandům vnutit naši ligu, ale stejně, kdo se podívá jednou na kvalitu ze zahraničí nikdy nebude toužit sledovat Gambrinus ligu. To co předvádí naše kluby v pohárech to je obžaloba českého fotbalu.
Já jsem na GL zanevřel a vždy se těším, když se mohu podíval na zápasy z kvalitních zahraničních lig.
Proto bude velmi častým jevem, že fotbalový fandové sáhnou k jiným možnostem jak si přeplatit nebo zajistit kvalitní evropské ligy. Možná během 10 let se politika změní a každý si bude moci objednat poskytovatele, kterého on uzná a nebudou bariéry trvalého bydliště, jak je tomu dnes u některých poskytovatelů.

viking
Registrace: 9/2005
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra