![]() |
|
UPC DIRECT V IRSKUZdravim , pouzivam UPC cca 4roky a tu v Irsku mi stacila parabola 60cm na Astru, pri prechode na THOR potrebujem vacsiu. Kupil som 85cm a spolu s instalaciou ma to vyslo 120e, ale signal som mal tak na 50%, ktory bol v pohode ale pravidelne kazdy den cca od 23:00 GTM do asi 11tej mi signal vypadol.Ked som sa na to informoval, ze preco prave vtedy a pravidelne kazdy den, bolo mi povedane ze to je sposobene prilivom a odlivom ocenu, kedze som blizko neho. Je to pravda?? Dalej mi bola odporucena parabola s priemerom 120cm.Mam tu blizko obchod kde ju je mone kupit ale chcem sa este spytat aky LNB je vhodny pre mna na dobry signal. mozete mi vybrat nejaky z tohto linku vdaka. http://www.satellitetv.ie/shop/index.php?controller=category&path=27inak mesto odkial chcem chytit signal je Ballinrobe.Zapad Irska |
video
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 51 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
re:videonazdar..mam hotovo a odzkouseno,,85cm fuba je super mam na ni na frek. 12256v joj plus na meraku kvalitu 85%,skoro ten samy signal mam na stejnem meraku ale metrove parabole,kterou mam na baraku.jedinej rozdil byl u slabsich frekvencich na digi.takze nevim,myslim si ze kdyz vyrobce uvadi u zisku parabol urcite hodnoty moc se nemyli.myslim ze zisk u metrove paraboly je cca kolem 40db a fuba ma myslim 39db,tak se nejak rozhodni,kazdopadne jsi o trosku dal tak vem tu triaxku 110cm a mel by jsi byt ok. nez to udelas pohraj si s naklonem paraboly na vsechny strany,mam dojem ze urcite na tu chybu prijdes. jinak jeden z nejslabsich signalu mela ct1. zdar a silu |
john1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 229 |
![]() |
|
RE: UPC DIRECT V IRSKUna meraku ked mi to robil mu ukazalo na tejto 85cm 99%signal ale potom v Tv len nejakych 55% skusim teda tu vacsiu parabolu.vdaka za pomoc. |
video
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 51 |
![]() |
|
re:videono a nezapomen na pravidlo,cim vetsi parabola tim presnejsi musi byt nastaveni.. a pokud mel nekdo na meraku 99% tak mel zrejme rucickovy pipak,kterej jsem jednou pouzil a do dnes mi zvoni v uchu :laughing: nebo pockej az se mi bude nekdy chtit jet na mohery ,pak se u tebe stavim na kavu a doladim ti to R^ |
john1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 229 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |