![]() |
|
@vikingKarta V13 Sky DE není spárovaná s přijímačem a dá se používat v mnoha univerzálních čtečkách.Mám čtyři přístroje od SKY resp.Premiere, ale používám universální Vantage a někdy Humax 1000. Nechápu, proč už jsi kartu neposlal na výměnu, já už jsem za těch cca 7 let vyměnil snad 5 karet. Ale můžu tě trochu uklidnit, momentálně mi taky nejdou asi čtyři programy z paketu HD i WELT, ale jelikož na ně nekoukám, tak to neřeším. Sport jde.Kdo je kdo a co je co.
|
Janik
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 618 |
![]() |
|
RE: @vikingJde o to, že mu nepřišly zápisy. Já bych to na jeho místě vzal do místní či blízké sat prodejny na vyzkoušení. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: @vikingReceiver od SKY napíše na obrazovku společně s chybou číslo karty a číslo přístroje od SKY a do max.60 minut musí naskočit signál.Čekat déle je naprostá zbytečnost....Každý přístroj od SKY se sám co pár dnů zaktualizuje, tzn.načte si sám ze satelitu znovu všechny programy od SKY. Pokud je načte, bude chyba v kartě nebo čtečce....teda když tvrdí, že mu kartu resetovali a má zaplaceno.....V návodu má zapsáno, že má mít při aktivaci karty nastaven kanál, který má abonovaný a čekat max.60 minut.Kdo je kdo a co je co.
|
Janik
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 618 |
![]() |
|
RE: @vikingDíky moc Janík. Sestřenice má jet příští týden do Německa a tak ji pošlu kartu s ofocenými a vytisknutými hláškami na obrazovce. Zápisy by dávno přišli. Karta může být poškozená na fernsehen německá diskuze se o Sky hodně píše. Časté příčiny mohou být i špatná karta i čtečka přístroje Pace se tam uvádí.Je dobré, že to přečte i Vantage. Škoda, že s tím mám takové trápení dal jsem si to poprvé a zrovna problém. Do Německa jezdím tak na týden vždy v létě 1x do roka, ale sestřenice tam jezdí každých 21 dní. 26.8 2010 to bude teprve první měsíc co to budu mít a stále nic. Mockrát dík jsem rád, že Sky Deutsch má u nás stím zkušenosti. |
viking
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 499 |
![]() |
|
RE:@JanikMěl bych na Tebe pár dotazů jestli Ti to nevadí:1. Nevadí, že aktivace se dělá v ČR může tam být problém? 2. Tvrdíš, že karta by se měla sama od sebe zaktializovat během 60 minut, když se přijímač nastaví na Sport Info kanál (přijít zápisy). Je to pravda nebo ne? 3. Je nutné volat na aktivační linku? 4. Když je karta v pořádku před prvním vložením do dotovaného přijímače může se karta dát do jiného přijímače třeba Vantage 8000 a přijdou na ni zápisy, nebo je nutné do dát do dotovaného přijímače? Pokud budu znát tyhle otázky bude vědět více, ale přesto kartu posílám do Německa. Hinweis 309 přetrvává i po 24 hodinách. S těmi špatnými kartami je to časté ,nebo je výjimka někdy. Předem dík za rady. Mám to poprvé, proto každá rada dobrá nejhorší, když je problém a nic jsem nezkazil. |
viking
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 499 |
![]() |
|
![]() |