![]() |
|
HDD pro Technisat HD8SPoužil jsem doporučený HDD WESTERN DIGITAL Caviar Green WD5000AVDS. Jako box byl použit elegantní LC-Power EH-35BE3. Box jsem upravil tak, aby automaticky zapnul při začátku nahrávání nebo při spuštění přijimače. Na konci nahrávání nebo při vypnutí přijimače se box rovněž automaticky vypne. (Samozejmě zůstává i možnost ručního zapnutí/vypnutí.) Tato sestava teď splňuje beze zbytku mé představy o externím HDD (spolehlivost, komfort obsluhy...) Snad jen je škoda, že není možno obdobnou sestavu přímo koupit. |
kominik
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 96 |
![]() |
|
RE: HDD pro Technisat HD8SJak se ti podařilo nastavit HDD box aby se automaticky zapínal? Help please |
Karlosmax
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: HDD pro Technisat HD8SPřidal jsem do Boxu jednoduchý elektronický spinač (tranzistor + 3 součástky), který atomat. zapne disk, jakmile se na USB vstupu objeví +5V, to jest, když např. satelit.přijimač zapne automat nahrávání. |
kominik
![]() |
|
RE: HDD pro Technisat HD8SDíky, snad se mi to taky povede. |
Karlosmax
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: HDD pro Technisat HD8SHDD WESTERN DIGITAL Caviar Green WD5000AVDS můžu na základě vlastní zkušenosti a s klidným svědomím všem zájemcům doporučit. Ve spojení s Technisat HD8 se chová skvěle. |
kominik
![]() |
|
![]() |