, sekce: DVB-S přijímače |
|
ICE Skylink + Skystar2 + PhoenixMa niekto takuto kombinaciu a chodi mu to? Ak hej, tak prosim napiste s akym softom, som uz zufaly. Skusal som uz asi vsetko z roznych for, a nic. Mam Skystar2 kartu, Phoenix Smartmouse2, AltDVB a skusal som Newcs+Wincs, a este aj ine Pluginy. Rady som mal viacere, ale chcel by som od takeho, co mu to ozaj slape s touto novou kartou. Dakujem. |
guty
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 34 |
|
|
RE: ICE Skylink + Skystar2 + PhoenixNechce se mi kupovat karta, neni duvod (mam 2xCRW) a ke konci roku uz bude cista Irdeto. Udelat plugin primo pro phoenix neni problem (jak MD, tak DVBViewer).Otestuj CWCamEmu, ovsem nejspise si moc nepomuzes. Pokud neni nejaky zakladni vypis z komunikace, lze se odpichnout dle ATR. Treba s WinExplorer. Parametry nastaveny pro klasicky CRW. Z ATR vyctes dalsi parametry pro komunikaci. Snad... |
wenk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 619 |
|
|
RE: ICE Skylink + Skystar2 + PhoenixJe nejaká iná možnosť, ako pozerať Skylink cez PC-Skystar2? Samozrejme najlacnejšie riešenie. Zápisy mám kde obnovovať, kamarát má originál satelitný komplet. Čiže kde vložiť a načítať kartu Skylink? |
guty
|
|
RE: ICE Skylink + Skystar2 + Phoenixsdileni skylinku s kamaradem je tady na foru zakazany probiratVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: ICE Skylink + Skystar2 + PhoenixVôbec som nemyslel sdieľanie karty, ale som povedal, že na zápis na kartu ju mám kde vložiť a ja mám kúpenú moju vlastnú kartu a chcel som poradiť, ako ju najlacnejšie spojazdniť pomocou horepísanej konfigurácie zariadení, ktoré vlastním.A "Vortimonde" najprv si poriadne prečítaj prvý príspevok a potom upozorňuj a keď nevieš poradiť, tak si neder klávesnicu... |
guty
|
|
gutyTy jsi taky pěknej expert tak co sem montuješ kamaráda co nám je po něm?Jaksi nechápu jen ti mužu zdělit že mne to funguje výborně z NewCs+WinCs :laughing: :laughing: :laughing:Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
|
|
RE: ICE Skylink + Skystar2 + PhoenixMas horeuvedenu kombinaciu hardweru a softveru a ide ti to?S ICE kartou Skylink? Ozvi sa, prosim ta este raz, mam sice teraz Phoenix v oprave u jedneho manika, dufam, ze je chybny Phoenix... Kamarata som spomenul len v suvislosti aktivovania karty, lebo niektori mi radili, ze si ju mam aktivovat v original boxe a potom hodit do Phoenixu... Asi ste to zle pochopili, tiez mi niektori hovorili, ze zapisy na tuto kartu v Phoenixe nefunguju, preto som ju aktivoval u kamarata. Ale nic viac, ziadne zdielanie karty. Vdaka dopredu, ak sa ozves. |
guty
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|