Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Topfield SBI-2050 - Chyba smart karty

Nema nekdo prosim zkusenost s timto novym prijimacem? Po vlozeni karty Skylink ICE do ctecky prijimac jen vypisuje hlasku: E06-04 Chyba smart karty.
Diky

milanm
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Topfield SBI-2050 - Chyba smart karty

A mas spravne otoceny cip? ICE karta nabehne do cca 5 sekund. Skus ju otocit a zrestartuj. Je to inak dobry prijimac a s kartou ICE funguje bezvadne.

lakocur
Registrace: 5/2010

v menu (ve ctecce) je porad jen ta chyba, tak uz jsem nevydrzel a vlozil modul Cryptoworks SMIT (zeleny). Karta konecne nabehla, ale seka se obraz a pixeluje. ted jsem modul zas vytahnul a dal kartu do ctecky, ale tam ani prd, jen ta hlaska E06-04 Chyba smart karty. Soft tam mam z 6.8.2010

milanm

je v zaruce vymen ho za cokoliv jineho, od topfielda vsichni utikaji

rj45
Registrace: 6/2007

Pokud máš ještě jeden sat tak tu kartu vyzkoušej tam,pokud pojede ok tak vyloučíš chybu karty.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006

mam tady vic kousku, tohle je prvni na ktery jsem sahnul. karta jde v tom modulu, tak snad bude OK. zkusim jeste neco zitra, ale dik za rady R^

milanm

Patrně to budeš vědět ale přesto - u tohoto modelu, resp. značky se dává karta do čtečky čipem nahoru, při špatném resp. obraceném postupu vyhazuje právě tuto hlášku.

KOTAZ
Registrace: 2/2007

Tak to už se posunul na ůrověň přijímače opticum :)))

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

tak jsem to nerozchodil, druhy kus ma fw z 3/2010 a karticka v nem slape OK. Jen se teda zase mrdla HDMI kabel, takze musi byt jen v urcite poloze a nedotykat se :-), jinak vypadava zvuk a semtam je ruzovy obraz.
Ze by tohle mel byt Skylinkem doporuceny prijimac, to at se na mne nikdo nezlobi, clovek se nestaci divit.

Nevite nekdo, jak ten firmware co je v tom prvnim kousku prehrat? Stahnul jsem i tu samou (je nejnovejsi) verzi a kdyz ji tam chci sopupnout, tak pise ze uz tam je, kdyz zkousim starsi verzi, tak to hlasi chybu. Diky

milanm

Tady máš odkaz jaký SW/HW Skylink doporučuje v tomto přístroji : http://skylink.cz/web/document/cms_library/139.pdf

petrpupa
Registrace: 9/2008

petrpupa

diky, to jsem cetl, ale to neni doporuceny sw, ale sw, ktery byl k dispozici v dobe testovani. dalsi 2 kousky jsou OK a na ty 2 uz dlabu, u jednoho nedrzi hdmi kabel, u druheho nejde prehrat sw a karta proste neslape, kdovi jestli je zapojena ctecka. diky moc za rady :)

milanm

Topfield SBI-2050 - Chyba smart karty

Ja mám zkušenost takovou, že co jsem testoval 3 skylink karty ne IRDETO tak všechny šly nějak prapodivně. Dvě nefungovaly vůbec a ta třetí vždy po přepnutí na kodovaný kanal kostičkovala na pár sekund obraz. Jediný bezproblémový chod je s poslední, nejnovější kartou od Skylinku IRDETO - co jsem teda mohl vyzkoušet.

mk3vs
Registrace: 8/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra