![]() |
|
Jaký HD přijímač?Zdravím, potřebuji koupit druhý DVB-S přijímač. Ten současný mám DreamSky DSR-7500 + Skylink. Vzhledem k tomu, že máme novou LCD TV a že doba pokročila, je jasnou volbou HD přijímač. Proto mám dvě otázky:1) Neustále se nemůžu rozhodnout, zda k současné kartě Skylink koupit CS Link (s ohledem na možný budoucí rozdíl v nabídce atd.) nebo další Skylink. Co myslíte? 2) Určitě chci jít do Irdeta. Proto bych potřeboval doporučit nějaký přijímač. Uvažoval jsem na Topfield SBI-2050, případně jiný, ale mé požadavky jsou: a) Irdeto karta b) Nahrávání kanálů na externí disk c) Pokud možno bezproblémový chod a jakž takž dobrý obraz Takže je otázka, zda jít do toho Topfieldu nebo jiného přijímače?? A zda do Skylinku nebo počkat na na karty Irdeto CS Link?? A kdy vlastně budou?? Podotýkám, že nejsem žádný vášnivý divák HD sportovních programů nebo filmů, takže přijímač určitě tak max. do cca 5000 Kč (bez karty) Díky za rady :))) |
petr86
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 355 |
![]() |
|
RE: Jaký HD přijímač?Dobrý je i tento přijímač :http://www.kramky.cz/digitalni-televize/hd-prijimac-dizipia-ds4h-35irs-irdeto-access Karty CSlink Irdeto zatím v nedohlednu :lookaround: Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Jaký HD přijímač?Díky, na tenhle jsem se taky koukal, jen musím někde najít v jakém formátu to nahrává, zda to jde následně editovat na PC. |
petr86
![]() |
|
RE: Jaký HD přijímač?a co takhle Azbox HD nebo HDBOX? taky slusny masinky, nebo zkus SatElitu, ta nema konkurenci v cene! je jednoducha .. prepinani kolem 1 vteriny!! a HD programy mas taky ..kukni napr. tady http://www.satzona .cz/digitalni-prijmace-hdtv/93-satelita-2000hd.html ... rozhodne je spolehlivejsi nez ARiva a ma CI slot, takze dobudoucna modul Irdeto pokud budes chtit, jinak v uni ctecce jsou i ICE karty .. |
azboxak
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
Re: azboxakDíky za tipy, ale já chci jít do Irdeta už nyní. Sice chápu, že někteří se tu budou do krve hádat, že Irdeto nemá smysl teď řešit, ale já ten přijímač kupuji tak na 5,6 let a kartu ideálně ještě o něco déle a nikdo neví co bude. Ta SatElita + Skylink ICE + modul jsem se dopočítal na 5200 Kč, Topfilda seženu za 6000 Kč, takže asi půjdu do něj :) |
petr86
![]() |
|
RE: Jaký HD přijímač?Treba pozrieť priamo na stránkach skylinku zatial ich bolo testovaných osem no niektoré z nich ešte nie sú na trhu,ale to je len otázkou času a dalšie sa budú objavovať ako huby po daždi takže prajem správny výber. |
sagvan
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
RE: Jaký HD přijímač?Topfield 2050 je celkom OK - funguje v podstate spolahlivo.Ma len jednu pre mna velku nevyhodu - kupoval som si ho najma kvoli nahravaniu - to je tiez OK ale spracovat a previest subor .rec na nieco ,,normalne je asi nadludsky vykon. Dokazu to asi len 2 druhy softweru,ktore vsak stoja dost vela a zatial v nich nie je podpora pre SBI 2050. To ma na SBI 2050 sklamalo najviac. Mam doma aj Showbox 700 ktory je podla mna ovela lepsi co sa tyka nastavovania roznych veci , ma aj lepsiu podporu na webe ale nie je HD :-( |
bobanski
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 135 |
![]() |
|
@petr86Zdravím mám dotaz prosimtě proč řešíš indeto kup přijímač který má možnost vkládání ci modulu a máš na trhu obrovský výběr za 2-3 roky přejdou na irdeto tak vyměníš jenom ci modul!!Celé toto téma kolem přijímaču které jediné fungujou na nové karty je jenom reklamní tah aby se zbavili ležáku které nikdo nekupuje!! |
jerabek
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 134 |
![]() |
|
RE: Jaký HD přijímač?bobanski: soubor .rec lze editovat ve VideoRedo, ne? |
petr86
![]() |
|
RE: Jaký HD přijímač?pro petr86Kup Arivu 200 HD, kam se na ni TF hrabe... 47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
![]() |
|
![]() |