![]() |
|
karta kde budou jenom sportovní programyjelikož mně v TV zajímá jenom sport, a nechce se mi platit za ostatní programy které mně vůbec nezajímají, tak mám dotaz zda lze vůbec koupit kartu kde budou jenom sportovní programy a taky zápasi premier league v dobré SD nebo HD kvalitěDreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony
|
fpsfps
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
RE: karta kde budou jenom sportovní programyNa to jak jsi docela zkušený uživatel pokládáš docela hloupou otázkua navíc na to samé ses ptal o pár řádků níže a bylo ti zodpovězeno.že NE. Karta s těman nejlepšíma sportama a ještě v HD kvalitě neexistuje a kdyby byla tak by ses nedoplatil a zase bys nadával že je to drahýýýý.. Kup si Digi TV za 260,- kč ....a nešpekuluj o blbostech to je asi 12 piv nebo 3 krabičky cigaret nebo dvy obyčejný obědy... |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: karta kde budou jenom sportovní programy1 - nikde jsem žádnou takovou kartu nenašel, ale to neznamená že někdo jiný o tom nemá více informací, tak proto ten dotaz2 - nechápu z čeho můžeš soudit že bych nadával že to je moc drahé, ještě nikdy jsem tady o drahotě nic nenapsal 3 - kdyby si pořádně četl můj dotaz hlavně závěr, tak tam je napsáno něco o dobré kvalitě SD a nebo HD, tak nechápu jak můžeš doporučovat někomu Digi TV Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra
|
fpsfps
![]() |
|
RE: karta kde budou jenom sportovní programyAle vždyt ses na to samé ptal o řádek níže a Vortimond ti to jasně vysvětlil.A ten má v těchto věcech přehledA ty založíš vlákno a ptáš se znova jak nějaký nováček. Tak jsme ti dopručil digi holt.. ale jinač nic ve zlém |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: karta kde budou jenom sportovní programyprotože tam kam jsem to dal bylo vlákno o něčem úplně jiném, tak jsem to dal do samostatného vláknaDreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
|
fpsfps
![]() |
|
fpsfpsALJAZZERA SPORT ,taková karta existuje/kodování Viacess,nebo druhá Irdeto/je tam 10 programů sportu.Koupil jsem ji ve švycarech a OK.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE:No to je sice hezké cos nám tz napsal ale to hlavní jsi zapoměl /co stojí ???/Ano divím se provozovatelům že se nedají pořadované kaníly objednat jednotlivě individuálně vždyt to technicky je možné ale to by museli zaměstnat nějakého operátora a na to nechcou vydat penízky jinak to nevidím,prostě dám třeba min. objednání 5 kanálů a to jak si kdo vybere za nějakou udanou cenu,kvůli sportu kupovat nějaké další kraviny co mě jako uživatele nezajímá je blbost no prostě chcou jen hrabat a nic jioného je nezajímáDM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 287 |
![]() |
|
RE: karta kde budou jenom sportovní programyneni to tak jednoduchy... "ALJAZZERA SPORT" je samostatna karta, ale nekdo nakupuje prava a pak to co nakoupi si hodi do vlastni firmy, a zacne prodavat karty s tema pravama ... jenze dat dokupy vice kanalu od ruznych programerov, no ty kravo, to bych se na to taky kouknul.... bylo by to neprodejny, a hlavne u Sportu!!! to je jeste horsi jako kdyby nekdo udela 10kanalu s filmamaat se dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: karta kde budou jenom sportovní programyPtal se,dostal odpověď!!!taková karta existuje.Každý správný sateliťák má ve svém arsenálu min.15 ofic,nebo i neofic.karet,aby byl nezávislý a nemusel se někoho prosit a nebo mu platit za sharing!!Čím víc tím lépe,to je u nás zde trend./Projezdíš,prožereš více peněz za měsíc,lepší je dát do koníčka. :8) R^Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
fpsfpscslink balíček sport či mých 6...na nova sport záznamy z Angl.ligy! ještě něco?:-)Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
![]() |