Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

karta kde budou jenom sportovní programy

jelikož mně v TV zajímá jenom sport, a nechce se mi platit za ostatní programy které mně vůbec nezajímají, tak mám dotaz zda lze vůbec koupit kartu kde budou jenom sportovní programy a taky zápasi premier league v dobré SD nebo HD kvalitě

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: karta kde budou jenom sportovní programy

Na to jak jsi docela zkušený uživatel pokládáš docela hloupou otázku
a navíc na to samé ses ptal o pár řádků níže a bylo ti zodpovězeno.že NE.
Karta s těman nejlepšíma sportama a ještě v HD kvalitě neexistuje a kdyby byla tak by ses nedoplatil a zase bys nadával že je to drahýýýý..
Kup si Digi TV za 260,- kč ....a nešpekuluj o blbostech
to je asi 12 piv nebo 3 krabičky cigaret nebo dvy obyčejný obědy...

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

1 - nikde jsem žádnou takovou kartu nenašel, ale to neznamená že někdo jiný o tom nemá více informací, tak proto ten dotaz
2 - nechápu z čeho můžeš soudit že bych nadával že to je moc drahé, ještě nikdy jsem tady o drahotě nic nenapsal
3 - kdyby si pořádně četl můj dotaz hlavně závěr, tak tam je napsáno něco o dobré kvalitě SD a nebo HD, tak nechápu jak můžeš doporučovat někomu Digi TV

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps

Ale vždyt ses na to samé ptal o řádek níže a Vortimond ti to jasně vysvětlil.A ten má v těchto věcech přehled
A ty založíš vlákno a ptáš se znova jak nějaký nováček.
Tak jsme ti dopručil digi holt..
ale jinač nic ve zlém

pat
Galerie: pat

protože tam kam jsem to dal bylo vlákno o něčem úplně jiném, tak jsem to dal do samostatného vlákna

fpsfps

fpsfps

ALJAZZERA SPORT ,taková karta existuje/kodování Viacess,nebo druhá Irdeto/je tam 10 programů sportu.Koupil jsem ji ve švycarech a OK.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

RE:

No to je sice hezké cos nám tz napsal ale to hlavní jsi zapoměl /co stojí ???/Ano divím se provozovatelům že se nedají pořadované kaníly objednat jednotlivě individuálně vždyt to technicky je možné ale to by museli zaměstnat nějakého operátora a na to nechcou vydat penízky jinak to nevidím,prostě dám třeba min. objednání 5 kanálů a to jak si kdo vybere za nějakou udanou cenu,kvůli sportu kupovat nějaké další kraviny co mě jako uživatele nezajímá je blbost no prostě chcou jen hrabat a nic jioného je nezajímá

DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100

DVB

neni to tak jednoduchy... "ALJAZZERA SPORT" je samostatna karta, ale nekdo nakupuje prava a pak to co nakoupi si hodi do vlastni firmy, a zacne prodavat karty s tema pravama ... jenze dat dokupy vice kanalu od ruznych programerov, no ty kravo, to bych se na to taky kouknul.... bylo by to neprodejny, a hlavne u Sportu!!! to je jeste horsi jako kdyby nekdo udela 10kanalu s filmama

at se dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Ptal se,dostal odpověď!!!taková karta existuje.Každý správný sateliťák má ve svém arsenálu min.15 ofic,nebo i neofic.karet,aby byl nezávislý a nemusel se někoho prosit a nebo mu platit za sharing!!Čím víc tím lépe,to je u nás zde trend./Projezdíš,prožereš více peněz za měsíc,lepší je dát do koníčka. :8) R^

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

fpsfps

cslink balíček sport či mých 6...na nova sport záznamy z Angl.ligy! ještě něco?:-)

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra